Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Мис Плейбой е новото лице на Мебели Италия

Мис Плейбой е новото лице на Мебели Италия

By Bestfurniture On March 15th, 2011

Светлана Василева- лице на Мебели ИталияСекс иконата Светлана Василева и Мебели Италия показват защо италианските мебели са толкова красиви и желани!

“Мис Плейбой 2009” е новото рекламно лице Мебели Италия, компанията, в която луксозните италиански мебели и обзавеждане са номер едно.
Италианските мебели са красиви, желани и стилни… Такава е и Светлана Василева, която е новото рекламно лице на компанията.

Най-сексапилната блондинка, Светлана Василева, ще рекламира луксозните италиански продукти през следващите две години.

Скандалната и желана Светлана ще участва в общо четири фотосесии на нови колекции мебели от Италия.

Мис Плейбой е рекламното лице на Мебели ИталияСобственикът на Мебели Италия, Николай Ганев, сподели, че изборът на рекламно лице е бил много труден и два месеца е отнел подборът на най-подходящото рекламно лице, което да пресъздаде стилната и провокативната визия на италианския разкош. Италианските мебели се отличават от приетите интериорни традиции, те имат нахално лъскава и луксозна визия. Ето защо разбивачката на мъжки сърца Светлана Василева е избрана за ново рекламно лице.

Светлана Василева, бившата изгора на Георги Иванов-Гонзо, ще се усмихва от множеството билбордове, които безспорно ще разсейват шофьорите.

Готовите снимки, които са дело на фотографа Кирил Христов, не са минали без лек инцидент. Авария в Енергото оставила снимачната площадка  в шоу-рума на Мебели Италия без ток и топло. Чаровната блондинка Светлана е пипнала лека настинка.

“Въпреки това  съм адски доволна от новото си амплоа на рекламно лице точно на Мебели Италия. Когато някой ден имам собствено жилище, ще го обзаведа с Мебели Италия.”, зарече се Мис Плейбой.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели