Традиционните бюфети в трапезарията

By Bestfurniture On June 25th, 2009

Мебели за трапезария

Мебели за трапезария


Може и да ви се струва, че единственото нещо, от което имате нужда в трапезарията е масата за хранене и комплекта столове, но всъщност, за да постигнете завършен вид на това помещение трябва да го обзаведете с още допълнителни мебели.
Наистина е важно да имате пълно обзавеждане в трапезарията си, за да може всички необходими мебели и всякакви декоративни аксесоари да създават нужното удобство. В противен случай стаята може да изглежда празна и отегчителна. Една от страхотните мебели, която можете да поставите в трапезарията е познатия ни бюфет.
Това, което го прави толкова фантастична част от обзавеждането са две основни неща. Първото е, че той е с изключително приятен външен вид, който може да бъде съвсем модерен или традиционен със сожни закръглености и форми в дизайна. Гладките съвременни линии или тежкия класически дизайн – всичко е въпрос на собствените ви желания.
Второ, той е изключително функционален. Обикновено повечето модели имат просторни рафтове, на които можете да показвате с гордост изисканите си комплекти домакински съдове, да украсявате с цветя и аксесоари и т.н. В допълнение на това повечето бюфети в долната си част имат шкафове, в които можете да държите най-различни неща, от които имате нужда в трапезарията.
Шкаф за трапезария

Шкаф за трапезария

Бюфет, шкаф за напитки, винарна, шкаф за трапезария – това са само разновидности на една и съща мебел с една определена функция в интриора.
Намерете и вие най-подходящата за трапезарията си мебел сред богатата колекция на Мебели Италия. Ние улесняваме избора ви, предлагайки ви и варианти за пълно обзавеждане на това претенциозно помещение в дома.

VIP колекцията се обогатява

By Bestfurniture On June 2nd, 2009

VIP мека мебел

VIP мека мебел


В новия сайт на Мебели Италия можете да се насладите на новата, още по-богата колекция VIP мека мебел.
Нови, още по- перфектни форми и нови, по-разнообразни и наситени цветове. Към това богатство от форми и барги на меката мебел, сега има и още предложения. Мебели Италия предлага цялостно обзавеждане за дома от VIP колекцията. Сега можете да допълните обзавеждането на дома си със спалня, шкафове, маса и столове за трапезария, лежанки и кресла.
VIP мебели за трапезария

VIP мебели за трапезария


Не пропускайте шанса да се възползвате от предложение от подобен род. Стабилните и масивни мебели са изработени с почерка на изключителни професионалисти. Дебелата 4 mm естествена кожа е оформена по перфектен начин, нейната издръжливост и качество се допълват от невероятният й външен вид. Извивките са очарователно изящни.
Изборът на начина на изработка варира от модели с изцяло кожена тапицерия, такива с комбинация от кожа и дамаска, модели с изцяло тапицирана конструкция, както и такива с орнаменти от дърво.
Възползвайте се от това голямо разнообразие от възможности, които Мебели Италия предлага.

Изключителен комплект за трапезария

By Bestfurniture On June 2nd, 2009

Комплект за трапезария

Комплект за трапезария


Трапезарията е една от стаите в дома, към чието обзавеждане трябва да се подходи с изключително внимание. Изискванията към мебелите в това помещение обикновено са много и различни. От една страна, трапезната маса трябва да е издръжлива и стабилна- плотът й да може да устои на последиците от ежедневната му употреба. Столовете също са от мебелите в дома, които се изполват най-често, затова те трябва да са както комфортни, така и качествени. И в допълнение на всичко това, мебелите в трапезарията трябва да са елегентни и стилни, с перфектен външен вид, който да радва всеки прибрал се у дома за вечеря със семейството си.
Най-честият избор за мебели за трапезарията се свежда до голяма дървена маса с няколко стола, като в повечето случаи и те са направени от масивно дърво и много рядко са покрити с тапицерия и кожа. Обикновено към този комплект се добавя и скрин, шкаф или секция със стъклена преграда, която да излага на показ изящните домакински съдове.
Мебели Италия има удоволствието да ви представи един неповторим вариант за пълно обзавеждане на трапезария. Той отговаря на всички тези изисквания. Композицията от мебелите включва всички части на традиционното разбиране за обзавеждане за трапезарията като мебелите са изработени по елегантен начин от изключитени материали.
Изящни и стилни мебели от Мебели Италия

Изящни и стилни мебели от Мебели Италия


Предложението съдържа маса за шестима със столове, два функционални шкафа и количка за сервиране. Предлагат се също така и огледало и поставка за чадъри, които са издържани в същия стил. Мебелите могат да се поръчат в пълния си комплект или само тези от тях, от които се нуждаете.
Изключителната елегантност е постигната от смесването на двата нежни и стилни материали- полиран до огледална повърхност метал и бяла кожа с нюанси на цвят шампанско. Столовете за трапезария имат харакрени облегалки, стигащи до пода, които създават елегантен и изтънчен силует на мебелите. Масата е с напълно изчистена и лека констукция, с метален обков около ръбовете, гарантиращ по-бавното износване.
Бледите нежни цветове създават предразполагаща и спокойна атмосфера.
Към този изключителен комплект можете да вземете още и маса за двама с две луксозни кресла, предназначени за класически традиционното кафе с пура на след вечеря. Към тях има и деликатна настолна лампа, която да създава интимна и спокойна обстановка.
Мебели Италия ви предлага качествена изработка на сложни метални орнаменти и невероятна конструкция на всеки детайл от мебелите.

Духът на африканското сафари вкъщи

By Bestfurniture On March 18th, 2009

мебели с африкански мотиви

мебели с африкански мотиви


Африканското обзавеждане носи топлотата на етно дизайн, който напомня за хармонията между човека и природата. Цветовете му са ярки и светли, такива каквито могат да се видят и вън от африканския дом- в пустините и саваната.
Типично за обзавеждането на континента е необикновената декорация – проснати на пода кожи от убити животни, нанизани зъби на редки и защитени породи, яйца от птици, големи пера. Орнаментите по декоративните детайли са анималистични.
Но защо да залагате само на декорацията, за да постигнете интериор ,пропит с мистика и загадъчност? Вече можете да си осигурите екзотиката на Черния континент дори и с подходящите мебелите. Повлияни от първобитния колорит и автентичното африканско наследство, мебелите за хол и трапезария на Мебели Италия са идеално решение за пренасянето на духа на африканското сафари вкъщи.
По-консервативните могат да изберат серията мебели имитиращи слонова кост. А за тези, които искат да се гордеят с истински трофей вкъщи са подходящи холната маса, носена от слоницата-майка и екстравагантните столове-слончета. Защо само декорациата на дома да бъде анималистична, след като и мебели в подобен стил могат да изглеждат толкова елегантно?

Пейка за масата в кухнята

By Bestfurniture On March 17th, 2009

Пейка в кухнята

Пейка в кухнята


Повечето днешни тесни градски апартаменти нямат отделна стая, предназначена за трапезария, където семейството да се храни на голяма и удобна маса. За целта кухнята служи освен за място, където се приготва храната и за място където тя се сервира. Вместяването на толкова много функции само в една стая прави задачата по обзавеждането й трудна.
Обикновено в кухнята се отделя един кът, където се слага масата за хранене. Но във вече, така или иначе, претъпканата кухня е много трудно да се въдвори ред, особено ако из нея са пръснати и столовете от комплекта за трапезария. За да се постигне комфорт и уют в такава кухня, на помощ идва старомодната дървена пейка. Тя е много компактна мебел, която осигурява достатъчно място за сядане на много хора. Освен това дизайнът й е семпъл и изчистен. Но освен нея на пазара има и много други модели на пейки с подобрен дизайн- тапицерия от естествена кожа, удобни подлакътници и облегалки, подвижна седалка с ракла за съхранение.
И тъй като обикновено мястото за хранене заема определен ъгъл от стаята, още по-пестяща пространството мебел е ъгловата пейка. Тя до някъде наподобява и ъглов диван и затова може да се използва и като такъв. Ъгловият кухненски кът, от друга страна, е причина за възникването на вградените в стената пейки, най-често поставяни в антрето.
Модерните кухненски пейки имат изключително елегантна и заедно с това компактна форма. В комплект с масата за хранене, те създават чаровен елемент от интериорния декор и отделно уютно място, сплотяващо семейството по време на вечеря. А когато не се използват, иновативните конструкции на пейките могат така да се прибират около масата, че да заемат възможно най-малко пространство.

Мебели за трапезария

By Bestfurniture On January 23rd, 2009


Съвремени, класически италиански или кожени, огромното разнообразие ще ви вдъхнови. Когато избирате модерни мебели за трапезария или тапицирани с кожа, вижте и масите в този стил. Можете да намерите трапезни маси със стъклен или метален топ, които да акцентират върху себе си като основен интериорен елемент.
Италианските мебели за трапезария предоставят разнобразни опции за подреждане и съчетаване. Въпреки, че масивните традиционни комплекти изглеждат неповторимо, не бива да се притеснявате от смесването на класическите маси с модерните стилове столове или дори кожените такива. Съвременните мебели добре се съчетават с почти всичко.
Модерните мебели за трапезария носят жизненост и естествено е на имат и такъв ефект у гостите на дома ви. Трапезните столове придават чар, постигнат с много вкус. Те позволяват на декорацията на трапезарията да се разпростира и върху тях- когато са облечени с калъфи или пък са лишени от всякакви ненуждни украшения. Ако искате да ги запазите в основното им състояние, можете да ги оставите както са си и да поставите скромно и семпло украшение на масата, което да е център на интериора. Ако обаче харесвате пищните орнаменти, то можете да пренесете темата на интериора и върху тях.
С голяма превъзходство се отличават съвременните комплекти за трапезария. Повечето такива деншни комлекти мебели са в минималистичен стил, но въпреки това са с достатъчна големина, която да осигурява удобство по време на хранене. Още повече иновативност може да се постигне при разположението им- например диагонално разположената на пода маса с идеално подредени столове създава излкщчителна визуална наслада.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели