Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Как да изберем правилните офис мебели

Как да изберем правилните офис мебели

By Bestfurniture On February 13th, 2011

Ако мислите да започвате бизнес или да се захванете  с обзавеждането на офиса, то със сигурност сте изправени пред тежката задача да изберете офис мебели. Добрите мебели за офиса ще Ви помогнат да се чувствате добре на работното място и не е изключено дори да повишат продуктивността на екипа Ви. Има няколко основни офис мебела, които са задължителни за всеки офис.
Първо си поставете реалистичен бюджет. Преди да започнете да избирате модерни офис мебели е добре да дефинирате бюджета си. Решете колко пари можете да си позволите, за да обзаведете добре офиса си. Решете какъв е минимума мебелно обзавеждане. След като сте направили груба сметка на сумата, необходима за закупуване на офис мебели, то вземете решение дали искате да направите покупката наведнъж или на лизинг.
Големи бюра за офиса- (не) доброто решение
Големите бюра в офиса създават комфорт, но има и редица недостатъци, които са съпътствани от такава мащабна покупка. Големите бюра Ви предразполагат да разхвърляте предмети наоколо. От друга страна по-малките или правоъгълни бюра са наистина по-добри, защото обикновено се поддържат по-лесно подредени и чисти.
Правоъгълните офис бюра с чекмеджета са функционални, защото лесно можете да съхранявате офис папките и други важни документи.
Изберете предмети за офиса, които представят типа усещане, което искате да създадете у служителите и клиентите си.
Столовете в офиса може да са тапицирани със синтетична кожа, кожа или интересна, луксозна материя.
Последната дума на технологичните нововъведения смело показва, че офис техниката не е с размерите си от едно време. Да, но всичките тези лаптопи, факс машини и т.н. са обемисти, ако са сложени накуп.
Трябва да замените големите бюра и обемисти столове с елегантна, лека мебел. Съветваме ви да се стремите към минималистичен вид, малки работни станции и компактини компютърни бюра.

По-олекотените като дизайнерско решение мебели са и по-евтини, лесни за транспортиране и внедряването им в офиса е ценово ефективно.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели