Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Стая за Ева

Стая за Ева

By Bestfurniture On April 6th, 2011

Дамска стая за ЕваБританската компания Eden е посветила на Ева своята първа колекция мебели. Дизайнът на  серията е инспириран  от сказанията за Райската градина.
Марката Eden представя серия «дамски» мебели Eve, т.е. «Ева». Централен предмет на колекцията е  конзола, която може да изпълнява функции на тоалетна масичка. Вниманието привлича плотът от прозрачно стъкло, под който е  скрит подвижен рафт с релефна украса  във вид на дърво.

Украсата носи не само декоративен характер – в «клоните » се предлага да се пазят украшения. Освен това  моделът е снабден с подвижно чекмедже, пространството на което е разделено на няколко части. Масичката може да се допълни от табуретка с аналогичен растителен декор на седалката.
Каркасите и на двата модела са изпълнени от масивен дъб, а  седалката  от композитен материал Corian.

Темата за  Райската градина се повтаря и  при оформянето на стенното и за под огледала. На « клоните » на стенния модел може да се окачи бижутерия, а «филизите » на версията за под служат за закачане на дрехи. Впрочем за  блузки и рокли е  предвидено и специално «дръвче» – отделно стояща закачалка за под.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели