Декоративни светлини

By Bestfurniture On November 17th, 2009


Осветлението е едно от нещата които най-често се пренебрегват, но то изпълнява важна роля в цялостното обзавеждане на един апартамент. Декоративното осветление “Marmo” има всичко необходимо, за да накара помещенията Ви да заблестят. То е подходящо както за вътрешен, така и за външен дизайн.


Има различни категории, като например – Метеори, Звезди и Светлинки. Със звездичките може да украсите детска стая или коридор. Съчетаването на Метеори ще определи Вашият интериор. Може да си ги изберете в различни цветове, като по този начин можете да промените стила си. Светлинките се предлагат в по-модерен вид на декоративни ленти дотъпни в бяло, червено, синьо или лилаво, идеални за всеки тип стая.

Черно и бяло

By Bestfurniture On November 17th, 2009


Високият клас общество винаги търси най-добрите неща, с които да обзаведат домовете си, тези мебели се използват, за да се впечатли някои приятел или гост. Този черно-бял интериор е много модерен и стилен. Това, което ще хване окото на един човек е луксозната плоска рамка за телевизор. Тя е перфектна за модереният дом, особено с цел създаване на фокусна точка на стаята. Рамката е заобиколена от рафтове подходящи за съхранение на DVD дискове, книги, или декоративни орнаменти. Ако искате да сте център на внимание, подобна рамка със сигурност ще Ви накара да изпъкнете пред приятели.

Спокойствие

By Bestfurniture On November 17th, 2009


Покажете забавната си страна с този диван от Schoenhuber. Специално направен за двора, тази мебел поддържа самочувствието. На каквото и да е възраст, всеки ще обича да се сгушва в този стол с добра книга в един хубав слънчев следобед. Формата на фотъойлчето естествено ще Ви пази сянка. Дупките на калинката ще Ви охлаждат с лек е свеж въздух. Насладете се на това удобство, докато си почивате от тежък работен ден.

Килимче

By Bestfurniture On November 17th, 2009


Какво не харесвате в квадратчетата? Те са модерни семпли и разкрасяват идеално Вашият дом. Това прекрасно килимче, с цветни геометрични модели, ще съвпадне чудесено с интериор Ви. Модерен и с всякакви цветови комбинации, то може да се побере навсякъде в дома Ви. То е истинско произведение на изкуството, направени с пискюли вълна или от памук. Изключително цветни, модерни и меки такъв тип килими са страхотно допълнение на една по-семла стая.

Декорация за Вашите стени

By Bestfurniture On November 17th, 2009


Кожата отдавна е сред най-луксозните материали за правене на дрехи, чанти, обувки и аксесоари. Сега е направена смела стъпка да се вкара този луксозен стил и в домовете на хората с елегантните кожени панели. Това е една нова мода, която е проектирана от Studioart със цел да се облечат стените и да придобият собствен стил. Панелите идват в най-различни цветове еластична кожа и размери, които да допълнат Вашият хол, спалня, коридор, библиотека и дори и баня. Всеки един панел, гарантира уникалност на Вашия дом.

Супер лукс

By Bestfurniture On November 16th, 2009


Уникалната маса за хранене, е специално предназначена за тези, които търсят контраст и нещо по-различно от стандартните мебели за трапезария, със сигурност Вашите гости ще бъдат впечатлени. Представете си контраст, движение,, динамика -това може да създаде тази маса във Вашата трапезария.


Нищо не е по-красиво, от тази изключително модерна дизайнерска маса. Черният и бял цвят умело създават този луксозен модел маса, една наистина зашеметяваща маса, която отлично ще пасне във Вашия ресторант, фоайе или лична трапезария.

Ретро стил

By Bestfurniture On November 16th, 2009


Ако искате да създатете ретро стил във Вашият хол, този диван ще Ви хареса. Уникалният диван е тапициран със съвременни тъкани и платове и създава една уютна обстановка във вашата всекидневна. Изключително цветен, диванът има големи и меки възглавници и удобни облегалки.


Краката отзад са неподвижни дървени, а отпред са с колелца за по-лесно придвижване на дивана. Платовете са ръчно зашити. Този голям диван ще внесе малко колорит и настроение в дома Ви. Имате възможност сами да си изберете платовете и цветовете, по този начин освен, че ще бъде в ретро стил, но и по Ваш вкус.

Ултра модерен дизайн

By Bestfurniture On November 16th, 2009


Съвременният дизайн и необичайното диванче от Brühl, е решение за всички, които искат да създадат съвременни облик на своя дом. Проектиран в минималистичен стил допълвано от изкуство, тази лъскава и ултра модерна мебел е решение за всеки ден. Диванът има извънредно интересен дизайн.


Вдъхновяващи със своите новаторски материали и комбинации, Brühl създава една уникална мебел. Вдъхновен от природата, съчетаващ устойчиво развитие, екология и естетика. Предлага се в различни цвята страхотен за всички, които харесват модерното.

Библиотека на колела

By Bestfurniture On November 16th, 2009


Това е един практичен, удобен и изключително интересен фотъойл. Ако ви харесва да четете в свободното си време, тази мебел е перфектна за вас. Фотъойлът “Мoormann” е специално проектиран за четене. С него можете да четете навън на двора, в хола, в спалнята или на любимото Ви осамотено местенце.


Книгите се съхраняват в ръцете на стола, готоив да бъдат прочетани. Вече няма да губите време да търсите любимите си книги, защото всичко ще Ви бъде под ръка. Оборудван е с настолна лампа, скрити отделения за материали за писане и стойка за чаша, този фотъойл ще Ви радва всеки път, когато седнете да четете.

Нестандартни офис столове

By Bestfurniture On November 13th, 2009


Няколко нестандартни идеи за офиса.
Уникалност. Без съмнение, стол със собствено мнение и личност. Той е направен с органични форми, които отразяват човешкото тяло. Столът е резултат от постоянното търсене на връзка между тялото и мебелите. Друго интересно нещо за този стол е използването на специални тампони, които да поддържат гърба.


Този пък изобразява човешкият скелет. Основната идея на този офис стол е много леката конструкция. Използване на природата като модел, столът имитира човешкия гръбнак с ребра, които са на крепежни елементи. Отделните части са изработени в кожа, за да се адаптира тялото и да се гарантира удобство при сядане.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели