Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Жан-Пол Готие с нова колекция ….сексуални мебели

Жан-Пол Готие с нова колекция ….сексуални мебели

By Bestfurniture On February 26th, 2011

Дизайнерски мебели от gaultier Известният френски моделиер Жан-Пол Готие се раздели с парижката модна къща Hermes. Готие признава, че малко се е поуморил от създаването на модерни дрехи и иска да се пробва като дизайнер на интериор.
Моделиерът представи в Ню Йорк своята първа колекция съвременни мебели и аксесоари за дома, която пуска съвместно с лидера на  френския пазар Roche Bobois.Тя отразява неговия фирмен сексуален стил.

«За  мен целият  живот е самоизразяване, казва Готие пред вестника New York Post.  Не е важно, в какво се проявява това  – в предмети за вашето тяло или за вашия дом. Създадох колекция мебели и аксесоари за интериора със сексапилен подтекст. Надявам се, че моят пръв опит ще намери своите почитатели».

В колекцията е  представен секционен диван със сексуален вид: неговите матраци са украсени с  фирмените знаци на Готие във вид на  татуировки и морски райета, а също така с портрет на  целуващи се влюбени. Този диван ще превърне всяка стая в спалня.

Дизайнерски мебели от ГотиеДизайнерски Критиците на  модата високо оценяват мебелите от Готие. Мебелите на Готие повтарят фирмената сексапилна естетика на моделиера, признават те. Отличителни черти са еротичните украси и картини върху тапицерията на диваните и креслата, гобленовите портрети на  влюбени двойки  и амурчета. Всички тези романтични украшения превръщат гостната и спалнята в разкошен будоар. Освен това в колекцията присъства и обичаната от моделиерите морска тематика – морски райета, които на времето са  прославили Готие в света на модата.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели