10 тъмни стаи, в които се влюбихме

By Bestfurniture On March 3rd, 2015

Изглежда сякаш бялото е в движение-да говорим за цвят за стените и таваните, но като завършващ детайл, черното се промъква в космоса на интериорния дизайн. Въпреки че е в голям контраст от белите, черните и тъмни стаи могат да създадат уют, почти успокояващо усещане. Точно като бялото, другите цветове са склонни да „гърмят” на тъмна база, който го прави идеален неутрален фон за драматично пространство. Обърнете внимание на 10те интериорни пространства, които предлагат тъмни и мрачни емоции и са хит в интериорния дизайн.

Зашеметяващият дом на творческия директор Patrizia Moroso, е проектиран от не кой да е, а от испанския дизайнер Патриция Уркиола. Горния етаж, където се намира хола има тъмни стени и мебели от дизайнери като Ron Arad, които са в синхрон със съвременни ирански килими.

Базираната в Милано компания Studiopepe е проектирало този хол за Spotti Milano който има стена, коята изглежда като ксерокопираните копия на взривени снимки на дървета. Един стол Egg в сиво, заедно с черен диван и дървени шкафове, придават и завършват уюта на стаята.

Този относително малък апартамент в Берлин, проектиран от Peter Fehrentz, има стари дървени подове, боядисани в тъмен цвят патладжан, с което се доближава в обичания розов цвят на кухненските шкафове. Черните плочки и черни стени правят блясъка на розово наистина поп, като същевременно поддържат с мрачна атмосфера.

Проектиран от Architecture за Лондон, тъмните стени и таван в тази уютна спалня в грузинскиа градска къща в Лондон се компенсират с природните етажи, с проста рамка на легло и самото легло, което е страшно колоритно.

Интериорният дизайнер Челси Хинг позволява на зрителите да надникнат  в собствения й апартамент в Мелбърн, Австралия, където тъмнината е водещата темата. Този изпълнен със светлина хол е с тъмносин секционен диван срещу тъмни стени и тъмен килим, които му придават мрачна атмосфера.

От Maison Hand, тази драматична трапезария в апартамент в Lyon Saint Georges прави тъмното и мрачното перфектно. Чрез поддържане на почти всичко в същия тон, в стаята се чувства сплотеност и домашен уют.

Шведският фотограф Jonas Ingerstedt засне този апартамент за шведското списание ELLE. Тази стая изглежда сякаш не може да се удвои като трапезария или да бъде офис. Така или иначе, тъмносивите стените и врати са смесени с леки дървени подове и столчета за създаване на топлина в помещението.

Изисканият апартамен Marine Parade в Брисбейн, проектиран от Джеймс Доусън, разполага с черен дървен фурнир, кухня с ръчно изрисуван графичен тапет върху тавана. Стратегически разположените огледала помагат с озаряването на малкото пространство и дават илюзията, че са по-големи, отколкото са.

 

Друга драматична кухня, която ще Ви представим се нарича Укритието VIPP. VIPP е любимата марка базарана в  Копенхаген, която проектира тези прекрасни кофи за боклук, а сега те са най-големия актуален проект – панелните домове. В интериора е класически VIPP кухненски остров, който е заобиколен от всички черни повърхности с изключение на тъмно сивия под.

В хола на запален колекционер, наречен Alketas Pazis, се набляга на обзавеждане в различни стилове от 1900 – 1950 г., определени с тъмни стени са наистина забележителни.

50 (OK, 10) Нюанса в сиво за дома

By Bestfurniture On March 2nd, 2015

 

О, да. И ние не пропуснахме истерията от дългоочаквания филм и затова решихме да ви предствавим десет мебели в сивата гама, за интериарния дизайн на дома Ви.
Водещите дизайнери казват, че сивото е новият бежово. Когато става въпрос за цялата истерия по нюансити на сиво, ние автоматично се сещаме за модерни продукти за Вашият дом. Вярно, не са толкова секси, колкото филма (или книгата), но те включват повече от един дългосрочен ангажимент, а не само за една нощ.
Не съм сигурена какво наистина е сиво? Е, това не е толкова ясено, колкото черно и бяло. Понякога сивият цвят изглежда черно, понякога синьо, и дори може да изглежда розово или лилаво … Има толкова много нюанси на сивото, когато става въпрос за домашен интериор, обзавеждане и разбира се на боя за стена. Въпросът, който трябва да си зададете, е дали искате да бъде в топлата или студената гама? Искате ли нюансите на сивото, да клонят повече към кафяво или синьо? От там може да се изгради измерение с различни нюанси в мебелното семейство.
Ето и някои от любимите ни сиви продукти там в момента:

1. Haiku Диван от GamFratesi


2. Закачалка за дрехи от Normann Copenhagen


3. Спален комплект от H&M Home


4. Висяща лампа от Muuto

5. Голяма саксия от Ferm Living


6. Голяма закачалка от BluDot


7. Ръчно изработен килим от Urban Outfitters


8. Възглавница Изометричен Урбанизъм от Society6


9. Стол Тоbias


10.Шкаф Moodi от Zweed

Искряща мебелна колекция от Koket

By Bestfurniture On December 17th, 2011

Явно тенденцията да си избираме елементи за дома с метални оттенъци е все още актуална, както добре виждаме от мебелната колекция на Koket. Определено няма липса на вкус, а масата, наречена ласкаво ‘интуиция’ и огледалото на вината със сигурност ще внеса доза драматизъм у дома.
Утолете жаждата си за нещо дръзко и красиво с тази невероятна маса в трапезарията. Основата им панделка, която поддържа кръглия стъклен плот, завършено с драматично черно от външната страна и блестящи златни елементи, които са интегрална част от интериора.
Допълнете тази чудна картинка с това драматично огледало, в което сякаш се е събрала светлината и вика неумолимо ‘блясък‘ със своите ясно изразени линии и луксозен завършек в златно. Да, чувствате ли се вече ‘виновни’ да се насладите на тази невероятна колекция?

Мебелен позитивизъм за добро настроение

By Bestfurniture On May 2nd, 2011

Колекция модулни стелажи «Fretwork»

Модерни стелажи за домаПростота, лаконичност и стил е това, което отличава колекцията модулни стелажи  с името «Fretwork» от дизайнерите Jethro Macey и Jonathan Tibbs от Великобритания. Леки стелажи, рафтове това е част от интериора на съвременния апартамент, където няма тежки шкафове и други претрупани мебели.
Колекцията в стил минимализъм е била създадена по поръчка от компания Ex.t (Италия). Произведена е от дъб и нечупливо органично стъкло. Стелажите изглеждат  леко, естетично, но също така са и функционални. Освен това собственикът на мебелите може да ги размества  по свое желание, създавайки различни комбинации.
За жените това е огромен плюс,много от тях мразят еднообразието в интериора,живота и отношенията. Модулните мебели позволяват сами да решите как ще изглеждат най-добре,да се почувствате гениални дизайнери и да променяте света около себе си, щом ви омръзне!

Диван Retrovirus против хронична умора

Необикновеният диван Retrovirus Sofa ще ни помогне да се преборим със  синдрома на хроничната умора, който е познат на жителите на  съвременните мегаполиси.
Създал е този необичаен  предмет от интериора дизайнерът Муштак Кобанли, който е сигурен, че неговият креативен диван е това, което “докторът е предписал”. Той смята, че  след трудов ден на такъв необикновен  диван, който той е нарекъл “Ретровирус”, може напълно да се отпуснеш и добре да си починеш.
Причудливите форми на дивана действително те навеждат на мисълта за вируси-бактерии, но е много удобен и мек.

Масички за списания «Северно сияние»

Светещи масичкиИзвестната мебелна фабрика Lapalma (Италия) съвместно с бижутерийна къща Swarovski са разработили оригинална серия масички за списания. Автор на проекта е японският дизайнер Томоко Азуми.

«Floe» е името на масичките за списания, които се отличават с  необикновена начупена форма и строги геометрични линии. В изработката на масичките са използвани кристали Swarovski, а вградените светодиоди създават ефект на северно сияние.

Позитивни дивани Multilove

Дивани Multilove Мебелите от италианската компания Giovannetti ще станат достойно украшение и в най- изискания дом. Колекциите на тази  компания се  отличават с разнообразие, оригиналност и високо качество.
Журналистите наричат мебелите от Giovannetti “усмихнати пухчовци ” и “мебел за теле -шкембенца”, но немалко музеи със световна  известност са включили екземпляри от мебелите на тази  компания в своите колекции. На аукционите Christie’s и Sotheby’s мебелите на дизайнерите от тази компания се продават  с мълниеносна скорост.
Бенито Луиджи Джованети, основателят на компанията Giovannetti, повече от 50 години руши стереотипите, доказвайки на цял свят, че и несериозният дизайн на мебели е способен да стане истинско изкуство.
Предлагаме Ви да се запознаете с диваните Multilove, цветът на единия от които напомня дъга,а другите два варианта са строги и „сериозни”.

Необикновено  кресло – неваляшка

Мебели НевеляшкаНа изложбата «IMM Cologne 2011»  можеше да се види необикновено кресло, автор на  което е  Марк Хемерлинг. Своята разработка дизайнерът е нарекъл «TriWing».
Този предмет от мебелировката може да се нарече уникален – както и да го обърнете креслото, все ще го използвате  по предназначение, т.е.да седите на него.

Съвременно и стилно кресло – «неваляшка» прекрасно ще подхожда и за апартамент и за офис, и за салон, може да се постави и на вилата, на верандата, в градината.

«TriWing» може да бъде мяса за обяд, така и работно кресло, а още – пейка за влюбени, което зависи от това от коя страна ще го обърнете.Кое е интересното – седалката на креслото може «да се настройва » по теглото на човека, огъвайки се, създавайки по този начин удобство и комфорт.

Изящни полилеи – цветя

Изящни полилеиЦветята за съжаление увяхват бързо, а така ни се иска да ни радват по-дълго.За любителите на цветята дизайнерът Pascale Girardin (Франция) е създал прекрасна инсталация във формата на цветя, които сияят над главата.

Нежните, изящни цветя – полилеи приличат на приказна оранжерия, отгледана от грижовен градинар – вълшебник.  Полилеите с формата на големи  бели цветя са произведени от  кориан, много са красиви, но чупливи.  Printemps (Пролет) – така е  нарекъл авторът своята колекция от”небесни цветя”.

Полюлей Bacterioptica – жив  организъм

Жив организъм- полилейДизайнерите от компания MADLAB са разработили оригинален полюлей с името Bacterioptica. За производството му са използвани четири километра оптическо влакно и 100 чашки Петра.

По мнението на дизайнерите  полюлеят трябва да представлява своеобразен жив организъм, който да може да общува с членовете от семейството.

Благодарение на оригиналната конструкция е възможно полюлеят Bacterioptica да може с времето самостоятелно да променя формата си  и да се премества по тавана. Освен това чашките на Петра понякога издават много оригинални звуци, които приличат на гласа на живо същество.

Вероятно подобен полюлей може може да замени електронното домашно животно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

St В Книгата на рекордите на Гинес e фиксирана най-бързата маса

By Bestfurniture On April 21st, 2011

Маса в рекордите на ГинесМаса за хранене, която може да се движи със скорост до 209 км / ч , е  призната за най-бързата мебел и е вписана в книгата на рекордите на Гинес. Изобретил я Пери Уоткинс от Великобритания. Той комбинира привидно несъвместими неща – маса с двуместен състезателен автомобил. Самата маса е затрупана  с камуфлаж като прибори за празничната трапеза и разпределени около нея столове. Заслужава да се отбележи, че всеки детайл от масата има своята функция. Преди това почетното място е заемала “най-бързата мебел” – диван, който  развивал скорост до 148 км / ч.

 

Хибрид на маса и стол от компанията UNStudio

By Bestfurniture On April 7th, 2011

Модерен хибрид маса столКомпанията  UNStudio е известна със своите експерименти в областта на смесването на  различни форми и търсенето на нови функционални решения. Хибридите на различни обекти и новаторските идеи на комбинирането предизвикват  интерес в света на интериорния дизайн.

И това е добре : новите необикновени обекти позволяват да ги използват по-новому, а дизайните изглеждат непривично и завладяващо. Традиционната роля на мебелите се  трансформира така, че да  съответства на новите нужди и потребности. Амстердамската компания Unstudio е създала много прост, но крайно привлекателен хибрид на маса и стол. Наречен от  своите създатели SitTable, този хибрид е представен в два варианта. Голяма маса с два стола и по-малка масичка с един стол.

Модерно обзавеждане за дома и офисаСпектърът на използване  на SitTable е много широк, започвайки от масата в библиотеката и завършвайки с  офисна маса. Краката на масата са направени от стомана, а плотът се предлага в два варианта: дъбов или от пластмаса под високо налягане(HPL). Освен тясно практичната функция масичката може да  служи като  прекрасен елемент от декора. Дизайнът й  се е разработвал с оглед на растящите изисквания на интериорния дизайн. Хибридът SitTable съчетава в себе си два най-популярни предмета от интериора. SitTable е практичен и предлага множество възможности за неговото използване при създаването на уникален авторски интериор.

Стая за Ева

By Bestfurniture On April 6th, 2011

Дамска стая за ЕваБританската компания Eden е посветила на Ева своята първа колекция мебели. Дизайнът на  серията е инспириран  от сказанията за Райската градина.
Марката Eden представя серия «дамски» мебели Eve, т.е. «Ева». Централен предмет на колекцията е  конзола, която може да изпълнява функции на тоалетна масичка. Вниманието привлича плотът от прозрачно стъкло, под който е  скрит подвижен рафт с релефна украса  във вид на дърво.

Украсата носи не само декоративен характер – в «клоните » се предлага да се пазят украшения. Освен това  моделът е снабден с подвижно чекмедже, пространството на което е разделено на няколко части. Масичката може да се допълни от табуретка с аналогичен растителен декор на седалката.
Каркасите и на двата модела са изпълнени от масивен дъб, а  седалката  от композитен материал Corian.

Темата за  Райската градина се повтаря и  при оформянето на стенното и за под огледала. На « клоните » на стенния модел може да се окачи бижутерия, а «филизите » на версията за под служат за закачане на дрехи. Впрочем за  блузки и рокли е  предвидено и специално «дръвче» – отделно стояща закачалка за под.

Прозрачна кухня и една феерия

By Bestfurniture On April 1st, 2011

Прозрачна кухняОсобените свойства на стъклото и пластмасата са прозрачност, неутралност, многообразие на вариантите на обработката ,които предоставят много възможности за творчески решения. Стъклото и пластмасата могат да излизат на пръв план, ставайки главен герой в интериора, а могат и да служат като универсален фон. Благодарение на цвета и вида — матова, гладка или грапава—изразителността на формите се усилва, а комбинирайки ги  с топлата дървесина или студените метали, може да се получават всеки път много нови,неочаквани резултати. Прозрачните материали – това е функционално, красиво, модерно и, което е немаловажно, уместно и органично в кухни от всякакъв стил.
Полупрозрачни и прозрачни елементи все по-често се срещат не само в горната, но и долната част на кухненските мебели. Напълно вижданите рафтове на работните блокове са идеално място за съдове. Практични и красиви, те стават естествено допълнение към интериора. Появяват се модели с фасади почти напълно от стъкло или пластмаса, поставени в стоманен или алуминиев профил. Такъв дизайн изисква от стопаните си идеален, «изложбен » ред и чистота. Затова производителите « хитруват», използвайки полупрозрачно стъкло: отвън се вижда кое къде се намира, но дейталите са  скрити зад матова мъгла. А «за да не се губят »съдовете, активно използват вътрешно осветление, което придава на кухнята особена зрелищност.
Включването на стъклото и пластмасата в структурата на моделите става прийом, без който вече е невъзможно. Леките, ефемерни маси и  столове са станали неразделна  част от интериора, те са ефектни и визуално не натоварват пространството. Но в кухните от  последното поколение «невидими» стават и работните плотове   и кофите за боклук, и даже ширма.
Стъклото …
Прозрачните впръсквания в «класиката» зрително облекчават конструкцията, те са украшение и  по-различен начин оформени, могат да подчертаят и да допълнят стила. Например комфортния образ на кухня в английски дух ще засилят витражите или платно с белоснежна украса, нанесена с напръскан метод. На  стила кънтри най-добре ще подхождат тънките прозрачни пластини в кръстосан обков. А за помещения в средиземноморски маниер удачна находка ще бъдат гравирани или изрисувани ръчно вложки. Идеално допълнение към подобен интериор ще  стане декоративната посуда в ретроинтонации,стенни пана, забавни и стилни«въздушни» дреболии и даже аксесоари от цветна пластмаса.

Стилна кухняСинтетиката се  асоциира в нашето съзнание по-скоро със съвременни мебели, но това не трябва да се възприема като  догма. Много дизайнери смятат съчетанието на привичното дърво с полупрозрачна пластмаса за  прийом, позволяващ да се съедини традиционния подход със съвременните концепции.
…ПЛАСТМАСА
През 1980-те синтетиката била изхвърлена от употреба  с присъдата «неекологична». След това се научили да я преработват за вторично използване  и в последните години тя  с триумф се завръща в интериора. Именно кухнята става полигон за експерименти с нови композити. Дизайнерите ценят пластмасата заради демократичността и неограничената свобода на формите и цветовите вариации. Полиестер със стъклено влакно, полиуретанова пяна, полистирол, полипропилен, метакрилат – са  цели етапи в производството на мебели. Днес химиците продължават да ги усъвършенстват и да ги видоизменят. Изкуствените добавки са създали поколението на нечупещото се  стъкло и такова, което може да се огъва както ви харесва. За  производството на мебели започват да използват синтетичен прозрачен TecnoGel, изобретен за  медицински цели. Впрочем  пенополиуретанът по своето време бил находка за военната промишленност, което не попречило да го използват и по-нататък за мирни цели.
И МЕТАЛА


Разкошни съвременни кухниМебелите от стъкло
винаги ще бъдат  суперсъвременни, а благодарение на внедряването на  метални конструкции високотехнологичният материал днес е придобил необичайна популярност. За първи път съчетание на метал и стъкло започнали да използват в здания със стъклени покриви , позволяващи в пълна сила да се използва естественото осветление  – търговски  центрове, гари, изложбени павилиони. Металните алуминиеви елементи, допълнени със стъкло, в последно време започнали да се използват практически във всички предмети от мебелировката: в креслата, масите, столовете, и шкафовете. Идеалните по качество гладки плоскости от матово или тонирано стъкло закриват фасадата на такъв шкаф. С помощта на специални дръжки  те се разтварят или в хоризонтална или във вертикална плоскост. Съвременните технологии, позволяващи да се шлифова и полира ръба на стъклата , да се пробиват в стъклените пластини отверстия с всякакъв диаметър, да се лепят повърхности, да се произвежда удароустойчиво стъкло и влагоустойчиви стъклени повърхности, предоставили на майсторите широко поле за дейност.
Несъмнено, «общуването» с такъв многофункционален материал, като стъклото, изиксва много повече внимание от всеки друг материал. Нали стъклото не е такова тежко и осезаемо като дървото, — даже малката форма започва активно да работи в интериора

“Макаронна” мебел. Проект Obsession Series от дизайнера Кванго Ли (Kwangho Lee)

By Bestfurniture On April 1st, 2011

Ръчно изработени плетени мебелиЕдин от  модерните днес трендове, плетеният хендмейд, се отнася не само към раздела fashion и представлява  не само креативни украшения и аксесоари, като обхваща вратовръзки,чанти и дори долно бельо.  Има и други “ръкоделия”, такива като плетена пейка, плетена лампа, плетен пуф и друга плетена мебел. Списъка допълня коллекцията с името  Obsession Series от дизайнера Кванго Ли (Kwangho Lee).

Тази серия домашни мебели напомня сухи макарони за бързо приготвяне.  Едва ли “макаронките”-пружинки,от които са произведени мебелите Obsession Series, ще хрускат, но все пак ще очакваш нещо особено, готвейки се удобно да се разположиш в едно от тези кресла.

Трябва да се отбележи, че мебелите са  изготвени ръчно  благодарение на  навиците за плетене , които са останали в дизайнера от детството: по това време той се е увличал по  плетенето на макраме, и ето сега може да се  възползва от тези  знания, за да създаде необикновени  кресла, пуфики и рафтчета. Между другото някои  изделия напомнят метални обекти, сплетени от вериги, но това е само илюзия. Всъщност авторът е използвал мек трикотажен шнур със сърцевина от кабел.

Плетени дизайнерски мебели от Kwangho LeeВъпреки че в началото в работата се фигурирали тънки пластмасови  тръбички, които авторът е открил  в един от  строителните магазини, но след опита да  създаде мебели от тези тръбички толкова са го заболели пръстите и започнал да го боли гърбът, че той се отказал от тази идея в полза на този  материал, който използва днес. Той и на допир е по-приятен  и да се работи с него е по-лесно.
В плановете на  Кванго Ли (Kwangho Lee) е изработването и на друг  комплект мебели и това ще  бъде още повече  веселие, усмихва се дизайнерът.

Интериорът на кухнята от Упи Голдбърг – експерименти в стил лофт

By Bestfurniture On March 23rd, 2011

В кухнята на Упи ГолдбъргМалко бохемна небрежност, високи тавани, усещане за простор, изобилие на въздух и светлина, огромно пространство, запълнено с любими вещи и аксесоари в етно-стил. Именно такъв си представя идеалният интериор за своя дом актрисата Упи Голдбърг. Огромният си апартамент  в Ню Йорк афроамериканската звезда е оформила в стил лофт.
В кухнята на Упи Голдбърг Тя явно е решила да не прибягва към услугите на декоратор. Бунтарката Упи, която преди началото на актьорската си  кариера е  успяла да поживее в комуна на хипита, работила е като нощен пазач, редяла е тухли и е гримирала покойници в моргата и тук остава вярна на себе си. В дома й няма никакъв гланц и външен блясък.
На пръв поглед може да ви се стори, че в огромния лофт има прекалено много вещи, прекалено много мебели, книги и аксесоари. Но да си  призная, лично мен апартаментът на  Упи ме порази със своята естественост. Интериорът на нейният дом е  съвършен в своето несъвършенство. Той явно е от тези, които са били създадени, за да се чувстват техните обитатели комфортно, а не за гланцираните дизайнерски каталози.

Интериорно решение за кухнята на Упи ГолдбъргДизайнът на кухнята от Упи Голдбърг е  практически еталонно въплъщение на лофт стила. Лофт, в превод от английски означава чердак  –бивша фабрика, гараж или всяко друго промишлено помещение, превърнато в жилищно пространство. Истинска кухня в стил лофт може да се  създаде само в просторен апартамент  със свободно студийно планиране. Но ако са ви  по сърце съвременните интериори в технологичен стил, няколко дизайнерски трика може да ви влязат в употреба.

Какво е характерно за дизайна на кухнята и столовата в стил лофт?

 • Съчетанието на нови и стари или изкуствено състарени материали по-добре ще придаде  духа на стара фабрика или склад.
 • Контраст на художествения маниер – например, грубият и изразителен художествен маниер на старото дърво с гланцираният блясък на съвременните супер-технологични довършителни материали. Стъклото и дървото си съседстват със стоманата и старата тухлена  зидария.
 • Дървеният под в стил лофт е подовата дъска от масив, покрита с матов или блестящ лак, или нейната имитация от качествен ламинат.
 • Бетонни или тухлени стени. Като вариант, стени, боядисани с обикновена водоемулсионна боя  със светли нюанси, най-често в бяло. Стената обикновено е само фон за мебелите и аксесоарите, които играят в интериора на  лофта главна роля.
 • Таван, боядисан в същия цвят като стените.

Кухнята в стил лофт – детайли

 • Панели от неръждаем материал или пластмаса, метална печка, мозаични плочи в един тон – най-често бял, сив, кафяв, син или кобалтов цвят.
 • Ъглова мебел за кухнята с прости, лаконични фасади и минимум гарниране и най-обикновена  фурнитура. Много открити рафтове,пълни с какво ли не – фигурки, декоративни бутилки, кухненски  съдове. Плотовете са от дърво или метал, по-рядко от пластмаса. Обикновено кухненската гарнитура е  разположена  покрай едната стена. От зоната на столовата и от жилищното  пространство лофтът го отделя кухненски  остров, честичко мобилен на колелца. Той може да послужи по съвместителство и като барна стойка.
 • Главното украшение на пространството, оформено в лофт стил са  конструктивните елементи на помещението. Розетките, кабелите, тръбите и другите инжинерни комуникации нищо не скрива.
 • На такава кухня идеално ще подхожда битова техника със стоманен цвят, със студена, блестяща хромирана повърхност. Стоманената печка, абсорбатора, микровълновата и дребната техника от рода на тостера и кафеварката често се допълват от  хладилник в стил ретро. При това с напълно нетрадиционен цвят –светло син, син, ален, бордо или розов.
 • Дълга маса от дъски с груба повърхност  и също така дървени столове. Като вариант, могат да се покрият с калъфи от плат в тон с останалите мебели.
 • Много лампи–за всяка функционална зона да има своя система на осветяване. Идеално ще е , ако тя е оборудвана с регулатор за яркост на светлината.

-Преди всичко  лофт стилът предполага спокойни приглушени цветове. Впрочем,ако ви се прииска да направите  интериора по- ярък и изразителен, по-добре е да използвате в едно помещение един или два ярки нюанса.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели