Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Вана—Обувка 230 размер от Италианския бранд SICIS.

Вана—Обувка 230 размер от Италианския бранд SICIS.

By Bestfurniture On April 8th, 2011

Уникална вана обувкаАко сте жена, и просто обожавате различните модели обувки, вероятно ще ви харесат тези обувки—вани, които изглеждат  невероятно красиво и величествено. Италианските компании се отличават с любов  към дизайна. И едно от най- ярките доказателства на това може да послужи продукцията на фирма SICIS. Не, това не са обувки. А най-естествени вани, изпълнени като гигантски обувки! Независимо от  размерите на обувките -вани им се отдава да съхранят елегантността си. Не на последно място– благодарение на  стъклената мозайка, напомняща кристали и оригиналната обработка , предизвикваща асоциации с истински обувки от водещи дизайнери.

Дизайнерска вана или гигантска обувкаСмесителят е интегриран направо в банята– подаването на  водата се  осъществява от “петата ” на обувката . Разбира се в обикновен апартамент такъв екстравагантен хигиенен предмет едва ли ще влезе. Неговата максимална височина е 165 см, а дължината – 270 см. На ширина “обувката” заема 101 см, а височината на работната част (където се плакне  доволната стопанка) – е от порядъка на 60 см.
Впрочем  с такъв дизайн няма да те е срам да разположиш  ваната и в гостната –за да учудва гостите. Има няколко варианта на изпълнение.
Формата поражда асоциации. При Масимилиано Дела Монако дамската обувка е породила лъскава вана, облицована със стъклената мозайка SICIS. Обувката струва  13.000 евро (цената  не е за чифт, а за бройка), но затова пък със сигурност няма да ви стиска.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели