Стилни кухни от Gabriele Centazzo

By Bestfurniture On December 27th, 2011

Velcucine винаги е била фокусирана върху доволните клиенти. Рядко може да очакваме такова произведение на изкуството и то у дома. Съгласете, че това е изкуство, което те кара да помечтаеш за стил и лукс.
Дизайнът е много опростен. Всъщност много ни допада минималистичния дизайн. Кухнята е традиционен стил, но излъчва модерно усещане и е напълно фукционална.  стилна и цветна тази кухня е всичко, за което може да си помечтаете. Използвайки модерния дизайн създателите успяват да я превърнат в нещо наистина уникално и непотворимо като определено е обърнато внимание на взаимодействието между ползвателите и пространството на тази просторна кухня.
Tази кухня определено крие нещо тайнствено и именно то ни привлича, като всички кухненски принадлежности са надлежно скрити от любопитните погледи и остава само възможността да се полюбуваме на мебелите за кухня като изкуство, както и на интериорния дизайн.
Можете да намерите всичко, което търсите и където желаете, както и умело да скриете всичко, което не ви трябва в момента. Тази кухня е иновативна, гениална и много функционална. определено този дизайн би допълнил красотата на всяка кухня.

Четири вариант за украса на всекидневната за Коледа

By Bestfurniture On December 20th, 2011

Украсяването на дома за Коледа е не само необходимост, но е и забавна дейност, която ни прави по-щастливи и ни създава празнично настроение по приятен начин.
Ако не сте украсили още всекидневната и нямате идеи за стила, който искате да приложите, ето малко изненади за вас. Зависи, разбира се, от вкусовете ви и предпочитанията, начина, по който избирате комбинацията на цветовете и елементите. Първият пример се отнася до всекидневна, в която комбинацията на оранжево и тюркоазени акценти направо ни поразява. За тези от вас, които обичат тези цветове и искат да привлекат вниманието и да създадат цветно настроение, предложеният вариант е идеална опция.
 Ако обичате искрящата атмосфера и държите да сте модерни, може би ще изберете интериор за всекидневна със златни елементи. Бляскавото, златно Коледно дърво и магията, създадена от камината ще направят това място на спомен от времената, когато хората са се събирали около камината и са се наслаждавали на красотата на празника.
Какво ще кажете за сладкия вариант на интериорен дизайн на всекидневна на базата на комбинация от бяло и розово? Момичетата обикновено са омаяни от такива сладки акценти. Ако добавите малко розово и към дивана, розова панделка за венеца и използвате няколко розови топки за Коледа за малките бели елички, със сигурност дома ви ще стане сладък като Коледен сладкиш.
Ако вече имате червена всекидневна, поиграйте си червените елементи, които допълват традиционните цветове.

Елегантно огледало Bixby

By Bestfurniture On December 20th, 2011

Дали от суета или суеверност, огледалата имат влияние върху обществото и културата ни. През годините това изобретение се трансформира от луксозен предмет в дома до нещо, без което не можем в офиса, дома. Методите за производство на огледала са се променили с годините и огледалата имат влияние към различните аспекти на живота ни от науката до изкуството.
Огледалото, което ви представяме, носи кокетното име Bixby и е предмет, който може да трансформира дома ви. С такава дръзка квадратна рамка и елегантни изчистени линии, това чудесно огледало е рядък диамант, нежен израз на стил. Дървената рамка има позлатен завършек, лъскаво покритие в черно и кафяво. Можете да поставите огледалото навсякъде у дома и бъдете сигурни, че всеки ще се възхити пред това произведение на изкуството. По този начин създавате  и илюзия за по-голямо пространство и ето защо огледалото е перфектно за малки пространства.
 
 
В наши дни огледалата се използват не само за украса у дома, но имат и различни технически и научни приложения. Въпреки, че Bixby е само едно огледало, то безспорно е красив елемент у дома.

Стол Odyssey от Alvin Huang

By Bestfurniture On December 18th, 2011

Този стол за релакс наречен е създаден от Сингапурски дизайнер  Alvin Huang, а основният материал е стъклопласт. Столът е вдъховен от движението на вълните, а Алвин е създал повърхности, които сякаш се носят, за да създадат динамична и елегантна форма.

Безкрайната пейка от бамбук

By Bestfurniture On December 17th, 2011

Тази пейка е олицетворение на възможностите, които предлагат конструкциите от бамбук и е дело на Andrew Williams и Tom Huang. Тази безкрайна пейка е вдъхновена от комплект масички за коктейл, които са наречени “The Comfort Girls” и създаването им е базирано на същите техники. Интересно е, че мебелите от бамбук могат да се ползват навън и защо не за открити публични места като галерии, музеи и паркове. Знаехме, че дървените канута са наистина здрави, но не сме вярвали, че лесно може да се използва и бамбук за различни проекти.

Nowa Forma Workshop 2011

By Bestfurniture On December 17th, 2011

 Резултатите от петдневният дизайнерски форум наречен Nowa Forma или ‘Нова форма’, който се състоя в Полша по-рано тази есен, доказа, че талантът и екипната работа могат да правят чудеса. По време на тези 5 дни, 4 екипа от 18 дизайнери и участници от компаниите проектираха дизайна и произведоха четири отличаващи се мебели, които ние по-скоро бихме нарекли произведения на мебелното изкуство.
Kanapka е диван с интериор, който включва три тапицирани части, които могат да бъдат нагласени по ваш вкус.   Oui е модулна мебел, която е предназначена предимно за обществени места.  Компонентите съответно могат да се комбинират по различни начини, в зависимост от нуждите и предпочитанията ви. 

Dottir & Sonur- цветни аксесоари за дома

By Bestfurniture On December 17th, 2011

Наскоро попаднахме на много интересни цветни елементи, които биха допълнили уюта и красотата във всеки дом- представяме ви Dottir & Sonur, насладете се на интериор в картинки.

Искряща мебелна колекция от Koket

By Bestfurniture On December 17th, 2011

Явно тенденцията да си избираме елементи за дома с метални оттенъци е все още актуална, както добре виждаме от мебелната колекция на Koket. Определено няма липса на вкус, а масата, наречена ласкаво ‘интуиция’ и огледалото на вината със сигурност ще внеса доза драматизъм у дома.
Утолете жаждата си за нещо дръзко и красиво с тази невероятна маса в трапезарията. Основата им панделка, която поддържа кръглия стъклен плот, завършено с драматично черно от външната страна и блестящи златни елементи, които са интегрална част от интериора.
Допълнете тази чудна картинка с това драматично огледало, в което сякаш се е събрала светлината и вика неумолимо ‘блясък‘ със своите ясно изразени линии и луксозен завършек в златно. Да, чувствате ли се вече ‘виновни’ да се насладите на тази невероятна колекция?

Креативен стол-диамант Bertoia

By Bestfurniture On December 16th, 2011

 Днес решихме да ви представим един много интересен стол, наречен Бертоя. Той е дело на Harry Bertoia. Може би ще се учудите, че дизайнът е ок 1952 година. Да, но той все още изглежда невероятно модерен. Има опростен и минималистичен дизайн, точно тип дизайн, който се очаква от тенденциите в съвременното мебелно обзавеждане.
 
През 1950 година столът е бил експеримент, създаден от огънати метални прътове и..превръщането им във функционално изкуство. Столът има много опростен дизайн и форма на диамант. Harry Bertoia всъщност създава много по-сложна колекция, която включва този шикозен стол. Столът-диамант е иновативен, истинско произведение на мебелното изкуство, което е и много удобно. Външният вид е напълно комбиниран с комфорта и функционалността. Колекцията Bertoia непрекъснато се произвежда от 1952 година насам и това е доказателство, че успешният дизайн е преминал етапа на експеримент и се превръща в непреходно изкуство.

Цветни и забавни лавици за книги

By Bestfurniture On December 16th, 2011

Обожаваме тази идея за лавици за книги, както и името им: Колорадо. Те за оригинални и забавни и са дело на Carlo Pierantozzy. Модулната им част е направена от няколко части, които обаче имат различни размери и цветове, които могат да се смесят или комбинират според индивидуалните предпочитания.
Това означава, че сами може да си играем с дизайна и да го адаптираме към декора и размерите на стаята. Също така може да използваме различните части отделно в различни стаи. Лавицата за книги Колорадо е направена от 5 типа кутии с различни размери и те могат да се групират в различни колони и форми. Тази модулна лавица за книги е идеална за различни типове пространства. Можете да използвайте идеите във всекидневната, ако декорът ви позволява или да включите тези симпатични идеи в детската стая.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели