Дървени мебели

By Bestfurniture On November 9th, 2009


Зашеметяващи парчета дърво донасят природен усет към дома: с този диван от Francoceccotti ще бъдета център на внимание. Проектиран от Едоардо Петри, които се възползва от отношенията между пространството, формата и функцията. Диванът е в яйцевидна форма и е изработен от изящни американска череша или американски орех.
Диванът е наистина енда необикновени фигура – причудлив дизайн изглежда, че е излясъл от приказка! Можете да изберете да тапицирате дивана с разлияни гами по Ваш вкус.

Вдъхновение от природата

By Bestfurniture On November 9th, 2009


Различното виждане на дизайнерката Мария Яско може да бъде описано с две думи- необикновено красиво.

Изглежда, тя е била вдъхновена от природата, тъй като в моделите й се виждат графично изобразени листа и клони, които разширяват структурата.

Тези интересни модули освен с красив дизайн, имат и невероятни цветови комбинации. Перфектното допълнение вашата всекидневна, както виждате, стените се разхубавяват с природата като фон.

Интериорни идеи

By Bestfurniture On November 6th, 2009


Ако обичате да използвате разнообразни стилни мебели, със сигурност ще харесате този модерен интериорен дизайн от Ozzio. Ozzio е силно приспособим, съвременен дизайн, които си пратнира с други драматични и шик продукти за съставянето на неочаквано добра стилна комбинация. Масата не заема много място, като може да се регулира във височината и в размер. Тя изглежда фантастично с елегантен дълбок червен диван кадифе и луксозно килимче.

Също така, има и пластмасови столчета с провокативен и интригуващ външен вид, които съвпадат разкошно с интериора. Изберете полезни, практични съвременни мебели и добавете малко лукс, за да изразите Вашата индивидуалност.

Ултра модерен хол

By Bestfurniture On November 6th, 2009


Тези ултра модерни мебели за хол са с чист дизайн, класически цветове и иновативни функции. Простите бели форми определяt съвременната стая, създавайки драматичен контраст с черната стъклена масичка за кафе. Въртящата се масичка също е интересна идея. За да се допълни тази красива картина има кожени столове в класически бял, черен и червен цвят. Добавянето на червен стол прави стаята по-игрива.

Диваните с висока облегалка

By Bestfurniture On April 14th, 2009

Луксозни дивани с висока обегалка

Луксозни дивани с висока обегалка


Ниските ъглови дивани са най-разпространения тип мека мебел в съвременен стил. За разлика от тях, класическият френски дизайн на диваните се характеризира с комплекти от отделни дивани с масивна и тежка конструкция и луксозен външен вид. Техният уникален дизайн се отличава с особено висока облегалка за гърба, чиято форма елегантно е закръглена. Изключително скулптурираният профил продължава с линията на тънките нежно извити крака. Кадифена мека тапицерия в романтичи бледи цветове, украси на листа по рамката на конструкцията и златисти линии подчертават елегантния дизайн.
Зашеметяващите пропорции на дивана са причина за отличителното присъствие на тази мебел в интериора. Високата облегалка за гърба я отличава от останалото обзавеждане на интериора и я прави уютно място за почивка. Диванът има толкова силно индивидуално присъствие, което не е нужно да се отежнява от още мебели в подобен стил. Нещо повече, акцентът върху него като централна мебел в интериора пада още по-тежко, когато той коренно се различава от стила на останалите мебели.
Когато някоя стая в дома се използва с няколко различни цели и всеки кът от нея трябва да се отдели подходящо, високата облегалка за гърба по много деликатен начин може да послужи като такава граница. Ако и вие сте изкушени от комфорта и красотата на този диван-посетете Мебели Италия.

Поставката за телевизор

By Bestfurniture On April 8th, 2009

Шкаф за телевизор

Шкаф за телевизор


Да се избере най-подходящата поставка за телевизора у дома е много важно. Най-важното е да си вземете шкаф, който със сигурност ще може да става за вашия телевизор. Независимо какъв телевизор имате, за всички видове има подходящи шкафове на пазара. Другото важно изискване към този вид мебели е да са напълно безопасни и да осигуряват сигурност за техниката в дома ви. Капацитета на натоварване, който може всяка посавка да издържи и размерите й също не са за пренебрегване. И накрая, външния вид на мебелите, които съставляват отделните части на стенда за телевизор трябва да е естетически издържан. По тази причина цвета и материала също трябва да са важни фактори, определящи вашия избор.
В зависимост от вида на телевизора– това е едно от най-лесните неща, които се решават преди да се купи тази специфична мебел, ссобено ако все още не сте се спрели на типа телевизор, а първо купувате шкафа. Ето едни от най-разпространените видове телевизори са тези с плосък екран- LCD, плазмен или DLP. За тях са необходими мебели с голяма широчина и съвсем малък размер на дълбочината. Телевизорите с големи кутии, изпъкнали отзад имат кубична форма и са едни от най-тежките, дори и да имат много малки размери. Затова издръжливостта на шкафа е много важна. За сметка на тези неудобни рамери, те са най-стабилни от всички видове телевизори.
Мебели за системата за домашно кино

Мебели за системата за домашно кино


Размерите на шкафа трябва да съвпадат с тези на телевизора, без той да се издава от някоя негова страна. Също така телевизорът трябва да се позиционира точно в центъра на стелажа за него. За малките по размери телевизори можете дори да изберете и по-големи шкафове, върху които да поставите и допълнителни декоративни аксесоари.
В зависимост от дизайна– освен, че трябва да отговаря на всички ваши предпочитания, шкафа за телезивора трябва да е в унисон с останалото обзавеждане на стаята. Най-популярният избор е черният цвят. Не само защото черното лесно се съчетава с останалите мебели в други цветове, но и защото повечето телевизори също са черни. Сребристото е друг често правен избор, защото обикновено, ако телевизора не е черен, той със сигурност е сребристо-сив. Повечето стелажи за телевизори са изработени от стъкло, метал или дърво. Като голяма част от тези мебели са с комбинация от два от тези материала. Стъклените са от много здрав материал, така че само петната от пръсти могат да будят тревожност, металните от своя страна предоставят по-добра акустика за звука, а дървените могат да с класически или модерен дизайн.
В зависимост от функционалните възможности на тази мебел се предлагат изумяващи разновидности. Едни от шкафовете за телевизор, най-подходящи за обзавеждане на спалнята са тези, които имат вида на гардероб и могат да скрият телевизора от погледа ви, когато не искате да го използвате. Освен това,повечето такива мебели имат и чекмеджета, които могат да се използват да поставяне на DVD Player и други уреди. Друг вид мебели, използвани за поставка на телевизора са масивните шкафове с чекмеджета. Ако обаче не искате да скриете телевизора, а да се вижда непрекъснато, тогава отворените лавици с рафтове са подходящите за вас мебели. Благодарение на тях лесно можете да достигате до кабелите на всеки уред, да изложите на показ декоративни предмети, да поставите телевизора в стая, която е неподходяща за това заради големите си прозорци например. Ъгловата етажерка за телевизор, поставена между две стени пести от пространството на стаята и съсредоточава фокуса на вниманието върху себе си.
Разгледайте уникалните ТV шкафове на Мебели Италия, декорирани с естествена кожа


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели