Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Лукс и практичност в едно

Лукс и практичност в едно

By Bestfurniture On April 21st, 2009

Луксозен комплект от маса и два стола

Луксозен комплект от маса и два стола


Това е малка кръгла маса за кафе, която обаче трудно може да с разпознае каква мебел е когато столовете са прибрани към нея.
За мебелите е важно не само да са с невероятен дизайн, а също така и да се представят в интериора в най-добрата си светлина.
Уникалният комплект може да се прибере компактно, заради овалната форма на масата, която чудесно пасва с овалната форма на облегалките за гърба на столовете. Това плътно прибиране от друга страна е възможно и благодарение на сякаш разрязаната на две конструкция на столчетата, които се допълват в едно цяло. Основата им има и кухина, която побира основата на масата. Масата от своя страна се държи на опора само от един централен крак с фина конструкция.
Компактен комплект мебели за двама

Компактен комплект мебели за двама


Освен практични и компактни тези мебели са и изключително луксозни. Външната им конструкция имитира ковано желязо, а от вътре столовете имат мека тапицерия. За да може лесно да се преместват към масата, столовете имат изящни златисти дръжки по цялата задна страна на облегалките си.
Към комплектите се предлагат и лампи, изработени в същия стил.
За тези от вас, които искат да си имат специално място у дома, където да останат само с любимия човек в интимна обстановка- този невероятен комплект от Мебели Италия е подходящата за това мебел. Това кокетно бижу може да намери място дори и в спалнята.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели