Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Поставката за телевизор

Поставката за телевизор

By Bestfurniture On April 8th, 2009

Шкаф за телевизор

Шкаф за телевизор


Да се избере най-подходящата поставка за телевизора у дома е много важно. Най-важното е да си вземете шкаф, който със сигурност ще може да става за вашия телевизор. Независимо какъв телевизор имате, за всички видове има подходящи шкафове на пазара. Другото важно изискване към този вид мебели е да са напълно безопасни и да осигуряват сигурност за техниката в дома ви. Капацитета на натоварване, който може всяка посавка да издържи и размерите й също не са за пренебрегване. И накрая, външния вид на мебелите, които съставляват отделните части на стенда за телевизор трябва да е естетически издържан. По тази причина цвета и материала също трябва да са важни фактори, определящи вашия избор.
В зависимост от вида на телевизора– това е едно от най-лесните неща, които се решават преди да се купи тази специфична мебел, ссобено ако все още не сте се спрели на типа телевизор, а първо купувате шкафа. Ето едни от най-разпространените видове телевизори са тези с плосък екран- LCD, плазмен или DLP. За тях са необходими мебели с голяма широчина и съвсем малък размер на дълбочината. Телевизорите с големи кутии, изпъкнали отзад имат кубична форма и са едни от най-тежките, дори и да имат много малки размери. Затова издръжливостта на шкафа е много важна. За сметка на тези неудобни рамери, те са най-стабилни от всички видове телевизори.
Мебели за системата за домашно кино

Мебели за системата за домашно кино


Размерите на шкафа трябва да съвпадат с тези на телевизора, без той да се издава от някоя негова страна. Също така телевизорът трябва да се позиционира точно в центъра на стелажа за него. За малките по размери телевизори можете дори да изберете и по-големи шкафове, върху които да поставите и допълнителни декоративни аксесоари.
В зависимост от дизайна– освен, че трябва да отговаря на всички ваши предпочитания, шкафа за телезивора трябва да е в унисон с останалото обзавеждане на стаята. Най-популярният избор е черният цвят. Не само защото черното лесно се съчетава с останалите мебели в други цветове, но и защото повечето телевизори също са черни. Сребристото е друг често правен избор, защото обикновено, ако телевизора не е черен, той със сигурност е сребристо-сив. Повечето стелажи за телевизори са изработени от стъкло, метал или дърво. Като голяма част от тези мебели са с комбинация от два от тези материала. Стъклените са от много здрав материал, така че само петната от пръсти могат да будят тревожност, металните от своя страна предоставят по-добра акустика за звука, а дървените могат да с класически или модерен дизайн.
В зависимост от функционалните възможности на тази мебел се предлагат изумяващи разновидности. Едни от шкафовете за телевизор, най-подходящи за обзавеждане на спалнята са тези, които имат вида на гардероб и могат да скрият телевизора от погледа ви, когато не искате да го използвате. Освен това,повечето такива мебели имат и чекмеджета, които могат да се използват да поставяне на DVD Player и други уреди. Друг вид мебели, използвани за поставка на телевизора са масивните шкафове с чекмеджета. Ако обаче не искате да скриете телевизора, а да се вижда непрекъснато, тогава отворените лавици с рафтове са подходящите за вас мебели. Благодарение на тях лесно можете да достигате до кабелите на всеки уред, да изложите на показ декоративни предмети, да поставите телевизора в стая, която е неподходяща за това заради големите си прозорци например. Ъгловата етажерка за телевизор, поставена между две стени пести от пространството на стаята и съсредоточава фокуса на вниманието върху себе си.
Разгледайте уникалните ТV шкафове на Мебели Италия, декорирани с естествена кожа

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели