Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Кожен дует от Poltrona Frau

Кожен дует от Poltrona Frau

By Bestfurniture On April 14th, 2011

Дизайнерски идеи за мебели ИталияИталианската фабрика Poltrona Frau толкова се  гордее с кожата на  собствената тапицерия, че използва този материал за обличане не само на столове, но и на маси. Примери има на изложбата Salone del Mobile.
Кожената тапицерия  с най-високо качество е визитна картичка на  бренда Poltrona Frau. Двете нови вещи са  разработени от  дизайнера Роберто Лацерони (Roberto Lazzeroni).
Корпусът на стола с подлакътници Ginger е изпълнен във формата на раковина и напълно е обвит с естествена кожа. Може да се избере един нюанс на тапицерията или да се използват два контрастни тона.
Вариантът на стола със стационарна основа се  предлага да се използва в столова, кухня или хол. А моделът на въртяща се  опора –да се  комбинира с новото бюро Fred. Неговият плот  и обратната страна на отсека под подвижното чекмедже са оформени с кожа от същите цветове, като на стола Ginger.
За производството на каркасите и на  двете новости е използван масивен ясен, тониран като венге /много тъмнокафяв, като натурален шоколад/.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели