Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Три интересни бани, които ще освежат модерното ни интериорно възприемане

Три интересни бани, които ще освежат модерното ни интериорно възприемане

By Bestfurniture On March 22nd, 2011

Стилни идеи за обзавеждане на баниЛично за феновете на баните качествено и красиво оборудване  от дизайнери.

Компанията UsTogether ни зарадва със своите стилни и удобни комплекти.

Първият се казва Ebb, което означава «отлив». Неговият шик е в прозрачните стъклени стени на  ваната и на мивката. Освен това той привлича с  плавните линии на допълнителните панели, които се съчетават между себе си. Тоест ваната плавно преминава  в душ, или в мивка, или две мивки са съединени в едно цяло. Да се комбинира може  както искате, по ваше желание и зависейки от вашата баня.

Loop (примка) е със спокоен и класически дизайн. Неговата красота е в цветните странични панели, тоест класическата бяла баня може лесно да се превърне  в съвременна. Допълнително в серията има  приятна и подходяща по дизайн лежанка, формата на  която позволява за малко да се отпуснете след горещата вана.

Line (линия) е най-необикновеният комплект, наречен  така заради широките релефни ивици отстрани на ваната и мивката. Ваната в този случай не прилича на вана, защото всички кранове и ръкохватки са скрити, подаването на водата се активира с датчици за движение. А още там има светлинни панели с настройки на цвета. Напълнената вана е осветена във  вашия любим цвят, а мивката пуска четири вида струи в зависимост от потребностите: силна струя за миене на ръцете , слаба –за оплакване, а също гореща и студена струи за бръснене или миенето на зъби.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели