Блог на Мебели Италия » Blog Archive » МОДЕРНИ СТОЛОВЕ: креативна мебел от дизайн-студиото на Деджена Кебилджо

МОДЕРНИ СТОЛОВЕ: креативна мебел от дизайн-студиото на Деджена Кебилджо

By Bestfurniture On April 5th, 2011

Дизайнерски стол с косаОтличен начин да привлечеш вниманието  към интериора на своя дом или офис предлага дизайн-студиото на  Деджена Кебилджо. Майсторите на това студио са  изложили първите екземпляри на столове от серията PrettyРretty, които се отличават от обикновените  табуретки по «подстрижката». Колекцията PrettyРretty се състои от няколко барни стола, кресло и пуфик. Тя е  хумористична и казва, че макар по този начин мъжете могат да седнат върху главите на жените  за разнообразие :)

Дизайнерски стол с интересна концепцияВсички столове от тази колекция са  покрити с изкуствени коси с различна  дължина и структура. Между другото тези столове ще бъдат полезни за начинаещите фризьори- на тях ще могат да се тренират в плетенето на коса, фризиране и подстрижки. Столовете вече са придобити за украса на интериора на нов хотел в Бевърли Хилс.
Известният дизайнер Филип Старк (Philippe Starck) е направил този интересен избор. По неговото мнение, това ще бъде отлична маневра за привличане на вниманието както на пресата, така и на потенциалните посетители.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели