Съвети при избиране на маса за трапезарията

By Bestfurniture On January 31st, 2009


Размера на стаята:Големите размери на стаята дават възможност за голям избор и на мебели. Ако имате толкова много място, можете да избирате големи, солидни и масивни правъгълни маси, които могат да съберат до 8-10 човека. Маси, които имат дебели плотове и здрави крака изглеждат зашеметяващо в голямото помещние. Ако разполагате с достатъчно място, защо да не използвате пълния му капацитет?
Ако често се събирате с много хора вкъщи, а въпреки това имате ограничено пространство в трапезарията, тогава използвайте разтегаема маса, която предлага гъвкавост на размера и може да събере всички, когато бъде разтегната. Има голямо разнообразие както от дървени, така и от стъклени такива маси, които имат подобни функции.
За по-малки трапезарии, деликатният дизайн от тънки, но здрави материали създават илюзия за повече пространство. Стъклото и дървото с алуминиев обков и алуминиеви крачета предлагат жизненост на атмосферата.
Преди да поръчате комплекта за трапезарията измерете размерите на стаята и помислете за ширината на масата, която трябва да е минимум 90 см. Като основна насока трябва да ползвате факта, че разстоянието между ъгъла на масата и стената, към което трябва да се стремите е поне 120 см, за да осигурите достатъчно място за сядане.
Материал:Трябва ли да купуте дървена, стъклена или облицована маса? Или пък комбинация от метал и дърво? Вариантите са безкрайни. Дори и на ниски цени, на пазара има отлични дърени облицовани маси и солидни борови такива. Т.к. борът е мек материал, той може лесно да се надраска, затова облицоването на покритието му е добра идея, особено ако имате и деца. Облицованото покритие е подходящо както за стеснения бюджет, с който разполагате, ака и за семесйста от много хора. Облицованото дърво е здраво и може да бъде купено евтино.
Най-високо в скалата за качетво и цена са мавивните, тежки дъбови маси. Те са най-прероръчителни, защото са практични, изглеждат страхотно и са много трайни.
Стил:В комплектите за трапезария има голямо разнообразие от такива от масивно дърво, облицовани или дори тапицирани с естествена или изкуствена кожа. Столовете са неизбежното допъление към комплекта с трапезната маса. Стилът на столовете- модерен, съвременен или каласически зависи изцяло от личните предпочитания и вкус и от декорацията на трапезарията като цяло.
Има изобилие от различни варианти, от които да купите. Избирайте внимателно, защото столовете са най-скъпата част от обзавеждането.
Семействата с малки деца имат нужда от маса, която лесно да се поддържа и която има гладко заоблени краища. Избягвайте тапицерията на седалките на столовете, защотото тя лесно може да се петноса. Подходяща алтернатива е естествената кожа в тъмен цвят.

Луксозното обзавеждане

By Bestfurniture On January 28th, 2009


Да има луксозен дом е мечта на всеки. Но не всеки може да си позволи лукса на скъпите мебели. Луксозното обзавеждане неизбежно провокира една дума- скъпо. Луксът зависи от сумата пари, която е инвестирана в него. Всички знаем, че за да постигнем величие от такъв клас трябда да си приготвим дебели пачки. Но все пак не трябва да забравяме, че с малко повече проницателност можем да направим дома ни да изглежда като замък и то за малко пари.
Очевидно е, че мебелите, които някога са били обикновено обзавеждане за дома, днес се смятат за луксозни и антични. Това означава, че съвременното обзавеждане днес, утре може да се смята за луксозно. Тогава защо не се погрижим за бъдещите луксозни мебели сега? Първото нещо, за което трябва да имаме грижа е да не купуваме имитации. Античните мебели от своя страна, чрез които искаме да си донесем лукс вкъщи, трябва да бъдат внимателно купувани, за да не се сдобием не с антика, а с евтино подобие на оригинала. Затова, винаги се доверявавайте само на аукциони с добра репутация.
Следващата стъпка е да планирате картините в къщи. Ако не можете да си позволите стари реновирани картини, тогава заложете на такива, които чудесно си пасват на интериора и се съчетават с него, но които задължително не са копия на скъпи оригинали. Ако катрината си стои на мястото в дома ви, то това, че не е “маркова” няма никакво значение.
Следва подът. Тъканите килими с изящни десени и облицованите с керамика подове могат да осигурят на дома ви не само вид, но и усещане за лукс. Ръчно изработените килими винаги са много по-добро решение от изкуствените подове, направени по поръчка на клиента.
Трябвя да сте много внимателни когато купувате аксесоарите към мебелите. Една от характеристиките на луксозните мебели, е че те играят роля на привлекателни изкусители. За да не погубите тази тяхна привлекателност, не купувайте голямо количество луксозни мебели и аксесоари. Един изкусител няма защо да съблазнява, ако вече всичко е в краката му.
Добър вариант е да потърсите репродукции на такива мебели, които се правят от някои съвременни фирми. Кухните от гранит например не са скъпи, но въпреки това имат кралски вид. Дори и по-достъпните луксозни мебели имат висока цена, но това не бива да ви плаши. Удоволствието от това да имате мебели от толкава висок клас е много по-скъпо от цената, която ще платите. Освен да купувате нови мебели, трябва да помислите за това как можете да направите да изглеждат луксозно мебелите, които вече имате у дома. Копринените възглавници и тапетите са много лесен начин да подсилите стилния вид. Декоративните растения могат да донесат още жизнена енергия в стаята, където посрещате гостите си. И най-важното- не претъпквайте дома си с всякакви скъпи мебели. Дори и да са много красиви, всяка стая има нужда и от просторни празни пространства.

Мебели за трапезария

By Bestfurniture On January 23rd, 2009


Съвремени, класически италиански или кожени, огромното разнообразие ще ви вдъхнови. Когато избирате модерни мебели за трапезария или тапицирани с кожа, вижте и масите в този стил. Можете да намерите трапезни маси със стъклен или метален топ, които да акцентират върху себе си като основен интериорен елемент.
Италианските мебели за трапезария предоставят разнобразни опции за подреждане и съчетаване. Въпреки, че масивните традиционни комплекти изглеждат неповторимо, не бива да се притеснявате от смесването на класическите маси с модерните стилове столове или дори кожените такива. Съвременните мебели добре се съчетават с почти всичко.
Модерните мебели за трапезария носят жизненост и естествено е на имат и такъв ефект у гостите на дома ви. Трапезните столове придават чар, постигнат с много вкус. Те позволяват на декорацията на трапезарията да се разпростира и върху тях- когато са облечени с калъфи или пък са лишени от всякакви ненуждни украшения. Ако искате да ги запазите в основното им състояние, можете да ги оставите както са си и да поставите скромно и семпло украшение на масата, което да е център на интериора. Ако обаче харесвате пищните орнаменти, то можете да пренесете темата на интериора и върху тях.
С голяма превъзходство се отличават съвременните комплекти за трапезария. Повечето такива деншни комлекти мебели са в минималистичен стил, но въпреки това са с достатъчна големина, която да осигурява удобство по време на хранене. Още повече иновативност може да се постигне при разположението им- например диагонално разположената на пода маса с идеално подредени столове създава излкщчителна визуална наслада.

Мебели

By Bestfurniture On January 22nd, 2009


Покрай манията по ремонтите и преобразяването на дома, чудно ли му е на някой, че всички ние търсим мебели, които имат способността да трансформират дома ни и неговата атмосфера? На всички ни се иска да повярваме, че само с малко въображение и няколко промени с мебелите можем да превърнем нашите обикновени стаи в богата италианска галерия или спокоен и тих азиатски дом.
Мебелите са онези елементи в интериора, които съставляват подвижните предмети, използвани по нужда или за удобство през целия живот. Мебелите също могат и да служат като декорация на стаята. Осветлението и аксесоарите също се включват в темата, когато става въпрос за обзавеждане.
Основните ни нужди, които задоволяват мебелите са:
– съхранение на различни предмети, това осигурява използването на рафтове, шкафове, секции, сандъци, гардероби, окачалки, чекмеджета и други.
– сядане и почивка- използваме легла, столове, пейки, дивани, табуретки и фотьойли.
– повърхост, на която да се храним, да пишем и т.н.- за това са масите, бюрата, плотовете.
Вероятно първите мебели, които исторически са се появили са били сандъкът, ниските столчета, масата и леглото. Мебелите могат да бъдат направени от много материали, включително дърво, метал, кожа, пластмаса и текстил. Най-много умения за изработка на една мебел изискват шкафовете. Функциите (практичността и ползата) на мебелите са най-важни, когото обмисляте покупката на определени мебели.
Как ще използвате хола? Трябва ли да помислите за домашните любимци? А излежаващите се тинейджъри, които играят разни компютърни игри с часове? Трябва ли огромният ТВ екран да бъде централния елемент в стаята? Мека мебел…това за вас ли е изобщо?
А когато става върос за трапезарията, обичате ли да се помотаете след вечерая и да постоите за кратко, за да поговорите? Ако е така, трапезните столове трябва да са много удобни. Изобщо не купувайте такива, на които не ви е удобно.
Има мебели в много различни стилове. Обзавеждането на хола е персонална изява на вашата същност. Добре е да сте наясно какво искате, какви материали и цветове ви харесват, какво най-добре изразява вашата личност. Ако обичате неутрална, успокояваща и семпла модерна тамосфера, тогава пищните и цветни стилове не са за вас.
От стари времена до днешни дни, мебелният дизайн и производтвото са израз на култура и цивилизацията ги е издигнала отвъд обикновените им функционални аспекти.

Как да изберем най-подходящите принадлежности за баня?

By Bestfurniture On January 21st, 2009


Важно ли е да седнете и да помислите за обзавеждането и декорирането на банята? Нужно ли е да се похабяват толкова време и пари за тези неша? Просто помислете колко много време, особено жените, прекарват в банята и директно ще разберете колко е важно наистина.
Страхотно е да се събудиш сутрин и да влезнеш на място, където ще се ободриш и да получиш добър старт на деня. Организирането на банята е толкова важно, колкото и обзавеждането на всяка друга стая. Просто трябва да следвате няколко определени съвета за това как точно да изберете най-подходящите неща.
Освен фаянсовите издели в банята могат да присъстват и други мебели, като шкафове за кърпи, рафтове за тоалетни принадлежности, огледала, плотове и други.
Започнете с основна тема в интериора и избора на огледало.Факт е, че повечето хора прекарват времето в банята гледайки се в огледалото през по-голямата част, отколкото в използването на всички други неща там. Затова е толкова важно и избирането на подходящо огледало. Освен това, което виждате в огледало, важно е и самото то- размерите му, както и формата и стила на рамката му. В зависимост от това, около огледалото могат да се подредят тоалетни принадлежности, а стила му трябва е в съчетание с останалите неща.
Изберете цветове, материи и стил, които ще подхождат на банята. Всичко трябва да си пасне още от първия път. Когато пазарувате трябва да се съобразявате с това, което вече имате в дома си. Няма смисъл да купувате нещо, което би изглеждало добре само в магазина. Винаги съчетавайте цветовете, за да няма нужда да пребоядисвате след като сложите новите си фаянсови изделия в банята. Освен това, принадлежностите за баня могат да бъдат направени и от дърво, метал и всякакви други материали. Бъдете сигурни, че накрая всичко ще изглежда като част от едно цяло.
Не пренебрегвайте функциите заради формата. Начина, по който изглеждат всички неща е важен, но по-важна е целта, за която служат и от колко от тях наистина имате нужда. Също така помислете за качеството на материалите и бъдете сигурни, че това което купувате наистина отговаря на нуждите ви. Не бива да се лишавате от комфорта заради красотата, поне не и в този случай.
Експериментирайте с материала на шкафовете. Размерите и формите им трябва да са подходящи за това, за което ще ги използвате. Не избирайте прекалено големи неща. Съобразете размерите. Шкафовете са тази част от оборудването на банята, с която можете да експериментирате относно материалите, докато при другите основни неща като мивката и огедалото има ораничени възможности за това. Това е и начин да се позабавлявате докато намирате тези мебели за банята. И все пак заради дръзките си решения не пренбрегвайте и пинципа за хармония и съчетание с останалите фаянсови, стъклени и прочие неща.
В зависимост от това кой използва банята, тя трябва да бъде различна. Баните, които използват малките деца или пък млада влюбена двойка нямат нищо общо. Докато банята на децата може да има игриви елемени или дори анимации като декорация, за влюбените подходящи биха били интензивното червено и страстните извивки. Затова преди да избирате принадлежностите за баня, помислете кой най-често ще я използва.
С пари не може да се купи добър вкус. Затова разумно инвестирайте средствата си.

Основни правила при избирането на конферентна маса

By Bestfurniture On January 20th, 2009


Конферентната маса е не само средство, което съпровожда една среща или презентация. Тя е централната мебел в конферентната зала, с чоято помощ се показват проектите, които може да са от голяма роля за бъдещия успех на бизнеса. Всеки мениджър би искал конферентната зала да изглежда професионално, но и да е предразполагаща, да е ефикасна, но и атрактивна.
На пръв поглед може да изгежда толкова просто колкото е купуването на достатъчно голяма маса, която да събере всички и да ги настани удобно, където всеки седнал на нея би имал възможността да вижда другите. Но има и други неща, които трябва да имате предвид преди да направите последното решение. Те са онези малки неща, които определят масата като напълно отговаряща на вашите изисквания.
Масата е първото нещо, което хората виждат когато влезнат в стаята. Затова не бива тя да е прекалено голяма или прекалено малка за пространството. Тя трябва пропорционално да запълва центъра на залата. Измерете размерите на стаята, за да знаете с колко точно пространство разполагате за голямата маса. Това също ще ви даде и по-добра представа за това какви други мебели са ви необходими в допълнение на масата, които бихте могли да добавите в последствие.
Атмосферата и формалният характер на конферентната зала в голяма част се определят от формата на масата, базата и стила й. Най-разпространените форми на конферентни маси са правоъгълните, изпъкналите от двете дълги страни, овалните. За по-малки по размери конферентни зали популярен избор са кръглите маси, квадратните и тези с осмоъгълна форма.
Типът на масата придава сила, стабилност и обособеност. Основно типове маси са с подпора от масивни панели, с Х-образни крачета или от подобна на скеле база. Много конферентни маси също имат и традиционни масивни крачета. Когато избирате типът на подпората на масата, трябва да имате предвид дизайна, който искате да постигнете, здравината и стабилността на масата.
Колко стабилна и здрава е конферентната маса зависи от материалите, използвани в нейната конструкция. Ламинираните повърхности са широко използвани за офис мебели, включително и за конферентни маси, защото са здрави, издръжливи, лесно се поддържат и не се износват бързо. Стъклените повърхности са елегантни, но ако често използвате конферентнта си маса, такава от масивно дърво е по-добрия избор.
Стилът, който изберете за масата е израз на вас и вашия бизнес. Традиционните маси се характереизират със средно до тъмно оцветяване, а детайлите и орнаментите от дърворезба са във формата на листа и заоблености. Преходния стил между традиционния и съвременния има елементи, линии и форми, които са семпли, но въпреки това изискани. Модерният стил конферентни маси са с геометрични форми и гладки повърхности.
Ако дребни хапки и напитни съпътстват срещата, конферентната маса трябва да има защитна повърхност. За такива случаи изберете и офис столове с тапицерия, която да е устойчива срещу петна и лесно да се поддържа, както и да е годна за химическо чистене.
Пъровото впечатление е важно. Типът на конферентната маса която изберете за конферентната зала ще ви помогне да създадете позитивен вид, който е толкова необходим в условията на съвременния пазар. С тези основни правила имате всичко необходимо, за да направите едно информирано решение когато избирате идеалната конферентна маса.

Изберете мебели за спалнята

By Bestfurniture On January 19th, 2009


Намирането на подходящите мебели за спалнята е токова важно, колкото и обзавеждането на всички други стаи на дома. Най-важният фактор при пазаруването на тези мебели е колко големи искате да бъдат те и как да се съчетават една с друга. Трябва ли да си пасват цветовете, материята или орнаментите? Или пък искате да размесите различни дизайни и марки? Това също може да зависи от стила на спалният комплект, който искате. Обикновено за традиционните стилове трябва да се положат повече усилия, за да паснат на стаята и на другите мебели, докато съвременните модерни мебели са много по-приспособими.
Избираето на мебели, които издават кои сте могат и да са по-обикновени, ако решите да отделите повече време за декорацията им, за да постигнете това. Купуването на компект за спалнята означава да вземете готов такъв, вместо да прекарате много време по магазините в ибирането на легла, нощни шкафчета, тоалетки, огледала и гардероби, които да си пасват.
Най-големите ограничения при избирането на мебелите са техните размери и бюджета, с който разползагате, затова имайте предвид стойностите на тези два фактора, когато решавате.
Леглата са очевидно най-важата и централна мебел в стаята. Можете да сменявате много от другите мебели често, но леглото и неговият вид оказват влияние и на другите мебели и компоненти на обзавеждането. Ако не купувате готов компект, изберете светли цветове, които лесно ще могат да се съчетават с вече съществуващата декорация и мебелите, които вече имате.
Тоалетките могат също да бъдат доминиращ елемент, зависи дали изберете големите такива с 5-6 чекеджета или по-разумният избор с 3-4 чекмеджета. Можете да комбинирате тоалетката с масичка и огледала, както и с подходяща табуретка за сядане.
Гардеробите също могат да се използват в спалнята на мястото на неудобните шкафчета с чекмеджета или дрешниците.
Нощните шкафчета могат да бъдат красив акцент, когато са подходящо избрани. Решете от рано дали ще имате 1 или 2 шкафчета в спалнята, защото когато са в комплект, те могат да бъдат по-евтини. Нощните шкафчета могат да бъдат използвани за декорация, за събиране на разни неща в тях или и за двете. Затова когато пазарувате имайте предвид най-важната им функция.
Комплектите за спалня са добра комбинация от различни компоненти, стилистична съгласуваност и цена. Като цяло се сдобивате с няколко мебели, които дори си пасват и се допълват взаимно. Обикновено дори има и големи отстъпки, когато купувате няколко мебели по едно и също време от едно и също място. Освен това е много по-лесно да намерите мебели, които да си подхождат, когато са от един и същ комплект.

Защо кожено легло?

By Bestfurniture On January 14th, 2009


Ако търсите удобно легло, което в същото време да е и стилно, трябва да обмислите сериозно купуването на кожено легло. Класически и елегантни, кожените легла добре се връзват с почти всеки тип дизайн на спанята, особено с тези, които имат по-съвременен вид. Висококачественото кожено легло ще добави шик в стаята. Ако избере модела внимателно, той дълго време може да остане в крак с модата.
Кожените легла може би са малко по-скъпи от другите видове легла. Въпреки това, инвестицията в него многократно ще се възвърне, след като установите колко по-издръжливо е то от обикновените легла. Кожените легла си заслужават всяка стотинка, похарчена за тях, защото освен всичко друго те са и устойчиви на огън, топлина и пряка светлина.
На пазара има огромно разнообразие от различни модели, които можете да разглеждате и сравнявате. Призводителите предлагат много различни конструкции, които освен на вкуса ви ще паснат и на бюджета ви.
Много модели на кожени легла са направени така, че да са удобни за съвременните малки спални, те предлагат различни начини за складиране на разни неща чрез подвижи конструкции под матрака или чекмеджета.
Грижа за коженото легло
Ако току-що сте си купили такова легло имате пълното право да сте горди с това. Но въпреки всичко, това е голяма инвестиция и за да заслужи всеки даден лев, естествено е да се постараете да положите усилия да защитите материята, за да осигурите дълъг живот на вашата мебел.
Най-доброто нещо, което можете да направите е да държите леглото си далеч от радиатори за отопление, камини и силна слънчева светлина. Въпреки, че кожата е резистентна срещу тях, добрата експлоатация ще удължи възможността за по-дългото й използване.
Почистването става с мека кърпа. А за упорити петна можете да използвате и малко сапун. За петна, чието премахване е много трудно трябва да се използват специални препарати за почистване на кожа. Освен това, съществуват т.нар. балсами за кожа, които просто поддържaт добрите качества на кожата- нанасят се периодично преди използването на леглото.
Коженото легло в спалнята
Традиционното схващане, че мястото на кожената мека мебел е в хола вече не е актуално.
Коженото легло внася стил и изтънченост в спалнята. Атмосферата на стаята става по-мека и уютна чрез добавянето на такава чаровна мебел. Освен зашеметяващ център на интериора на спалнята, коженото легло е и свръхудобно, защото всяка част от него (дори рамките) е мека и гладка.

Италиански кожени дивани

By Bestfurniture On January 14th, 2009


За разлика от всички други видове мебели, италианските кожени дивани осигуряват луксозен вид и дизайн, който може да подсили елегантния вид на хола или която и да е друга стая, в която ги поставите. Препоръчително е, преди купуването на такава шикозна мебел да разгледате всички видове, цветове и функции на отделните модели. Това ще ви помогне да изберете правилния кожен диван за дома си, който най-добре би му паснал.
Имаше периоди, през които изборът на кожени дивани беше много ограничен и те бяха много скъпи и трудни за намиране. Промените в технологията, използвана за производство на такива мебели понижи цената и позволи на много дизайнери да представят на пазара различни кожи и цветове.
Днес, имаме възможността да избираме между дивани с падаща облегалка, ъглови, разгъваеми и удобни за спане и много, много други, като при това има и голямо разнообразие и от размери.
Диваните с падаща облегалка: тези нагаждащи се мебеи се търсят отскоро. Те са много удобни, защото не са направени само в една определена позиция, а могат да се настройват на височина и под различен ъгъл,за да може да намерите най-удобната поза. Те са много полулярни и вече могат да се намерят в различни размери, някои имат големи облегалки за ръце и достатъчно място за много хора. Такъв диван може да се направи от няколко единични фотьойла, толкова, колкото желаете.
Ъглова гарнитура:те са сред най-популярните от мебелите за хол. Имат фиксирани размери, могат да бъдат поставяни по различен начин и на различни стени на стаята. Освен това отделите части на дивана могат да се разделят и да се използват поотделно.
Разгъваеми дивани: те обикновено са много широки и на тях може да седнат дори четири души. Както и ъгловите дивани, те са идеални за малки помещения и къщи с малко стаи. Гостите могат да ги използват, за да прекарат удобно нощта и когато дойде сутринта, дивана може отново да бъде сгънат сякаш нищо не се случвало с него.
Когато става въпрос за кожа, очевидно ще искате да изберете точния цвят, който да пасне на останалите мебели в дома ви. Препоръчително е да избирате естествената италианска кожа от висок клас, защото тя е най-твърда и издръжлива от всички. Това също ще окаже влияние и на цената, но ако веднъж дадете тези пари, няма да имате нужда няколко години да харчите други за нова тапицерия. Този материал може да издържи 20-30 години без проблем, а ако започне да се износва, може да се поддържа със специални препарати за третиране на кожа.
Сами можете да се убедите колко дълъг път са изминали мебелите за хол, за да достигнат днешните нива на функционалност, затова изберете най-доброто от тях за дома си.

Луксозните офис мебели

By Bestfurniture On January 13th, 2009


Какво е толкова различно в тях в равнение с другите видове офис мебели? Работното място е там където хората за нещастие (или радост) прекарват повечето от времето си. Луксозното офис обзавеждане е предпочитано, защото освен, че осигурява необходимото удобство, такъв интериор стимулира на по-високо ниво и способностите за работа.
Когато избирате мебели за обзавеждане на работното си място, трябва да ги съчетаете с темпото на работния си ден и позицията, която заемате по време на работа. Президентските кресла са индикатор за статуса на седящия в тях, както и за статуса на цялата компания, ръководена от него. Затова богатата декорация, символ на просперитет би индикирала за високата позиция на някого, докато семплото офис бюро би намекнало за дори по-нисък статус от този на собственика му.
Много популярни днес са президенстските комплекти, които се използват за обзавеждането на работните места на топ мениджърите, големите шефове или дори на държавните глави. Вярва се, че подобно обзавеждане напомня за императорски кабинет. Вземете като пример интериора на Версай, където масивните кабинети са обзаведени с мебели в бароков стил, въпреки, че те дори надвишават това императорско ниво. Стените са покрири с дървени панели. Има и няколко картини с идеални рамки. Видът на масата е богат, но в същото време е и строг. Има и изкусно изработено бюро пред масата и удобен и мек диван за кратки почивки или за предразположение към разговор с гостите. То е акомпанирано от няколко прелестни стола за тези, които посещават собственика на кабинета. Това е начина, по който изглежда кабинета на Крал Луи 14. Луксозният, но строг вид на кабинета му е помогнал да се съсредоточи в намирането на жизненоважни решения за народа и света като цяло.
Съвременните кабинети на топ шефовете следват същата трядиция: обзаведени са с луксозни мебели, които им помагат да демострират тяхното богатство чрез класни, често дори уникални офис мебели, призведени от редки и скъпи материали, изработени ръчно. Когато се избират такива комплекти, всеобщо схващане е, че най-много може да се разчита на италианските и испански производители.
Интересен факт е, че кабинета на Бил Гейтс е обзаведен много просто. Вместо антични скъпи картини, на стените си е окачил най-важните си дипломи и сертификати. Вместо луксозно кожено кресло използва дървени пейки. Но разбира се, той очаква от офиса си не естетика, а високотехологичност.

Няма съмнение, че кабинета на първо време е работно място и начина на декориране и обзавеждане изцяло зависи от желанията на собственика му. Важно условие е първо собственика се чувства удобно в кабинета си и чак след това трябва да е помислено и за удобството а гостите му.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели