Съвременна кухня- Carola и съвършенството

By Bestfurniture On June 30th, 2011

Carola не представя обикновен дизайн на кухня. Различното и учудващо за тази кухня е, че тя е перфектна комбинация от модерен и традиционен стил, но също така е било необходимо и голямо майсторство за нейното създаване. Carola е направена от солиден дъб и е част от последната колекция на италианския производител Arrex.
Този дизайн е много интересен от гледна точка на пренасянето на традиционния дизайн в модерния начин на живот. Традиционният италиански стил се усеща от материалите като например дъбовото дърво, естествените нюанси и цялостното оформление. След като естетическия, традиционен стил е бил завършен, дизайнерите са решили да използват детайли и да приложат последните иновационни нововъведения.
Модерните елементи, които са били използвани, включват LED светлини, автоматично задействащи се чекмеджета и врати. По този начин се получава отличен краен продукт, който е и функционален, и напълно завършен в естетическо отношение.

13 мебелни идеи, черпещи вдъхновение от кубчето на Рубик

By Bestfurniture On June 30th, 2011

Кубчето на Рубик е безспорно един от най-забавните и същевременно умопомрачителни 3D пъзели, измисляни някога. Прочутото кубче е било изобретено през 1974год. от унгарски скулптор и професор по архитектура Ernő Rubik и до ден днешен творението се радва на невиждана популярност. Кубчето на Рубик е интегрална част от поп културата и дизайнерското общество. По-долу Ви предлагаме да се насладите на една невероятна галерия с мебелите, които са вдъхновени от чудесното кубче на Рубик.

Read the rest of this entry »


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели