Почистване на Кухня

By Bestfurniture On February 25th, 2010

Тази статия е направена да се даде информация,с което да научите повече за Кухня ASTRA, така че можете да я поддържате в добра форма, дори и след години на покупката. Това е така, защото най-голямо внимание се отделя на функционалноста и производителноста, за безопасното използване на кухнята и външната среда.
структура
Почистване на структури с меламин, използвайте влажна кърпа. При по-трудните петна, можете да използвате топла вода, неутрален почистващ препарат или вода и алкохол, а след това забършете със суха кърпа. Да не се почиства с почистващ препарат-базирани киселина (солна киселина, лимонена киселина). За почистване на страни лакирани или боядисани използвайте само влажна кърпа. Дъното на мивката и колоната на хладилника е покрита с лист от алуминий, за защита срещу евентуалното проникване на вода.Препоръчва се да изсъхне от влагата и да се провери дали няма пробиви от тръбите на мивката
полимери
Тази материали се противопоставят на водата много добре и се почистват много лесно. За почистване свободно може да използвате неутрални течни перилни препарати.
Не използвайте разтворители (ацетон, трихлороетилен), детергенти базирани алкални (сода каустик, амоняк), абразивни почистващи средства, прах или паста.
алуминиеви профили и компоненти:
За почистване на рамките на кухнята можете да използвате алкохол базирани перилни препарати, вода или неутрален почистващ препарат. Не използвайте почистващ препарат-базирани киселина (солна киселина, лимонена киселина), тъй като петно на повърхността. Не използвайте абразивни почистващи средства (прах или паста), за абразивни материали (люспи), тъй като линиите на профила.
стъкло
Стъклото може да се монтира на рамката на различни материали: дърво, алуминий, ламиниран паркет и др .. За почистване се използва вода или специфични продукти на пазара. Когато приключите, изсъхне напълно, за да се предотврати вода инфилтрат в рамката. Не използвайте разтворители, перилни препарати основна киселина (солна киселина, лимонена киселина), алкална основа почистващи средства (амоняк, сода каустик), перилни препарати и абразивни материали (пасти, прахове, люспи).
дръжки и копчета

* Неръждаема: Чисто с мек перилен препарат и без абразивни и сухо. Не използвайте измиване тампони или абразивни материали, киселина, съдържащи хлор.
* Метални месинг завърши: Чисто използват оцет, сол (натриев хлорид), царевично брашно, сода или специалност. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Хром или никел покритие: Използвайте вода и неутрални почистващи препарати. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Алуминиеви: Чисто с вода и неутрални почистващи препарати. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Дървен материал: Чисто с влажна кърпа и изсъхне напълно.
* Керамика: Използване на общи домакински почистващи средства, както добре.
* Метакрилат: PI могат да използват обща почистващи домакинство.

Мивки и уреди
За правилното използване и правилното поддържане, внимателно следвайте инструкциите, предоставени от производителя в книжката, придружаващи уреда.
Редовна поддръжка гарантира дълъг живот, малки вниманието на всеки ден осигурява добра работа в продължение на години и години.

Мебели от кожа: за или против

By Bestfurniture On February 12th, 2010

Бързите темпове на съвременния живот, e изпълнен със стрес и конфликти като правило, ние си запазваме на прага на къщата си, които търсят подслон за спокойствие почивка и отдих. Както останалите? В различните начини: някои хора предпочитат да седят в мълчание, някой да слушат любимата си музика или да участват в любимото си хоби, някои хора които просто да лягат и медитират в мълчание … Тогава какво е почивката? Разбира се, тя е на любимия диван или стол. Сега, когато производителите на мебели предлагат невероятно разнообразие, тъй като отделните елементи са завършени и при двата вида мека мебел, изборът си е само за нас.
Качествената мека мебел трябва да бъде наистина мека и удобна, да не избледнява при излагане на светлина и да е лесна за почистване. Тапицерията на модерната мека мебел, обикновено е изработена от естествени материи, които са подложени на специална химична обработка. Такава подложка не избледнява, и мърсотията лесно да се почистват у дома.
Да поговорим малко повече за мебели от кожата. Кожа – продукт от естествен произход. Но преди да стане мека диван или стол, кожата минава дълъг технологичен процес на обработка, която ще ви кажа с повече подробности. Първо кожата е изложена на химическа обработка. Обработката започва с червеното на кожата, която не позволява на кожата да изгние. Ключови танини – различни химични съединения на хрома. Танините не прониква в дебелата кожа,те са разпространене в околната среда и са безопасни за хората. Проблемите започват, когато остарелият диван или стол по някакъв начин трябва да се бракува. Обикновено, като изходен материал за дъбилни форми, са използвани плодове и листа от дървета, без да причиняват значителни щети на плантациите. Мебелите обработени по такъв начин са абсолютно чисти екологично и съответно скъпи. Качеството на тази кожа не е по-малък от хром кожа, въпреки че кожите, третирани с растителни танини, са с по-ниска устойчивост на светлина. Въпреки това, някои производители на кожени мебели напълно премахват използването на суровини на базата на хрома.
Следващият етап на обработка на кожата -е цветът. Растителните багрила – бежов, черен, кафяв – имат ниска устойчивост на светлина и така бързо избледняват. За по-широка цветова гама, са използвани синтетични багрила, наречена анилин. Въпреки това, анилинът остана само в името на тези багрила, както и преди, използвани за производството им. Сега, вместо анилин се използват по-малко токсични вещества. Технология на цвета на кожата е такава, че порите на кожата остават отворени, добре запазена текстура и структура на кожата
Как да почистите меката мебел от кожа? Много производители на кожа я подлагат на импрегниране със специални химикали, които се противопоставят на различни замърсители. Ако при вас има същия възникнал проблем, опитайте се бързо да отмие петното с чиста кърпа.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели