Блог на Мебели Италия » Blog Archive » “Футболна” лампа от дизайнера Саймън Еневър (Simon Enever)

“Футболна” лампа от дизайнера Саймън Еневър (Simon Enever)

By Bestfurniture On March 29th, 2011

Дизайнерска футболна лампаКой мъж не обича спорта, а още повече футбола? И дизайнерите – не са изключение. Така в  детството си  Саймън Еневър (Simon Enever) сигурно е пазил в шкафа си футболна фанелка с фамилията на  любим играч на гърба, а пораствайки, дизайнерът е направил принос по силите си в развитието на  футболната индустрия, създавайки оригиналната лампа с името Football shaped lamp.

“Футболната” лампа може да се използва като настолна, така и в качеството на  нощна, или като декоративен аксесоар. Нали освен, че многогранният девайс може да се постави на маса под всякакъв ъгъл, може да се окачи на тавана, превръщайки го в необикновен полюлей.

Футболна лампа от Саймън Еневър  Към всичко друго  интересно – лампата е  програмирана така, че светлината й може да променя цвета и интензивността си в зависимост от желанието на собственика.  Така само едно копче на пулта за управление ще направи светлината ярка или успокояваща, интимна или умиротворяваща. В общи линии да създава и променя настроението като по вълшебство.

Дизайнерски футболни лампиОсвен “жичните”, авторът възнамерява да произвежда и безжични лампи Football shaped lamp  със зарядни устройства, “примагнитени” към върха им.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели