Нов дизайн

By Bestfurniture On May 29th, 2010

Понякога се оказва, че всички възможни варианти за ремонт са разгледани ,всички варианти за обзавеждане режим сте опитали, а резултатът все още не е добър. Апартаментът изглежда тесен и неудобен, а мебелите изискват, ако не частично отстраняване някои мебели,то намаляването на размера им.
Но какво ще се получи ако опитате да не сменяте мебелите, а тяхното разместване в апартамента? Товагава трябва да се направи препланировка.В едно правилно урегулирано помещение на зони, което не само изглежда по-функционално, но и създава допълнителен комфорт за цялото семейство.

Но не бързайте да разрушите стената между помещенията, като се опитвате да комбинирате две малки стаи в една голяма, или да разглобявате вратата на балкона, опитвайки се да се създаде отделна стая за детето. Тези драматични промени са изпълнен не само загуба на енергия и пари, но и практически необратимост на процеса.

Също така имайте предвид, че всички изменения в апартамента да са в съответствие ,тъй като съгласно Кодекса за жилищно настаняване, преди да направите всички промени в оформлението на стаята, трябва да се направят промени бъдещията проект и да получите документирано разрешение. Ако не, съответните органи могат да изискват от вас да платите глоба, ако не и напълно да се върне всичко в първоначалния му вид.

Как да направите нещо, без да влизате в конфликт със закона, и да внесете в своя живот максимум комфорт?

На първо място заслужава да се опита да промените предназначението на помещенията. Не, не е нужно да пренесете ваната в другия край на апартамента, особено ако живеете в сграда, където всички комуникации са внимателно планирани. Въпреки това, си струва да обмислите защо най-голямата стая в къщата Ви е запазена за хола, който само от време на време ще се използва от много хора , а в същото време в спалнята едва се събират леглото и гардероба.А какво, ако ги разменим? Тогава просто се премества спалнята в най-голямото помещение.

Често, проблемите пред които са изправени собствениците на повторно планиране на апартаменти с една спалня, принудени да съчетават спалня, хол, детска стая, кабинет, и още много функции в едно пространство. В този случай, отлично помага зониране, т.е. разделяне на помещението на няколко зони, като се използва стационарни или мобилни преградни стени. Тези прегради могат да действат и като гипскартонни конструкции при обзавеждането, като например рафтове или шкафове.

Най-често срещаните видове промени сега са обединяване на кухня и хол, комбинирана баня и тоалетна, килер или допълнителни складови помещения, подмяна на врати в сводести врати и др. Индивидуално и колективно, тези методи за промяна на функционалността на помещението могат да променят жилищното помещение до неузнаваемост. Освен това, всички размери и опции за разполагане на стени остават същите.

Във всеки случай, ако сте готови за реконструкция, консултирайте се с опитен дизайнер, който не само ви казва как да организирате по-добре пространството, но ще и допринесе за създаването на уникален стил на вашия дом.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели