Вана—Обувка 230 размер от Италианския бранд SICIS.

By Bestfurniture On April 8th, 2011

Уникална вана обувкаАко сте жена, и просто обожавате различните модели обувки, вероятно ще ви харесат тези обувки—вани, които изглеждат  невероятно красиво и величествено. Италианските компании се отличават с любов  към дизайна. И едно от най- ярките доказателства на това може да послужи продукцията на фирма SICIS. Не, това не са обувки. А най-естествени вани, изпълнени като гигантски обувки! Независимо от  размерите на обувките -вани им се отдава да съхранят елегантността си. Не на последно място– благодарение на  стъклената мозайка, напомняща кристали и оригиналната обработка , предизвикваща асоциации с истински обувки от водещи дизайнери.

Дизайнерска вана или гигантска обувкаСмесителят е интегриран направо в банята– подаването на  водата се  осъществява от “петата ” на обувката . Разбира се в обикновен апартамент такъв екстравагантен хигиенен предмет едва ли ще влезе. Неговата максимална височина е 165 см, а дължината – 270 см. На ширина “обувката” заема 101 см, а височината на работната част (където се плакне  доволната стопанка) – е от порядъка на 60 см.
Впрочем  с такъв дизайн няма да те е срам да разположиш  ваната и в гостната –за да учудва гостите. Има няколко варианта на изпълнение.
Формата поражда асоциации. При Масимилиано Дела Монако дамската обувка е породила лъскава вана, облицована със стъклената мозайка SICIS. Обувката струва  13.000 евро (цената  не е за чифт, а за бройка), но затова пък със сигурност няма да ви стиска.

Разделен душ

By Bestfurniture On January 26th, 2011

BRS е душ система, която е с прозрачен контейнер, разделяща  неговия душ панел  с мивка и тоалетна резервоар. Този проект е получил  наградата Liteon. Доста оригинално решение, но бих искала да поканя дизайнерите да направят всички комуникации от една страна, а не насрещно- „ гръб с гръб „, защото в малки бани могат възникнат проблеми с празното пространство.

Дизайнер: Франк Гуо

Как да направите банята си уникална

By Bestfurniture On November 5th, 2009


Cersai 2009 подготвиха почвата за дебютът на този уникален дизайн баня. “Оригами”, създаден от TePeek за италианската фирма Stocco. Такъв тип необичайна баня носи петзвезден стил във Вашия дом. Ваната е гладка със съвременни и лъскави форми.


Ваната се предлага в три дизайнa, които могат да бъдат свободностоящи или монтирани; персонализирани с графика, да севтят с различни светлини. Тази необикновенна баня ще Ви кара да пеете всеки път, когато сте във ваната. Възможностите са безкрайни, когато става дума за Вашият вкус, дом и уют.

Ето още една идеа за това как да окрасите Вашият дом.
Стилни за Вашата баня тези мивки със сигурност ще превърнат обикновенната баня в място, където сутрин с усмивка ще се събуждате. Модерни и декоративни те имат съвременна форма, стил и са вдъхновени от поп-културата, от цветни пейзажи и придават свой собствен стил в пространството. Извън техният модерен външен вид, тези функционални мивки се очертават много добре с голямо огледало с вградена лампа.


Нали знаете какво се казва “Какво е старо пак е ново” и баните в ретро стил са горещи! “Джаз” поставя модерен привкус на класическата баня. Този дизайн ретро баня със съвременни детайли допълва ретро силуетите. Независимо дали Вашият стил клони към традиционното или ултра-модерното, баните “Джаз” предлагат нещо за всеки тип вкус със линията си от мивка, тоалетна и биде. Класическата палитра от черно и бяло създава елегантен стил.

Дървена баня

By Bestfurniture On November 2nd, 2009


Ако сте на лов за нещо, което да комплиментира вашата баня тогава STOLIS дървени вани могат да привлекат вашето внимание. Обръщайки банята в спа, тези пищни дървени вани създават уникален топъл уют. Изработени от масивен, висок клас дърво, тези дизайни дават на вашите вани елегантен вид. Какво ще кажете да се наслаждавате на релаксиращия ефект и на топлината и природата?

Съчетаване на несъчетаемото в банята

By Bestfurniture On July 20th, 2009

баня
Първото, което трябва да направим при определяне на интериора на банята е да определим цветовете в нея. При избора трябва да разчитате изцяло на собствения вкус, но има и някои тънкости, които трябва да спазите.
Желателно е цветът на банята да изглежда хармонично спрямо цвета на дома ви като цяло. Специалистите дават различни съвети относно цвета на банята. Някои съветват да бъдат пастелени тонове – бежов, светло син или розов.
В този случай е добре и цялото оформление на интериора на банята да се подчинява на винаги актуалната класика. Тънки линии, изящни позлатени детайли – всичко това създава една наистина царска атмосфера.
Но ако класиката е банална за вас и искате да направите банята си по-интересна и неповторима, то нека тя да е ярка, като бразилски карнавал.
При това не трябва да се боите да импровизирате, изберете за стените различни цветове, използвайте различни съчетания на материалите. Имате пълна свобода да разгърнете въображението си.
обзавеждане за баня
Изберете за основа на интериора еклектика – съчетаване на несъчетаемото.
Не се ограничавайте в избора си, дайте на банята облика, който отговаря на вашите желания и се насладете на пълна релаксация в нея.
Тук ще намерите идеи за перфектното обзавеждане на вашата баня.

Подновена колекция Artē Decò

By Bestfurniture On July 2nd, 2009

аксесоари за баня

аксесоари за баня


Това е едно предизвикателство, което отправя италианската компания към традиционните разбирания за обзавеждане. Концепцията, заложена в тази серия е за постигане на луксозна ексклузивност на интериора на банята. “Скъпоценните” материали и аксесоари с уникални акценти обогатяват плавните и романтични линии на мебелите и аксесоарите за баня.
мебели за баня

мебели за баня

Artē Decò колекцията е съвременна луксозна колекция с нотки на класическа елегантност, отличаваща се със синхронизиращи си цветове и прецизен дизайнерски почерк, балансирано съчетание между класически ретро стил и ултра модренизъм.
Злато и сребро с бляскава повърхност добавят последните щрихи към комфортните аксесоари за баня, постигайки топла атмосфера в банята. Съвременната еволюция и креативност на мебелните дизайнери дават на банята нова концепция за съществуването й обогатявайки стила й и изучавайки нейните функции. Това е намерило резултат в един по-удобно обзаведен дом.

баня

баня

Arte Bagno Veneta се стреми да отговори на модните тенденции с иновативен интериор, предлагайки високо естетични решения.
Компанията е основана през 1976 година и се е разраствала основавайки производството си на високотехнологичните достижения, но въпреки това тя все още отдава дължимото на творческите възможности, индивидуалните умения и ръчната изработка, в съответствие с традиционните схващания.
Компанията работи в Италия и доставя продуктите си на международните си клиенти и дистрибутори в цял свят.
Сега всеки има възможност да реализира мечтите си за луксозен интериор, защото с мебелите за баня на Arte Bagno Veneta можете да се сдобиете чрез Мебели Италия.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели