Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Една електросвещ от Япония

Една електросвещ от Япония

By Bestfurniture On April 1st, 2011

Електродиодни свещи ХоноРомантичен, мъждукащ пламък… Приятелска вечеря за двама на свещи … Каквото ти трябва малко стеарин  и да открит огън!
Всичко това е страхотно, ако няма едно «но». За  съжаление, миризмата на горяща свещ при някои хора предизвиква алергия, пък  и просто може да бъде неприятна.
Но съвременните технологии са способни да творят чудеса! Макар че истинското живо огънче да се замени е невъзможно, но затова може да се опитаме да го  имитираме, което и се опитват да направят стотици хора и компании в  продължение на  много десeтилетия.

Яопонски електродиони свещиОще един опит са забавните «свещи» Hono, снабдени със светодиодна лампичка. Те даже се запалват «като истински  » — с помощта на магнитни кибритени клечки  и да ги угасите можете като истински свещи — просто духвайки ги. Източник на светлината е батерийка или съответстващ акумулатор.

Тези «свещи» произвежда японската компания Metaphys. Компанията се занимава с търсенето и обединяването на идеи и дизайнери, което води до създаването на най-различни  така да се каже  иновационни разработки в много области: битова електроника, предмети за домашно ползване  и обстановка, мебели и много друго.
Диаметърът на «свещите» е 16 милиметра, височината — 27 сантиметра. Комплектът струва (една «свещ», «кибритена клечка » и зарядно устройство) ¥ 9975 (приблизително $90).

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели