Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Маса, която ходи и гледа или шпионинът у дома

Маса, която ходи и гледа или шпионинът у дома

By Bestfurniture On March 23rd, 2011

Мебел от серията Crazy Systems

Оригинално дизайнерско решение за масаОт днес  “Големият Брат” не само те гледа, но и ходи след теб. Работата е в това, че българският дизайнер Свилен Гамолов (Svilen Gamolov), предоставил на оня същия “Брат” такава възможност, проектирайки мебел от серията Crazy Systems. “Eye of the Storm” и “Step”, необикновените  масички за списания  от тази серия могат не само “да гледат”, но и “да ходят”.

Ходещи масиТака масичките със стъклена повърхност и необичаен постамент, напомнящи в първия  случай широко отворено око, а във втория – следа от крак , могат да послужат като мебел за апартамента, така и за улицата.

Eye of the Storm и Step, масички за списания от серията Crazy Systems

Оригинална дизайнерска масичка, която виждаПластмасата, метала и стъклото, използвани от автора за производство на мебелите, не се страхуват нито от сняг, нито от  дъжд, нито от  слънце, а простотата и лекотата в обслужването, в частност  измиването на масичките от прах и излети напитки, ще зарадва чистоплътните стопанки.

Колко  скоро такива мебели ще  се появят в магазините, авторът не уточнява, тъй като серията Crazy Systems засега е само проект, а масичките Eye of the Storm и Step са само началото на обширна колекция. А дали моделите са провокирани от изтеклите СРС-та засега е тайна.Така че внимавайте….

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели