Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Тежък класически интериор в спалнята

Тежък класически интериор в спалнята

By Bestfurniture On July 3rd, 2009

спалня

спалня


Новост в производството на мебели са MDF плоскостите, които отварят нови възможности пред дизайна и производството на мебели.
Предпоставка за много ефектната обработка на мебели са лесната обработка, високата здравина, както и гладката повърхност на материала. Този иновативен материал е все по-широко използван в мебелното производство в наши дни. Той е намерил широко приожение в конструкцията на серията класически бутикови мебели на Мебели Италия. MDF дава възможност за перфектна обработваемост както на повърхнината, така и на ръбовете защото е фин и хомогенен материал. Заради високата си устойчивост на механични натоварвания MDF е достоен заместител на традиционната масивна дървесина и ПДЧ материалите.
гардероб

гардероб


Вдъхновени от качествата на този материал Мебели Италия дават възможност на своите клиети да се насладят на всиките преимущества, които той дава. MDF е материал известен с ниската си водопромокаемост и издръжливост при излагане на високи температури. Мебелите изработени от него се отличават с по-голямо изящество на формите и по-достъпните цени за крайните потребители.
Един от предлаганите на пазара комплекти спално обзавеждане на Мебели Италия включва изящна спалня с две нощни шкафчета, гардероб с възможност за четири или шест врати и тоалетка. Изящните форми на комплекта, постигнати благодарение на MDF материалите, допринасят за завършеният интериор на спалнята.
тоалетка

тоалетка


Заложете на богатия традиционен стил на обзавеждане на спалнята си, който ще остане високо ценен и за напред в интериорния дизайн. Като допълнение Мебели Италия може да предложи и цялостно обзавеждане за хола и трапезарията, представено от мебели в същия стил, които може да видите тук.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели