Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Хибрид на маса и стол от компанията UNStudio

Хибрид на маса и стол от компанията UNStudio

By Bestfurniture On April 7th, 2011

Модерен хибрид маса столКомпанията  UNStudio е известна със своите експерименти в областта на смесването на  различни форми и търсенето на нови функционални решения. Хибридите на различни обекти и новаторските идеи на комбинирането предизвикват  интерес в света на интериорния дизайн.

И това е добре : новите необикновени обекти позволяват да ги използват по-новому, а дизайните изглеждат непривично и завладяващо. Традиционната роля на мебелите се  трансформира така, че да  съответства на новите нужди и потребности. Амстердамската компания Unstudio е създала много прост, но крайно привлекателен хибрид на маса и стол. Наречен от  своите създатели SitTable, този хибрид е представен в два варианта. Голяма маса с два стола и по-малка масичка с един стол.

Модерно обзавеждане за дома и офисаСпектърът на използване  на SitTable е много широк, започвайки от масата в библиотеката и завършвайки с  офисна маса. Краката на масата са направени от стомана, а плотът се предлага в два варианта: дъбов или от пластмаса под високо налягане(HPL). Освен тясно практичната функция масичката може да  служи като  прекрасен елемент от декора. Дизайнът й  се е разработвал с оглед на растящите изисквания на интериорния дизайн. Хибридът SitTable съчетава в себе си два най-популярни предмета от интериора. SitTable е практичен и предлага множество възможности за неговото използване при създаването на уникален авторски интериор.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели