Съчетаване на несъчетаемото в банята

By Bestfurniture On July 20th, 2009

баня
Първото, което трябва да направим при определяне на интериора на банята е да определим цветовете в нея. При избора трябва да разчитате изцяло на собствения вкус, но има и някои тънкости, които трябва да спазите.
Желателно е цветът на банята да изглежда хармонично спрямо цвета на дома ви като цяло. Специалистите дават различни съвети относно цвета на банята. Някои съветват да бъдат пастелени тонове – бежов, светло син или розов.
В този случай е добре и цялото оформление на интериора на банята да се подчинява на винаги актуалната класика. Тънки линии, изящни позлатени детайли – всичко това създава една наистина царска атмосфера.
Но ако класиката е банална за вас и искате да направите банята си по-интересна и неповторима, то нека тя да е ярка, като бразилски карнавал.
При това не трябва да се боите да импровизирате, изберете за стените различни цветове, използвайте различни съчетания на материалите. Имате пълна свобода да разгърнете въображението си.
обзавеждане за баня
Изберете за основа на интериора еклектика – съчетаване на несъчетаемото.
Не се ограничавайте в избора си, дайте на банята облика, който отговаря на вашите желания и се насладете на пълна релаксация в нея.
Тук ще намерите идеи за перфектното обзавеждане на вашата баня.

Всекидневната – уют и изтънченост

By Bestfurniture On July 7th, 2009

всекидневна

всекидневна


Кое е мястото, на което се любуваме най-много в домовете си, и в което прекарваме по – голямата част от времето си? Естествено това е всекидневната. Стаята, която не се нуждае от представяне.
Тенденцията е това да е най – голямата и най – впечатляваща стая в дома, там където намират място всички най – необходими блаженства на съвремието ни. Всекидневната е етикета на целия дом. Всеки иска лъскава и шикозна всекидневна, каквато е гледал по списанията. Мебели Италия предлагат цялостно обзавеждане за интериора, което ще отговори и на най – високите критерии за изящество и вкус.
обзавеждане

обзавеждане


Няма човек, който да не си мечтае за голяма, изпълнена с лукс и удобство стая, на която да се възхищава не само той, но и всеки, който я посети.
Всекидневната е мястото, където наистина разпускаме най – добре, където общуваме с приятели, гледаме телевизия или слушаме музика в компанията на любимият човек. Това е най – многофункционалната стая в целият дом, и си заслужава да бъде винаги модерна и неповторима. Повече идеи за това как да я организирате, можете да намерите тук.

Неокласически осъвременен стил

By Bestfurniture On July 4th, 2009

диван

диван


Дизайнът на мебели се развива постоянно и варира от прост до изящен в зависимост от предназначението им. В днешно време се радваме на най-различни изкусно сътворени мебели, които придават стил и неповторимост на много домове.
При дизайна на мебели се набляга главно върху елегантността и изящността на изработката, както и на неповторимостта на всеки отделен елемент.
Поредното невероятно предложение на Мебели Италия е с точно такъв дизайн – модерен диван с остри ръбове. Това е мека мебел, дизайнерски проектирана с остри ъгли, но без никаква острота на формите. Определено е мебел с въздействащо присъствие.
Така изглеждащите остри ръбове са напълно омекотени и това е нормално за категорията на тази мебел, а именно мека мебел.
Тази съвременна мека мебел наистина е сътворена така, че да гали всички човешки сетива. Toва е диван, притежаващ красиви, изящно извити форми и едновременно остри и строги линии.
Мебели Италия дава възможност на своите клиенти да се насладят на удобството и внушителния дизайн, които дава тази изключителна мебел. Направен изцяло от естествена италианска кожа, с голямо разнообразие от цветове по избор, този диван е мебел, която вдъхновява с присъствието си.
Изкусителният вид, прецизиран от всеки ъгъл, от който се погледне, прави този невероятен диван наистина неповторим.
Голямо разнообразие от модели и стилове, можете да намерите тук.

Тежък класически интериор в спалнята

By Bestfurniture On July 3rd, 2009

спалня

спалня


Новост в производството на мебели са MDF плоскостите, които отварят нови възможности пред дизайна и производството на мебели.
Предпоставка за много ефектната обработка на мебели са лесната обработка, високата здравина, както и гладката повърхност на материала. Този иновативен материал е все по-широко използван в мебелното производство в наши дни. Той е намерил широко приожение в конструкцията на серията класически бутикови мебели на Мебели Италия. MDF дава възможност за перфектна обработваемост както на повърхнината, така и на ръбовете защото е фин и хомогенен материал. Заради високата си устойчивост на механични натоварвания MDF е достоен заместител на традиционната масивна дървесина и ПДЧ материалите.
гардероб

гардероб


Вдъхновени от качествата на този материал Мебели Италия дават възможност на своите клиети да се насладят на всиките преимущества, които той дава. MDF е материал известен с ниската си водопромокаемост и издръжливост при излагане на високи температури. Мебелите изработени от него се отличават с по-голямо изящество на формите и по-достъпните цени за крайните потребители.
Един от предлаганите на пазара комплекти спално обзавеждане на Мебели Италия включва изящна спалня с две нощни шкафчета, гардероб с възможност за четири или шест врати и тоалетка. Изящните форми на комплекта, постигнати благодарение на MDF материалите, допринасят за завършеният интериор на спалнята.
тоалетка

тоалетка


Заложете на богатия традиционен стил на обзавеждане на спалнята си, който ще остане високо ценен и за напред в интериорния дизайн. Като допълнение Мебели Италия може да предложи и цялостно обзавеждане за хола и трапезарията, представено от мебели в същия стил, които може да видите тук.

Подновена колекция Artē Decò

By Bestfurniture On July 2nd, 2009

аксесоари за баня

аксесоари за баня


Това е едно предизвикателство, което отправя италианската компания към традиционните разбирания за обзавеждане. Концепцията, заложена в тази серия е за постигане на луксозна ексклузивност на интериора на банята. “Скъпоценните” материали и аксесоари с уникални акценти обогатяват плавните и романтични линии на мебелите и аксесоарите за баня.
мебели за баня

мебели за баня

Artē Decò колекцията е съвременна луксозна колекция с нотки на класическа елегантност, отличаваща се със синхронизиращи си цветове и прецизен дизайнерски почерк, балансирано съчетание между класически ретро стил и ултра модренизъм.
Злато и сребро с бляскава повърхност добавят последните щрихи към комфортните аксесоари за баня, постигайки топла атмосфера в банята. Съвременната еволюция и креативност на мебелните дизайнери дават на банята нова концепция за съществуването й обогатявайки стила й и изучавайки нейните функции. Това е намерило резултат в един по-удобно обзаведен дом.

баня

баня

Arte Bagno Veneta се стреми да отговори на модните тенденции с иновативен интериор, предлагайки високо естетични решения.
Компанията е основана през 1976 година и се е разраствала основавайки производството си на високотехнологичните достижения, но въпреки това тя все още отдава дължимото на творческите възможности, индивидуалните умения и ръчната изработка, в съответствие с традиционните схващания.
Компанията работи в Италия и доставя продуктите си на международните си клиенти и дистрибутори в цял свят.
Сега всеки има възможност да реализира мечтите си за луксозен интериор, защото с мебелите за баня на Arte Bagno Veneta можете да се сдобиете чрез Мебели Италия.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели