Елегантно огледало Bixby

By Bestfurniture On December 20th, 2011

Дали от суета или суеверност, огледалата имат влияние върху обществото и културата ни. През годините това изобретение се трансформира от луксозен предмет в дома до нещо, без което не можем в офиса, дома. Методите за производство на огледала са се променили с годините и огледалата имат влияние към различните аспекти на живота ни от науката до изкуството.
Огледалото, което ви представяме, носи кокетното име Bixby и е предмет, който може да трансформира дома ви. С такава дръзка квадратна рамка и елегантни изчистени линии, това чудесно огледало е рядък диамант, нежен израз на стил. Дървената рамка има позлатен завършек, лъскаво покритие в черно и кафяво. Можете да поставите огледалото навсякъде у дома и бъдете сигурни, че всеки ще се възхити пред това произведение на изкуството. По този начин създавате  и илюзия за по-голямо пространство и ето защо огледалото е перфектно за малки пространства.
 
 
В наши дни огледалата се използват не само за украса у дома, но имат и различни технически и научни приложения. Въпреки, че Bixby е само едно огледало, то безспорно е красив елемент у дома.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели