Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Да спиш в мидена черупка

Да спиш в мидена черупка

By Bestfurniture On May 29th, 2009

Легло с формата на мидена черупка

Легло с формата на мидена черупка


Търсите някаква наистина необикновена мебел за дома си? Ние имаме решение за вас- една от новите спални, които Мебели Италия предлага.
Уникалната мебел не е просто част от серията легла с кръгла форма. Тя е още по-необикновена. Формата й представлява мидена черупка. Да, точно така- ние ви предлагаме да спите в уютна мида, перлата в която можете да сте самите вие.
Такова легло може напълно да преобрази спалнята ви и да създаде изключително приятна атмосфера. Едва ли на пазара има друга такава мебел, която толкова силно да се отличава в интериора.
Но красивият външен вид не е единственото предимство на леглото. То също така е и продукт на високите технологии. За да може лесно да се управлява отварянето и затварянето на мидената черупка, то е оборудвано с дистанционно управление. Това е едно изключително практично предложение за вашата спалня, особено ако мислите, че не е задължително да оправяте завивките си сутрин- просто с едно копче на дистанционното можете да скриете хаоса върху леглото от погледа си.
Вече не само малката русалка Ариел от приказките може да спи в легло от мидена черупка. Сега това е възможност за всеки. Почувствайте се като принцесата на Океана.
Ако сте завладени от морската тема в интериора, едно подобно легло с размах може да ви помогне да я постигнете в интериора си. Не се ограничавайте само в декорирането с морски аксесоари, а се насочете направо към обзавеждането.
За повече информация относно този продукт можете да се свържете с Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели