Офис бюро по дизайн на Пининфарина

By Bestfurniture On September 10th, 2009

офис бюро

офис бюро


Произведено в Италия и проектирано от световно известният дизайнер на Ферари, Паоло Пининфарина, бюрото Luna представя новото поколение офис продукти, посветени на мощност, енергия и динамичност.
Резултат на стилната работа на дизайнера, позоваван на оригиналната интерпретация на дизайн, който определя нова концепция на възприятие, форма и функция, Luna е не само мебел, тя е израз на новаторски естетически език.
дизайн на Пининфарина

дизайн на Пининфарина


Италианският стил е синоним на висока естетическа стойност, и абсолютно върхови постижения в стандартите за качество по целия свят. Произведено в Италия, означава не само с опит в областта на техниките и приложните изкуства, но също и израз на една неповторима смесица от историческо и културно минало, и естетическа и творческа чувственост.
Монолитната асиметрична структурна арка от алуминии подчертава елегантността на повърхостта от закалени стъкла, които създават оригинални леки и прозрачни ефекти.
Luna е офис бюрото на модерния, авангарден офис. Бюрата обикновенно са малко скучни, освен ако не се вложи малко въображение в стила.
авангардно офис бюро

авангардно офис бюро


Това е една динамична мебел, внасяща активна енергия, която със сигурност ще подобри производителността.
Още интересни и неповторими офис бюра можете да намерите тук.

Кухнята – как да изберете дизайн, който да отговаря на вашите нужди

By Bestfurniture On September 3rd, 2009

кухненско обзавеждане

кухненско обзавеждане


Когато погледнете кухнята в някоя голяма и луксозна къща, разбирате колко е лесно да бъдете съблазнени от вида и – просторна и уютна с красиви шкафове, скъп теракот и всичко е изпипано до съвършенство. Дори не обръщате внимание на практическите подробности.
В крайна сметка, обаче, функционалността е много по-важна от излъчването. Ако кухнята във вашият дом не е добре устроена, няма достатъчно свободно пространство, или шкафове, ако не е удобна за всекидневна работа, вие ще я намразите, дори и да изглежда страхотно.
Първата стъпка за правилното организиране на кухнята е да се направи подробна оценка на кухята, която използвате сега. Колкото по-добре знаете какво ви харесва и какво не в нея, толкова по-добре ще можете да направите новата. Като например има ли достатъчно свободно пространство и място, където да организирате всичките си мебели. Ако сравните модерните и луксозни скъпи кухни с вашата по практичност и функционалност, ще видите колко всъщност те си приличат.
Първото нещо, което трябва да проверите е площта на помещението. Дали за приготвянето на храна има достатъчно пространство? Ако повече от един човек ще се изявява в готвенето, дали ще има достатъчно място за двама души да работят удобно?
Най-добрият начин да се отговори на тези въпроси е да се действа чрез пантомима как ще се използва пространството. Уверете се, че полевия тест е включил всички действия, които извършвате в кухнята. Печката, мивката, хладилника и прилежащите им площи за работа трябва да бъдат поставени в близост един до друг, за да не се налага да кръстосвате кухнята по време на работния процес.
Все повече хора предпочитат в кухнята да има и място за хранене.
кухня

кухня


В малките кухни за предпочитане е Г-образното подреждане на мебелите. С тази конфигурация се спестява много пространство в центъра на стаята за маса.
В по-големите къщи кухните се устройват с остров, но за него ви трядват поне 42 инча отстояние от останалите мебели и уреди в стаята.
Разбира се, практичността не е единствената грижа за новия кухненски бокс. След като формирате основите му, така че те да са адекватни към вашите изисквания, трябва да се ориентирате за цвета и стила на кухнята.
За да улесните максимално избора на кухненско обзавеждане се обърнете към Мебели Италия.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели