Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Уникална кръгла сгъваема маса “RoTension”, изработена във формата на годишните кръгове на дърво

Уникална кръгла сгъваема маса “RoTension”, изработена във формата на годишните кръгове на дърво

By Bestfurniture On April 11th, 2011

Компактна сгъваема кръгла масаПомните ли как в детството си с любопитство сте се заглеждали в  годишните кръгове на отрязаните дървета? Дизайнерката Isariya Boon (Исария Бун)е  въплътила в живота един от детските си спомени, създавайки кръглата сгъваема маса “RoTension”, която не само се трансформира по уникален начин, но и показва живота на дървото  във вид на  годишни кръгове.

При създаването на сгъваемата маса  “RoTension”е  бил обмислен всеки детайл: от свързващите механизми и обикновените метални поддържащи опори до дървения плот, който в пряк и преносен смисъл остава централно украшение. Подобно изпълнение на плота предизвиква необходимото впечатление върху всеки и неволно кара погледът да се задържа върху него.

Масата може хармонично да се впише в интериора както в сглобен вид, така и в разпънато положение.
Конструкцията й  позволява да се създават различни форми. Всичко, което се изисква е просто да се обърнат сгъваемите части както ви харесва, регулирайки при това положение металните крачета.

Тази сгъваема маса може да се постави във всяка част на стаята, при това всеки път ще се  създава нов оригинален ефект. Ако само всеки предмет от мебелировката можеше да се сгъне на две както тази маса -трансформ “RoTension” и при това да остава толкова  изящен.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели