Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Черно-бял дизайн на кухнята

Черно-бял дизайн на кухнята

By Bestfurniture On February 27th, 2011

Кухня в черно и бялоХит  на деветдесетте  в дизайна на  кухнята бил белият цвят. Бели били стените, подовете, таваните, гарнитурите и техниката. Обаче този стил много бързо престанал да бъде популярен, което в общи линии не е учудващо…На смяна дошъл по-приятният и не по-малко оригиналният черно-бял дизайн на кухнята.
Ако сте решили да смените обстановката в кухнята и сте се приготвили да изхарчите някаква сума, не бързайте.Червени, зелени или сини мебели ще бъдат модерни и актуални само до някое време, а след това отново ще ви се наложи да ловите  дизайнерски трендове, за да не изостанете от съвременните тенденции.
Възможно е черно-бялата кухня да бъде идеалното решение за  дългосрочни инвестиции. Защото тези два цвята се смятат за класически, а класиката ще бъде модерна във всички  времена: и след година, и след десет години… Благодарение на  правилната комбинация само на двата цвята, помещението може да изглежда по-голямо, отколкото е в същност. Особено внимание обърнете, ако решите масата да е с черен цвят. Трябва да имате предвид две основни правила.
• Купувайте черна маса само ако във вашата кухня има достатъчно количество свободно пространство.
• Подът и стените задължително трябва да бъдат светли.
Ако следвате тези две аксиоми резултатът ще е практически идеално сбалансирана цветова гама.
Помнете, че захващайки се  с класически цветове, трябва да бъдете много внимателни и акуратни. Ако не сте сигурни в силите си, то наемете дизайнер за  интериора.

Сив цвят в интериора на кухнята

Кухни в черно и бяло- обзавеждане за кухнятаВзимането на решение за използване на сив цвят в интериора е много отговорна и не лесна крачка. Ако нещо не се планира както трябва, помещението ще се получи много скучно и мрачно. Затова всичко трябва да се обмисли предварително. Но ако сивото ви е любим цвят и сте решили да го използвате на всяка цена не е невъзможно. Защо  именно кухнята? Работата е в това, че именно в това помещение ние прекарваме  голяма част от времето си. Колкото хубава ще е кухнята, толкова хубаво ще е и настроението ни.
Сивият цвят може отлично да се впише в интериора на кухнята, проектирана в минималистски стил. Матовите панели в съчетание с аксесоари от неръждаема стомана ще изглеждат изумително. Може сигурно да използваме думата «футуристично», как смятате? В сивата кухня трябва да се поставят  ярки акценти, контрастиращи с основния цвят – например лампи.. Това донякъде ще оживи изящната, но все пак «студена» кухня. Не е зле да се добавят още един-два ярки аксесоара.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели