Офис мебелите- в жълто

By Bestfurniture On May 29th, 2009

Конферентната зала в жълто

Конферентната зала в жълто


Фен Шуй може да ви помогне да направите офиса си по- продуктивно и зареждащо с енергия място.
Използвайки подходящият цвят, според тази философия можете да създадете тази енергия, която да ви стимулира за работа. Цветовете на офиса трябва да подсилват енергичността и движението, а в същото време и да намялават стреса. Разбира се, индивидуалните предпочитания също могат да окажат влияние върху избора на цвят. Той трябва да е съобразен и с вида работа, която вършите.
Също както служителите се обличат с подходящи дрехи за работа, така и помещението трябва да е решено по подходящ начин, в подходящите тонове.
Офис столове

Офис столове


Най-добрият избор за цвят според Фен Шуй е жълтото. Жълтият цвят е символ на чистата мисъл и самоуважението. Един от начините да донесете баланс и хармония на работното си място е като заложите на правилния цвят не само в цветовете на стените и аксесоарите, а и в мебелите. Мебели Италияразполага с изключително голям брой офис мебели в този цвят. Вече имате възможност да обзаведете конферентната зала в този слънчев цвят, да създадете спокойна и ведра атмосфера за хората в чакалнята и дори да обзаведете собствения си офис с мебели в подходящия цвят.
Мека мебел в чакалнята

Мека мебел в чакалнята


Мебелите в жълт цвят обикновено са с централно значение за интериора. Затова с тях е лесно да се постигне впечатление за значимост, важност и стабилност на работата у посетителите на работното място.

Полюлявани от морския бриз

By Bestfurniture On May 29th, 2009

Ратанови мебели

Ратанови мебели


Може би и на вас ви се е случвало да поглеждате през прозореца на офиса си в мразовитите и мрачни зимни дни и да имате само една мисъл в главата си- лято! За радост вече можем да се радваме на летните дни и топлият бриз, и цветните аромати, които те носят. Дългите мързеливи следобеди съвсем скоро ще са факт и все повече хора вече обмислят къде и как да ги прекарат.
Ако сте решили това място да е двора ви, Мебели Италияима предложение как това може да стане още по-приятно. Голямото разнообразие от комфортни градински и ратанови мебели сега се увеличава с още една колекция. Новата серия екстериорни мебели е изработена от естествен индонезийски ратан, изплетен ръчно от квалифицирани майстори.
Мебели от ратан

Мебели от ратан


Едва ли има нещо толкова впечатляващо в двора, колкото една класическа ретро мебел като люлката. Мебели Италияви предлага ратанови люлки с футуристичния дизайн на сфера и капковидна форма. Освен, че изглеждат зашеметяващо, тези неповторими мебели осигуряват и изключителен комфорт. Конструкцията им е изградена от метална основа, а люлката е прикрепена по такъв начин, който позволява да се полюлявате във всички посоки.
Меката възглавница прави тази несравнима мебел още по-удобна. За цвета й можете да избирате между осем различни предложения:

В комплект към люлките можете да намерите и градинска маса в същия стил.
Не се колебайте да осигурите максималния си комфорт за почивните дни!

Да спиш в мидена черупка

By Bestfurniture On May 29th, 2009

Легло с формата на мидена черупка

Легло с формата на мидена черупка


Търсите някаква наистина необикновена мебел за дома си? Ние имаме решение за вас- една от новите спални, които Мебели Италия предлага.
Уникалната мебел не е просто част от серията легла с кръгла форма. Тя е още по-необикновена. Формата й представлява мидена черупка. Да, точно така- ние ви предлагаме да спите в уютна мида, перлата в която можете да сте самите вие.
Такова легло може напълно да преобрази спалнята ви и да създаде изключително приятна атмосфера. Едва ли на пазара има друга такава мебел, която толкова силно да се отличава в интериора.
Но красивият външен вид не е единственото предимство на леглото. То също така е и продукт на високите технологии. За да може лесно да се управлява отварянето и затварянето на мидената черупка, то е оборудвано с дистанционно управление. Това е едно изключително практично предложение за вашата спалня, особено ако мислите, че не е задължително да оправяте завивките си сутрин- просто с едно копче на дистанционното можете да скриете хаоса върху леглото от погледа си.
Вече не само малката русалка Ариел от приказките може да спи в легло от мидена черупка. Сега това е възможност за всеки. Почувствайте се като принцесата на Океана.
Ако сте завладени от морската тема в интериора, едно подобно легло с размах може да ви помогне да я постигнете в интериора си. Не се ограничавайте само в декорирането с морски аксесоари, а се насочете направо към обзавеждането.
За повече информация относно този продукт можете да се свържете с Мебели Италия.

Решение за тесния хол

By Bestfurniture On May 29th, 2009

Компактна мека мебел за хола

Компактна мека мебел за хола


Неотдавна Мебели Италия предложи на вашето внимание комплекти ратанови мебели, които могат да бъдат подреждани толкова компактно, че да заемат място колкото само са един фотьойл.
Сега Мебели Италия има честта да ви предложи и едно още по-комфортно решение за вашия дом- същият комплект мебели, прдназначени за интериора. Холната гарнитура е представена от две големи кресла, две по-малки и кръгла масичка за кафе.
Мебелите са тапицирани с дамаска в неангажиращо бледо сиво, а възглавниците за седене са в свежо розово. Масата пък има стабилна метална опора.
Когато нямате нужда от мебелите, можете просто лесно да ги подредите една върху друга и да ги оставите в ъгъла на стаята. Освен, че няма да ви се пречкат, те ще си стоят там винаги на ваше разположение под ръка. А от друга страна тяхната конструкция може да служи и за необичайна украса на хола.
Когато имате нужда да се съберете заедно с цялото семейство, просто ще трябва да разглобите конусовидната конструкция.
Семплата и комфорна форма е изключително подходяща за обзавеждане на тесния апартамент, където няма място за разточителство и пищност.
За да се сдобиете с необикновения комплект мека мебел се свържете с Мебели Италия.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели