Оживете Вашият апартамент с тези растения

By Bestfurniture On September 13th, 2018

 

Да живееш в големият град, означава да се правят много компромиси, и един от тях е слънчевата светлина. Когато Вашата сграда е заобиколена от други такива по-високи и големи, дневната слънчева светлина се загубва.

За тези, които трябва да вземат апартамент, който е изоставен от слънцето, все още има опции, които да придадат уютен вид на помещението: това са растенията, които не обичат много слънцето. Не всички видове изискват същото количество светлина, което ги прави идеални за тъмни пространства. Вместо да се въздържате от жив декор, който няма да вирее на тъмно сме съставили списък на растенията, които могат да процъфтяват с минимално осветление. Тяхната устойчивост е несравнима, така че започнете да добавяте малко зелено към вашия апартамент!

Растение #3: Бегония – Докато се избягва пресушаването, този вид може да оцелее почти навсякъде. Бегоните предлагат голямо разнообразие от цветове на листата, които могат да допринесат за разкрасяването, дори и на най-неугледния и тъмен апартамент.
Най-хубавото е, че Бегонията не изисква пряка слънчева светлина, за да се развива и цъфти. Поливайте ги пестеливо и те ще станат най-красивото допълнение към Вашия дом!

Растение #2: Шведски Бръшлян – За тези, които са напълно начинаещи в отгеждането на растения-това е растението за тях изпратено от Бога. Бръшлянът расте изключително бързо и вирее във всякакви условия. Неговата универсалност го прави идеален за декорация в апартаменти или къщи с ниска осветеност. Добавянето на зеленина към Вашия декор никога не е било по-лесно!

Растение #1: Мента – От всички видове растения, изискващи малко светлина, ментата е най-аткративното. Освен че може да се използват листата за чай и коктейли, грижите са минимални. Естественото обитание на това растение са блатата, а ако се поддържа влага в почвата, ментата може да расте в най-неблагоприятните условия. Това вкусно растение е също толкаво ароматно, колкото и визуално приятно, затова се възползвайте от неговите функции!

50 (OK, 10) Нюанса в сиво за дома

By Bestfurniture On March 2nd, 2015

 

О, да. И ние не пропуснахме истерията от дългоочаквания филм и затова решихме да ви предствавим десет мебели в сивата гама, за интериарния дизайн на дома Ви.
Водещите дизайнери казват, че сивото е новият бежово. Когато става въпрос за цялата истерия по нюансити на сиво, ние автоматично се сещаме за модерни продукти за Вашият дом. Вярно, не са толкова секси, колкото филма (или книгата), но те включват повече от един дългосрочен ангажимент, а не само за една нощ.
Не съм сигурена какво наистина е сиво? Е, това не е толкова ясено, колкото черно и бяло. Понякога сивият цвят изглежда черно, понякога синьо, и дори може да изглежда розово или лилаво … Има толкова много нюанси на сивото, когато става въпрос за домашен интериор, обзавеждане и разбира се на боя за стена. Въпросът, който трябва да си зададете, е дали искате да бъде в топлата или студената гама? Искате ли нюансите на сивото, да клонят повече към кафяво или синьо? От там може да се изгради измерение с различни нюанси в мебелното семейство.
Ето и някои от любимите ни сиви продукти там в момента:

1. Haiku Диван от GamFratesi


2. Закачалка за дрехи от Normann Copenhagen


3. Спален комплект от H&M Home


4. Висяща лампа от Muuto

5. Голяма саксия от Ferm Living


6. Голяма закачалка от BluDot


7. Ръчно изработен килим от Urban Outfitters


8. Възглавница Изометричен Урбанизъм от Society6


9. Стол Тоbias


10.Шкаф Moodi от Zweed

YOGABED: Матракът, с който спите в облаците

By Bestfurniture On February 23rd, 2015

Аз? Аз имам проблеми със съня. Прекарах години опити да определя моето безсъние и цялостната липса на сън. Търсенето стигна до там, че трябваше да се намери добър матрак, който издържа проверката на времето и ще ми предложи нощи в „облаците”.
Интересът ми се раздвижи, когато Yogabed кацна в моят апартамент – както всеки го прави с всеки нов матрак, който пресича пътя му. Първо, брандирането на продукта е прост, елегантен и прекрасен. След това, да погледнем структурата на матрак и минималистичен дизайн.
Yogabed на пръв поглед изглежда като още един луксозен матрак, но производителят има за цел да го направи малко по-различен. Самият матрака е изграден с йога Comfort System, който се състои от слоести компоненти, които са специално предназначени за подкрепа на тялото и намаляване на точките на натиск. Бонус – системата има за цел да ви пази хладно и комфортно.
Една от най-интересните функции е подвижното покритие. Покритието се маха лесно и може да се пере в пералня и лесно да го постовите обратно на мястото си с помощта на цип без усилие. Има само един начин на поставяне, така че нищо не мога да се обърка!
Благодарение на матрака леглото ми стана меко, разтегливо и удобно.
След около един месец спане с моя Yogabed, мога да кажа официално, аз съм преустроена – нов човек. Никога не съм спала толкова добре и това е буквално както казват „да спиш в облаците”.

Bistrò: Цветни Градински чадъри от Paola Lenti

By Bestfurniture On February 21st, 2015

Искате ли  да се промени външния вид на вашия двор? Обърнете внимание на „Bistro”, цветни  чадъри или шезлонги за открито от Paola Lenti. Чадърите се предлагат в две версии – плосък или куполовиден – предлагащи различни варианти за защита от слънцето.
Bistro е наличен в Мадрас (каре) или тамилски (плътни) тъканите, който ви дава много възможности, да предекорирате вашия двор. Структурата се предлага в осем цвята, така че можете да го съпоставите с материята.
Алуминиевата панта позволява на Bistro да се наведе, така че можете да завъртите чадъра в  най-добър ъгъл.
За да завършите външният вид, можете да комбинирате Bistro с Clique, редица табуретки и нощни шкафчета, така че полюсът на чадъра минава през допълнителните места за сядане в основата.

 

Интригуваща колекция мебели: Главата на Буда в маса и пуф

By Bestfurniture On October 2nd, 2011

Представяме ви мебелна колекция, която няма да ви остави безразлични. Главата на Буда, претворена в маса и пуф, е била проектирана от 21st Living Art  и безспорно ще открием някои интригуващи интериорни допълнения. Ето какво казват производителите: ‘Пуфът Beato и масата Pacifico напълно отговарят на употребата, за която са предназначени. Те има силно символично значение, което е в противовес на илюзорното иронично и спокойно излъчване. Главата на Буда, символ на отдалечената култура, се използва тук като начин да се даде нов образ на пуфа и да се превърне в гъвкава и удобна мебел. Пуфът е част от нашите моменти на релакс и интегрира в себе си околните пространства като истинска част от историята. Масата Pacifico иска да ни разкаже историята си. Отпочивайки в компанията на такива уникални мебели, сякаш възприемаме красотата и оценяваме опростеността на формите и емоциите.” Какво мислите за тези мебели? Искате ли ги и във Вашия дом?

Read the rest of this entry »

Столът на Anthony Hartley съживява сладката страна на живота

By Bestfurniture On August 23rd, 2011

Сладък дизайнерски столПомните ли онези вкусни близалки от детството или захарните петлета, без които не можехте да минете на панаирите. Английският дизайнер Anthony Hartley е приготвил за вас  “Mr. Smith the Second”  /нямаме идея откъде идва името освен че се разтърсихме и открихме, че Мистър Смит е подобен стол в тъмни нюанси/. Този стол със сигурност ще е идеално допълнение на лобито в шоколадената фабрика на Уили Уонка. Всеки стол е ръчна изработка, изработен е от мебелни плоскости и сякаш приумиците на дизайнера се усещат от всяка една многоцветна гънка. Този стол ще бъде представен на изложение в Лондон през септември.

Да осветим градината с вкус

By Bestfurniture On July 2nd, 2011

Външното осветяване на двора може да е трудна задача, защото никой не иска да прави компромис с качество и устойчивост. Лампата, която е идеалното решение за градината, е чудесен пример за това как формата и функционалността не са взаимоизключващи се опции. Съвременна и модерна, тази лампа може да бъде  монтирана и на стена. Имате възможност да поставите и халогенни крушки, както и да се спрете на бронзови оттенъци или сребърно като част от текстурата.

Една електросвещ от Япония

By Bestfurniture On April 1st, 2011

Електродиодни свещи ХоноРомантичен, мъждукащ пламък… Приятелска вечеря за двама на свещи … Каквото ти трябва малко стеарин  и да открит огън!
Всичко това е страхотно, ако няма едно «но». За  съжаление, миризмата на горяща свещ при някои хора предизвиква алергия, пък  и просто може да бъде неприятна.
Но съвременните технологии са способни да творят чудеса! Макар че истинското живо огънче да се замени е невъзможно, но затова може да се опитаме да го  имитираме, което и се опитват да направят стотици хора и компании в  продължение на  много десeтилетия.

Яопонски електродиони свещиОще един опит са забавните «свещи» Hono, снабдени със светодиодна лампичка. Те даже се запалват «като истински  » — с помощта на магнитни кибритени клечки  и да ги угасите можете като истински свещи — просто духвайки ги. Източник на светлината е батерийка или съответстващ акумулатор.

Тези «свещи» произвежда японската компания Metaphys. Компанията се занимава с търсенето и обединяването на идеи и дизайнери, което води до създаването на най-различни  така да се каже  иновационни разработки в много области: битова електроника, предмети за домашно ползване  и обстановка, мебели и много друго.
Диаметърът на «свещите» е 16 милиметра, височината — 27 сантиметра. Комплектът струва (една «свещ», «кибритена клечка » и зарядно устройство) ¥ 9975 (приблизително $90).


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели