Блог на Мебели Италия » Blog Archive » 10 оригинални дизайна на маси

10 оригинални дизайна на маси

By Bestfurniture On February 18th, 2011

Ето още няколко оригинални дизайна на маси, които задължително ще се впишат във всеки  интериор.

Тези уникални и многофункционални маси се ползват с голяма  популярност на пазара. Те са не само елегантни и съвременни, но и много креативни и необичайни.

Оригинална маса  е разработил Wouter Scheubin.

Масата , действително, може да ходи! При прилагането на  някакви усилия  масата започва да мести крака. По такъв начин  не трябва да се пренася, а просто я побутнете и тя ще дойде сама! Съществува източно поверие за това, че малките изменения в живота на  човека могат да засегнат обществото като цяло чрез ефекта на  ‘набраздената водна повърхност ‘.

Предлагаме дизайнерската работа на  Jeonghwa Seo & Hanna Chung. Принципът на  пъзела е  използван в дизайна на  дадения вид маса. Креативно и оригинално! Ако Вие  сте любител на видеоигрите, то непременно ще Ви хареса тази маса. Тя има  формата на  джойстик  на видеоиграта Playstation. Другата маса има формата на  куб. От своя страна тя се състои от  64 куба,като  нито един от които не се докосва до другия и до  пода. Удивителното свойство на  магнетизма е  използвано при създаването на това чудо на  дизайнерската идея. Искате ли да направите впечатление със своята нова Елмазена маса за списания? Тогава се снабдете с този оригинален елемент  на интериора.

Дизайнерът Nenad Kostadinov е  измислил великолепна и много оригинална маса с въртящи се чекмеджета! Няма нищо по-добро за пикник, отколкото тази великолепна маса. Тя компактно се сгъва и приема формата на куфар. Тази оригинална маса подхожда за човек с всякакъв ръст! Затова ще  бъде удобно на всеки член от Вашето семейство!

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели