Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Оживете Вашият апартамент с тези растения

Оживете Вашият апартамент с тези растения

By Bestfurniture On September 13th, 2018

 

Да живееш в големият град, означава да се правят много компромиси, и един от тях е слънчевата светлина. Когато Вашата сграда е заобиколена от други такива по-високи и големи, дневната слънчева светлина се загубва.

За тези, които трябва да вземат апартамент, който е изоставен от слънцето, все още има опции, които да придадат уютен вид на помещението: това са растенията, които не обичат много слънцето. Не всички видове изискват същото количество светлина, което ги прави идеални за тъмни пространства. Вместо да се въздържате от жив декор, който няма да вирее на тъмно сме съставили списък на растенията, които могат да процъфтяват с минимално осветление. Тяхната устойчивост е несравнима, така че започнете да добавяте малко зелено към вашия апартамент!

Растение #3: Бегония – Докато се избягва пресушаването, този вид може да оцелее почти навсякъде. Бегоните предлагат голямо разнообразие от цветове на листата, които могат да допринесат за разкрасяването, дори и на най-неугледния и тъмен апартамент.
Най-хубавото е, че Бегонията не изисква пряка слънчева светлина, за да се развива и цъфти. Поливайте ги пестеливо и те ще станат най-красивото допълнение към Вашия дом!

Растение #2: Шведски Бръшлян – За тези, които са напълно начинаещи в отгеждането на растения-това е растението за тях изпратено от Бога. Бръшлянът расте изключително бързо и вирее във всякакви условия. Неговата универсалност го прави идеален за декорация в апартаменти или къщи с ниска осветеност. Добавянето на зеленина към Вашия декор никога не е било по-лесно!

Растение #1: Мента – От всички видове растения, изискващи малко светлина, ментата е най-аткративното. Освен че може да се използват листата за чай и коктейли, грижите са минимални. Естественото обитание на това растение са блатата, а ако се поддържа влага в почвата, ментата може да расте в най-неблагоприятните условия. Това вкусно растение е също толкаво ароматно, колкото и визуално приятно, затова се възползвайте от неговите функции!

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели