Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Колекция мебели от Филип Старк

Колекция мебели от Филип Старк

By Bestfurniture On March 22nd, 2011

Колекцията на тези скъпи мебели се състои от два вида предмети, стол и кресло, които символизират Каприза и Страстта.

Дизайнерски мебелиПостоянно напомняйки си за ученията на Жан-Майкъл Франк (Jean-Michel Frank), Пиер Шаро (Pierre Chareau), Жак-Емил Рулман (Jacques-Emile Ruhlmann) и много други дизайнери и художници, Филип Старк (Philippe Starck) е създал два такива компактни предмета от мебелировката. Те сякаш ви приветстват и канят да седнете, техните строги и ясни линии са съединени с великолепно покритие в мозайка от кожа и мека тъкан. Изящните, красиви форми така  и ви молят да поседнете поне за малко.

Дизайнерски мебелни решения от Филип СтаркРешението да  създаде такава колекция било предизвикано от съвременните тенденции на пазара , нали времето  не стои на едно място. В дизайна на тези мебели съвместно съществуват както традиционни идеи, така и иновационни, погледнете. Старк се опитва да угоди на всеки, да изпълни желанието на всички почитатели на своя талант и изглежда това му се удава. Сядайте, опънете се в цял ръст, свийте се на кълбо…на тези мебели можеш да си  позволиш каквото поискаш.Даже малко да безделничиш, отпускайки се върху  мекия диван. Нали нищо не е забранено, а значи е разрешено.

Заедно с традиционното диванче с множество меки възглавници и подлакътници за ръце има голяма площ, напълно освМодерно мебелно обзавеждане за домаободена от тях.

Можете да я вдигате или сваляте на такава височина, каквато искате, там има специални подпори и ръчки, с помощта на  които нейното положение може да се променя.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели