Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Органични елементи в съвременната дневна

Органични елементи в съвременната дневна

By Bestfurniture On September 13th, 2018

Хората, които обичат зашеметяващата сложност на съвременния дизайн, които искат да омекотят острите ъгли на дома си, могат да направят това чрез включването на органични елементи. За да създадете очарователна дневна с модерен облик, който има характер и дълбочина, добавете елементи като дърво, камък и текстурирани шарки, както и естествени влакна или кожа. Добавете интересни аксесоари, осветление и произведения на изкуството и резултатът е драматичен съвременен дизайн с привлекателен и удобен външен вид. Удобните мебели с извити линии могат да компенсират сериозния вид на съвременната стая.

 

Съвременно обзавеждане

Мебелите със съвременен стил съчетават модерни елементи с материали като стъкло, дърво, хром и други метали. Стаите следват правилото за минималистичен дизайн колкото по-малко,  толкова повече. Изгледът е елегантен и ненатрапчив. Използвайте цветна палитра от неутрални нюанси на черно, бели и сиви или богати бежови и кафяви тонове. Съвременните мебели обикновено са лишени от декорации като дърворезба, а често модерната мека мебел е с геометричен дизайн и линейни детайли. Седалковите и модулни единици са най-популярне срид кожените дивани.  Може да видите нашето предложение за съвременен италиански кожен диван от Мебели Италия.

Добавяне на органични елементи

Визуалният ефект на блестящите повърхности и ъглови модули променят може да проявява тенденцията от строгото чувство към съвременното. Органичните елементи като мрамор и стъкло се смесват добре със съвременните мебели.

Донесете външното – вътре

Друг начин да донесете органични елементи в съвременна стая и да направите пространството по-привлекателно е да донесете екстериора. Ако имате достатъчно късмет, за да имате голяма картина или френски прозореци, отстранете прозоречните покрития, за да приемете естествената светлина и да се открие живописна гледка към откритото пространство.
Добавете саксийни растения в голям мащаб и високи вази, за да балансирате с големите мебели. Може да разгледате богатата колекция от градински и декоративни вази на Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели