Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Нов облик на кухнята

Нов облик на кухнята

By Bestfurniture On August 31st, 2009

кухненски мебели

кухненски мебели


Независимо от различния начин на живот, който налага трансформиране на ежедневието ни през последните няколко десетилетия, кухнята остава сърцето на всеки дом.
Кухнята е мястото, където се създавет много прекрасни мигове и спомени – приготвянето на храна за специални случаи и специални хора. За това при обновяването на интериора, кухнята е най-трудната част от дома. Важно е кухнята да бъде направена точно така, както всяка домакиня я вижда в представите си, за да допринася за спокойствието и хармонията в къщи.
Важен елемент от обзавеждането на дома е пространството – дали разполагате с достатъчно място за широка и просторна кухня, или ще се борите с малко пространство за големи нужди.
кухня

кухня


Тенденция сред интериорните дизайнери, работещи в малки кухни е да се инсталират по-малко шкафове и да се използва повече осветление, за да се създаде по-просторен изглед.
Ако сте ограничени по площ просто погледнете нагоре – открива се много свободно пространство между тавана и хладилника, където може да се монтира кухненски шкаф. Има много такива малки хитринки, които се използват при обновяването на малка кухня.
Но ако разполагате с достатъчно място за всичко, трябва да помислите какви точно да бъдат мебелите и как да бъдат подредени те. Можете да се обърнете към специалист, или да изберете комплект мебели, заедно с уреди за вграждане.
кухненско обзавеждане

кухненско обзавеждане


Тези комплекти са голямо улеснение – предлагат всички мебели, които са нужни за кухнята, в един стил и по ваш избор.
Комплект кухненско обзавеждане вече може да намерите в Мебели Италия. Можете да избирате от широк спектър кухни за вграждане – от модерните тенденции до вечните класически стилове, а умело структорираната гама от видове позволява индивидуализирани дизайнерски решения, съобразени с условията и нуждите на потребителите.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели