Съвременна кухня- Carola и съвършенството

By Bestfurniture On June 30th, 2011

Carola не представя обикновен дизайн на кухня. Различното и учудващо за тази кухня е, че тя е перфектна комбинация от модерен и традиционен стил, но също така е било необходимо и голямо майсторство за нейното създаване. Carola е направена от солиден дъб и е част от последната колекция на италианския производител Arrex.
Този дизайн е много интересен от гледна точка на пренасянето на традиционния дизайн в модерния начин на живот. Традиционният италиански стил се усеща от материалите като например дъбовото дърво, естествените нюанси и цялостното оформление. След като естетическия, традиционен стил е бил завършен, дизайнерите са решили да използват детайли и да приложат последните иновационни нововъведения.
Модерните елементи, които са били използвани, включват LED светлини, автоматично задействащи се чекмеджета и врати. По този начин се получава отличен краен продукт, който е и функционален, и напълно завършен в естетическо отношение.

Кухня и столова в средневековен стил от актрисата Холи Бери

By Bestfurniture On May 21st, 2011

Кухнята на Холи БериАктрисата Холи Бери се различава със завиден предприемачески дух в сферата на недвижимите имоти. Звездата по различно време много изгодно купува и продава няколко къщи в Лос Анджелис. Според американските таблоиди, сега първата чернокожа притежателка на “Оскар” има четири недвижими имота. Актрисата е собственик на къща в Малибу, две къщи в Бевърли Хилс и къща за почивка в Канада.
Една от къщите на актрисата, намираща се в престижния Бевърли Хилс, преди известно време, е обявена за продажба. Брокерите оценяват очарователната вила с две спални, разположена на хълм, на  5 милиона$ . Владенията на Холи Бери са заобиколени от залесена красива площ, в двора е разположена невероятна градина и се създава цялостно впечатление, че къщата е потънала в зеленина и цветя. Нещо като замък от приказка, напълно откъснат от останалата част на света с каменна ограда и порти  от ковано желязо.
Тази къща е в традиционен средиземноморски стил, построена е през 1948 година. Въпреки това, от една страна, благодарение на здравите каменни стени и високото качество на зидарията е напълно запазена. И второ, преди няколко години, тя е напълно реконструирана и внимателно възстановена. В същото време предизвиква невероятно впечатление на „къща с история ” . Това усещане се подкрепя от естествените материали и умишлено грубата текстура.
В интериора се използват активно традиционните за дом в селски  стил материали – дърво, метал, керамика. Дървени подове от широки дъски, масивни греди на тавана, обикновени бели стени, старинни дървени врати и красиви акценти  от ковано желязо – дръжка, скара, полилеи, лампи …
Тясната малката кухня е впечатляваща: зад средновековния антураж е скрит супер модерен пълнеж. Абсолютно всички уреди  са  с блестяща хромирана повърхност цвят металик. Тя контрастира много ефектно с по-масивните мебели за кухня, стилизирани като стари и с  естествени каменни плотове.

Поглеждайки дървените шкафове в кухнята и мебелите в трапезарията по поръчка, изглежда  те сякаш са действително направени от средновековни майстори. Това впечатление се подсилва от тясната и груба дървена маса, от високите столчета, с тесни облегалки, и от полилеите и свещите, от каменната зидария, както и от липсата на пердета.
В тази къща има малко неща и детайли, но те са много на място. Резултатът е блестящ, жив, необичаен и много комфортен интериор, къща със свой  характер!
Ето как изглеждат  кухнята, трапезарията и мястото за отдих в близост до къщата.

 

 

 

 

Кухненският минимализъм на Ernestomeda

By Bestfurniture On April 24th, 2011

Кухня с особен характер

Компанията Ernestomeda, известен производител на кухненски мебели, пусна нова колекциКухненско обзавеждане от Ernestomeda я от кухненски мебели под името Emetrica. Тя се отличава с елегантни линии, хармония, необичайна структура и отличителни белези. Разработена е от дизайнерите на студио Andreucci & Hoisl, изпълнена е в строг лаконичен стил. По мнението на авторите това създава визуален ефект на лекота.
Кухненският дизайн е много прост, но има някои много интересни подробности. Например шкафовете са създадени с дръжки по цялата дължина на вратите, които идеално се вписват в дизайна на кухнята. Елементите от дърво допълват атмосферата на топлина и уют. Говорейки за особения характер на тази колекция, не можем да не споменем, че, заедно с мебелите може да се поръчат цокли,гарнитури и даже дръжки за врати  в същия стил и форми.  Обработката на предметите от  колекцията Emetrica  са матов лак, меламиново покритие, имитиращо дърво.

Тази кухня е идеална за апартаменти с отворено планиране и за любителите на простотата в дизайна.

Модерна кухня и вкусни приключения

By Bestfurniture On April 21st, 2011

Спестявайки  пространство, не жалете сантиметри

Кухненски интериорНай-оптималното решение за създаване на най-функционална кухня в ограничено пространство е  да се разположат всички битови уреди под плота. Рационално да се разпореждате с всеки сантиметър, а значи да създате на интересни и уникални кухненски композиции  позволява вградената техника. Това е малко по-скъпа опция, отколкото използването на  корпусна техника, но цената е повече от оправдана от възможността да реализирате мечтата си за удобна и красива кухня в ограничена от типовия стандарт площ.
Дизайнерите отбелязват, че за да създадете оригинална композиция в малката кухня е много по-трудно. И ако придобитата техника, не съответства на дизайна и най-вече на вашите цели, то сладката, уютна кухня няма да се получи. Ето защо, ако намерението ви е основно да промените външния вид на вашата кухня, най-добре да се започнете с покана към компетентен дизайнер. Той ще проектира  самата кухня,ще ви помогне да вземете решение за нейното проектиране,ще ви посъветва каква техника е за предпочитане. В крайна сметка днешният пазар на домакински уреди, предлага изобилие от компактни модели, работещи на принципа “три в едно”, като котлони, фурна и съдомиялна машина в едно цяло. Има миялни машини, които могат да бъдат вградени вътре в шкафа и хладилници, скрити зад вратите на високи шкафове. Вграденият хладилник  не е евтин, но в класическия стил  на кухнята е необходим. Ако мебелите са от съвременни  форми по-подходящ в кухнята е корпусен хладилник. На пазара се предлагат хладилници в различни цветове, които могат да се впишат практически във всеки дизайн. Смята се, че стоманата в дизайна не е за малки пространства. Но ако наистина искате да създадете кухня с намек за високите технологии, да се предаде стил на обзавеждането, въплътявайки в него съвременни тенденции, можете да си позволите да изберете хладилник с цвят от неръждаема стомана и друго оборудване като неръждаема печка, абсорбатор, аксесоари.

Не се увличайте от габаритни форми

Интериор на модерната кухняЖеланието да поберете в кухнята си, колкото е възможно повече функционални елементи, е разбираемо.
И разбира се всяка стопанка  иска да разполага с грандиозна две, трикамерна мивка. Тя е толкова красива и удобна … Но! Помислете за метража на кухнята си! Дори опитен дизайнер не е в състояние да въплъти в малко метри  абсолютно всичките ви фантазии. Така че при избора на мивка, не се увличайте от големи форми и си поставяйте реални задачи. В противен случай габаритите на симпатичното ви оборудване ще излязат извън  стените, около които трябва да се разположат. Особено ако придобивате уреди за вграждане и мивка поетапно, отделно от мебелите и без да се консултирате със специалист.

Какво най-много може да възхищава в модерната кухня? Разбира се скритият ред, който предвижда вътрешен пълнеж на шкафовете, чекмеджетата, шкафовете и безупречната работа на механиката. Става дума за възможността за съхранение на голям брой кухненски прибори, уреди, съдове, продукти. Високотехнологичните подвижни чекмеджета,касетници, ъглови въртящи се шкафове с голяма вместимост , така примамливи и невероятно функционални, по мнението на специалистите не са съвсем удобни за ползване, когато се опитваме да оборудваме малка кухня. Не трябва да се отказваме от тях, но разумно е да се ограничим до минимум. За съхранението на прибори подвижните чекмеджета са необходими, но големи подвижни конструкции едва ли са уместни.  В края на краищата те трябва някъде да се преместват, а така ограничавате собствена си свобода за движение в кухнята. Същото е и с плъзгащите ъглови елементи. Ако сте ги сложили плътно до стената, те ще я наранят.
И още за модерните  днес големи форми. Малко вероятно е, в малка кухня да се намери стена, около която може да се изгради кухня за повече от два и половина метра. От тях се изваждат шестдесет сантиметра за мивката, толкова за печката, остава около половин метър. Така че, трябва да се откажете от големи площи, които изискват големи и обемисти чекмеджета, сложни разтегателни елементи, трансформиращи се повърхности, окачени панели. Разумно е да се ограничите с летящи врати и фиксирани полици, което между другото е много по-евтино.

Съвременна кухняЩо се отнася до горните шкафове, то днес в кухненските програми на производителите може да изберете елементите на дизайна, с неговите врати, сгъваеми като акордеон, фасади, отварящи се нагоре вратички жалузи. В малки стаи те дават добър ефект.
В малка кухня може и трябва да се използва максимално пространството между долните шкафове и стенните. Когато пространството е ограничено е разумно да се заложи на парапети, рейлинги и всякакви допълнителни компоненти, които не само ще създадат приличен интериор, но и ще доведат до още по-големи функционални ползи. Стенните леки рафтове, кошници, държачи за ножове, кутии за подправки, модерният висящ сушилник, които освобождават капацитета на традиционните шкафове за сушене над мивката за други цели, всичко това не е само модерният в интериора метал, но и много допълнителни удобства и възможности.

Място за семейни трапези

Луксозни мебели за домаБез значение колко малка е кухнята със сигурност ще искате обособяване на място, където бихте могли да поставите маса за семейни закуски и вечери. При компетентно оформление може да се помести в кухнята дори пълноценна маса с размер 40×70 см, вярно ще трябва да жертвате някоя от нейните страни, слагайки масата до стената. Въпреки това опитен дизайнер ще ви предложи и комбинирани варианти. Например плотът на масата за хранене  да се направи като продължение на работната повърхност и от същия материал. Освен това е възможно да се постави във всяка близка на сърцето ви конфигурация. А колко е  удобен и компактен сгъваем плот, който започва под прозореца, все едно че продължава перваза на прозореца! Плотът може да бъде в непосредствена близост до шкафовете, работната повърхност. С една дума  вариантите за дислокацията на масата за хранене дори и в малка кухня са много. Изборът на най-добрият определя необходимият брой места за сядане.
Създаването на малка, но стилна и функционална кухня е пътят на компромисите. Проектирането на красива и удобна кухня на ограничено пространство със сигурност не е лесно, но е реално. Ползата от възможностите на пазара за кухни  позволява на нашите съвременници, дори и в типов апартамент да имат кухнята, с която можем да се гордеем, с пълно основание твърдейки, че друга такава просто няма.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още една страхотна кухня – NOT FOR FOOD, Berloni, дизайнер Енцо Еузеби

By Bestfurniture On April 14th, 2011

Кухня за забавленияВ един прекрасен ден производител на мебели с доста традиционни възгледи се  е решил на необикновена крачка – разработката на кухненски  модул, около който можете да се забавлявате 24 часа в денонощие. Тоест да го използвате не само за приготвяне и поглъщане на храна, но и за друго домашно прекарване на времето – работа или отдих. Както се казва само с единия хляб не се живее …
Но да започнем все пак с храната. Както винаги  в повърхността на  изящната конструкция са вградени плот и мивка. Под мивката, от външната страна на модула, печка и грил с лавови камъни. Има и мини-хладилник –той се е разположил в кабинетната част, близо до оборудваното работно място, за да бъдат прохладните напитки винаги под ръка.
Работното място между другото  не е просто вдлъбнатина в плота. В импровизираната работна маса е вградено светодиодно осветяване, а във вертикалната му част – малък екран с течни кристали: той може да е съвсем излишен,имайки предвид, че наблизо се разполага уайърлес за влизане в интернет. Оттук  с мини-компютъра се осъществява управлението на  всички прибори на модула.
Още един управляващ панел е вграден в страничната стена около просторно кресло – зоната за почивка. Големите размери  не са единствените достойнства на това кресло: в него е вградена система за затопляне/охлаждане (температурата се регулира  с точност до градус) и масажен механизъм. Още един монитор-телевизор, музика, лееща се от колоните, ненатрапчив масаж… И започва особено да ни  радва фактът за  присъствието на  дистанционно: за да се изключи печката не се налага  да напускаш райското място за седене!

Фън Шуй в кухнята

By Bestfurniture On March 6th, 2011

«Масата е единственото място, където хората  не скучаят още от първата минута».
С. Мориц-Готлиб
Дизайнерско обзавеждане на кухниКухнята е едно от главните помещения на дома. Това е домашното огнище, където цари магията на кулинарното изкуство, където се събира семейството, където обичаме да приемаме приятелите си, да поклюкарим на чашка кафе, критикувайки политиците и правейки си  грандиозни планове за бъдещето. Всяка домакиня мечтае за просторна и светла кухня, и затова към оформянето на интериора и енергетиката на това помещение е  необходимо да се подходи сериозно и обмислено.Не се наемаме да правим цялостно проучване на всички правила и забрани, а само ще споменем някои интересни подробности.Ако на някого му допадне темата, може да задълбочи интереса си.
Главното правило на добрия Фън Шуй е индивидуалният подход
Най-благоприятното разположение на кухнята е източното и югоизточното. Активната енергия на изтока изпълва това помещение със здрава енергия. Тук има много светлина и храната се запазва по-дълго. В такава кухня усещаш прилив на жизнени сили.

Фън Шуй практики в кухнятаЮжната кухня също не е лоша, тук жената ще бъде прекрасен кулинар, но в такъв дом винаги ще има много гости. В западната кухня е необходимо особено внимателно да следите за чистотата и реда, продуктите в тази кухня се развалят по-бързо, отколкото обикновено, затова храната винаги трябва да бъде прясно приготвена.
Северната кухня забавя храносмилането, тук не трябва да допускате запушване на канализацията или счупени тръби.
Ако кухнята заема два сектора на дома, то доминиращо влияние ще има посоката на прозореца.
Цветът на интериора на кухнята – за източна кухня ще са подходящи зелени и светлосини тонове, а  да се съчетаят може с малко злато, сребро и хром. На юго-западна кухня подхождат ярки тонове: прасковено, розово, оранжево. В такава кухня са противопоказни сини и светлосини оттенъци.
Формата и материала на  масата се определят от енергиите, присътстващи в помещението. Ако в кухнята е необходима енергия на метала, то е по-добре да се избере кръгла или овална маса, а столовете – с метални облегалки. Ако е необходима енергията на водата –добра е масата със стъклен плот.
Лошо е, ако вратата на кухнята е срещу вратата на тоалетната. Неблагоприятно е също така съседството на кухнята с тоалетната, което се среща в повечето апартаменти. Такава ситуация трябва задължително да се коригира. Стената между тоалетната и кухнята се облицова с керамични плочки.

Фън Шуй на модерната кухняКухненската печка в никакъв случай не се поставя до общата стена с тоалетната, особено ако там са разположени тръбите за отходните води.
Неблагоприятно е разположението на печката под прозореца и срещу входната врата.
Тя не бива да си съседства с хладилника и мивката.
Идеалното разположение на печката и мивката е перпендикулярно една на друга.
«Американският вариант», когато печката е в центъра на кухнята, също е неблагоприятен – внася хаос в семейните отношения.
Неблагоприятно е разположението на  кухнята в центъра на дома.
Лошо е, когато над печката или кухненската маса  надвисва греда. В такъв случай за неутрализация се използва двойка бамбукови флейти, гредите също така могат да се скрият под окачени тавани.
Не използвайте в кухнята пердета с изображението на зеленчуци и плодове  – това води до проблеми с храносмилането. Най-добре е лек тюл или едноцветни щори с шнурове.
Не задръствайте кухнята със стари съдове, изхвърляйте това, което не ви трябва.    В  кухнята трябва да има добро осветление, с нечетно число източници на светлина.  Сега е модерно да се съвместява кухнята с хола или столовата. Това заплашва със заболявания на стомашно-чревния тракт. В такъв случай трябва да приложите принципа на зонирането. Това се прави с помощта на осветлението, домашните растения, прозрачни или преминаващи от единия край до другия рафтове, различна структура на подовото покритие.
В  кухнята може да използвате защитни талисмани. Традиционни за  кухнята са връзка червен пипер, царевица, лук (могат да са истински или декоративни). Ако предпочитате използвайте славянски талисмани (платнени торбички,дървени лъжици и т.н.), те няма да навредят на добрия Фън Шуй в кухнята ви.
Най-главното правило за всяка кухня е поддържането на чистота и ред. В кухнята не трябва да има течение. И никога не оставяйте през нощта немити съдове. Безпорядъка в кухнята внася хаос в семейните отношения и финанси.

Как да обзаведем кухнята по свой вкус?

By Bestfurniture On March 2nd, 2011

Дръзка  червена кухня и лъскав кухненски интериорКухнята е особено пространство. Преди да боядисате стените и да поръчате мебели, съгласувайте своите естетични потребности с апетита.
Даже ако сте от онези щастливци, на които за отлично настроение и постоянен апетит е достатъчно да има пресни продукти и добра компания, обмислената според колористиката кухня определено ще добави положителни емоции. Даже ако става дума за нова кухня, логично е да се погрижите за цвета отрано: върху цената това едва ли ще повлияе, но върху вашия ежедневен живот, вкусовете и навиците – определено.

От многото дизайнерски решения за кухненски повърхности може да изберете неутрален или по-емоционален вариант в зависимост от вашия собствен вкус.

Чиста и нежна, кухнята в бялоДаже съвършено белите кухни се получават различни  нали те могат да бъдат изпълнени с матов или гланциран лак, с повърхности и плотове от боядисано или сатинирано стъкло, с вътрешно осветяване на шкафовете и плота. Лесно ще се съчетаят с мебели с преобладаването на бял цвят или изработени от дърво от различни видове. В такъв случай кухнята сякаш се разтваря в студийното пространство, без да привлича излишно внимание и без да създава нежелателен ефект на постоянно присътствие в зоната за приготвяне на храна.

По-кардинален начин визуално да се оттървете от кухнята е да изберете за нея радикалния черен цвят. Единствено  този цвят е добре да избягват емоционално нестабилните, склонни към меланхолия и депресия хора.

При избора на цвят за кухненските мебели смело се водете от своите чувства. Ако искате  кухня в определен цвят, помислете първо над това няма ли да ви дразни. Възможно е  идеалният избор да е съчетанието на любим ярък цвят с по-спокоен базов тон. В някои случаи цветната кухня хармонизира на наситения оттенък на стените.
За да не допуснете грешки, по-добре е да се консултирате с професионален дизайнер. За тези, които предпочитат да вземат всички решения самостоятелно, даваме няколко общи препоръки.

Червеният цвят ни дава енергия, повишава жизнения тонус и пробужда апетита. Неговата сила е в мощния енергиен заряд, което е особено актуално в ранните сутрешни часове. И напротив вечерта червеното може да ви дразни  и неподходящо да провокира у вас желание да похапнете. Даже ако твърдо сте решили да се придържате към диета, в червена кухня ще ви е по-трудно да се  справите с апетита.

Ако пък това не ви смущава, препоръчваме да се спрете върху топлите оттенъци на червеното (коралово, доматено), оранжево или ярко-жълто – слънчеви, тонизиращи и «витаминизиращи»  и при това неагресивни цветове. Или още един вариант: при гарнирането на повърхностите червеният може да се съчетае  с бял, например долната част в червен цвят да се допълни със съчетанието на бяло стъкло и метал в горната част.

Стилно кухненско обзавежданеСиният цвят, за разлика от червения   успокоява и понижава апетита. Обаче синята или тъмно-синята кухня ще изглежда не много уютно. Затова е по-добре да се спрете върху нежно светлосиния оттенък, символизиращ чистота и свежест, и при това подходящ за тези, които не искат да преяждат.

Топлите зелени и сочните кафяви оттенъци са благоприятни за задружна семейна атмосфера, способни са да ви избавят от «кухненски скандали », освен това повдигат настроението.

Много е интересен практически неизползваният в кухните  виолетов цвят. Той успокоява, смъква напрежението, благоприятно влияе върху обмяната на  вещества и също потиска апетита. За разлика от жилищните помещения, където с виолетовото трябва да се внимава, в кухнята то е допустимо не само в светли, но и в наситени тонове, прекрасно съчетаващи се с маслинени и охра оттенъци.

При избора на цвят за кухнята е важно да имате предвид количеството естествена светлина. Ако прозорецът на кухнята гледа на север или запад и още повече ако в кухнята изобщо няма прозорец, избягвайте бледни, пастелно-карамелени оттенъци. Прасковеното, фъстъченото, розовото и други напудрени полутонове в отсъствието на слънчева светлина ще изглеждат бледни и «бедни». Този ефект ще се усили при матова повърхност.
Въобще гланцираните повърхности, изпълнени с лак или стъкло, може и да изиксват по-внимателно поддържане, но изглеждат по-празнично и ефектно благодарение на  светоотразяващата  повърхност  и по-наситените цветове. Матираните повърхности са уместни само ако искате визуално да скриете кухнята.
Така че изберете един от най-добрите варианти за обзавеждане на  кухнята по свой вкус, нали част от живота си  човек прекарва именно в кухнята, майстореeйки вкусови шедьоври за себе си и любимите си същества!

Почистване на Кухня

By Bestfurniture On February 25th, 2010

Тази статия е направена да се даде информация,с което да научите повече за Кухня ASTRA, така че можете да я поддържате в добра форма, дори и след години на покупката. Това е така, защото най-голямо внимание се отделя на функционалноста и производителноста, за безопасното използване на кухнята и външната среда.
структура
Почистване на структури с меламин, използвайте влажна кърпа. При по-трудните петна, можете да използвате топла вода, неутрален почистващ препарат или вода и алкохол, а след това забършете със суха кърпа. Да не се почиства с почистващ препарат-базирани киселина (солна киселина, лимонена киселина). За почистване на страни лакирани или боядисани използвайте само влажна кърпа. Дъното на мивката и колоната на хладилника е покрита с лист от алуминий, за защита срещу евентуалното проникване на вода.Препоръчва се да изсъхне от влагата и да се провери дали няма пробиви от тръбите на мивката
полимери
Тази материали се противопоставят на водата много добре и се почистват много лесно. За почистване свободно може да използвате неутрални течни перилни препарати.
Не използвайте разтворители (ацетон, трихлороетилен), детергенти базирани алкални (сода каустик, амоняк), абразивни почистващи средства, прах или паста.
алуминиеви профили и компоненти:
За почистване на рамките на кухнята можете да използвате алкохол базирани перилни препарати, вода или неутрален почистващ препарат. Не използвайте почистващ препарат-базирани киселина (солна киселина, лимонена киселина), тъй като петно на повърхността. Не използвайте абразивни почистващи средства (прах или паста), за абразивни материали (люспи), тъй като линиите на профила.
стъкло
Стъклото може да се монтира на рамката на различни материали: дърво, алуминий, ламиниран паркет и др .. За почистване се използва вода или специфични продукти на пазара. Когато приключите, изсъхне напълно, за да се предотврати вода инфилтрат в рамката. Не използвайте разтворители, перилни препарати основна киселина (солна киселина, лимонена киселина), алкална основа почистващи средства (амоняк, сода каустик), перилни препарати и абразивни материали (пасти, прахове, люспи).
дръжки и копчета

* Неръждаема: Чисто с мек перилен препарат и без абразивни и сухо. Не използвайте измиване тампони или абразивни материали, киселина, съдържащи хлор.
* Метални месинг завърши: Чисто използват оцет, сол (натриев хлорид), царевично брашно, сода или специалност. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Хром или никел покритие: Използвайте вода и неутрални почистващи препарати. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Алуминиеви: Чисто с вода и неутрални почистващи препарати. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Дървен материал: Чисто с влажна кърпа и изсъхне напълно.
* Керамика: Използване на общи домакински почистващи средства, както добре.
* Метакрилат: PI могат да използват обща почистващи домакинство.

Мивки и уреди
За правилното използване и правилното поддържане, внимателно следвайте инструкциите, предоставени от производителя в книжката, придружаващи уреда.
Редовна поддръжка гарантира дълъг живот, малки вниманието на всеки ден осигурява добра работа в продължение на години и години.

Скрита кухня

By Bestfurniture On November 12th, 2009


Наречете го “кулинарна мода” – в истинска европейска мода, тази скрита кухня е мултифункционала. Идеална за малки жилища, тя е компактна имного удобна. Скрита зад своите луксозни гардеробни врати – тзаи кухня има всичко – печка, мивка, микровълнова фурна, кафемашина, хладилник и миялна машина, всичко на едно удобно място.


Тази малка кухня е само 246 см широка. Лакираните дървени врати се предлага в черно, шоколад или слонова кост. Вътре, изглежда ретро с интериорни врати и настилки от неръждаема стомана. Стъклените рафтове предлагат много стилно пространство за съхранение, докато чекмеджетата и плъзгащите се врати въвеждат стил. Тази страхотна, скрити модерна кухня е вълната на бъдещето.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели