Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Компактни комплекти ратанови мебели

Компактни комплекти ратанови мебели

By Bestfurniture On April 21st, 2009

Компактен комплект от ратанови мебели

Компактен комплект от ратанови мебели


Това са един наистина поразителни комплекти от екстериорни мебели, които от друга страна са с толкова съвременен дизайн, който им позволява да бъдат използвани дори и вътре в дома. До сега изборът от плетени мебели се свеждаше до почти еднотипти модели, но това вече ще се промени с ноеите предложения на Мебели Италия.
Това е комплект от четири стола и една маса, които когато не се използват могат да се приберат компактно и да се подредят във висока кула с яйцевидна форма. На теория идеята е великолепна. А вече и на практика чрез Мебели Италия можете да поръчате тези комплекти. С тази си форма, мебелите могат да заемат много малка част от пространството- такова, което е необходимо да се сложи само един от тези столове, защото всъщност столът е основата на цялата конструкция.
Конструкциите на останалите подобни ратанови мебели в затворено положение имат формата на сфера или цилиндър. Отделните комплекти се предлагата както с четири, така и с два стола.
Екстериорни мебели от ратан

Екстериорни мебели от ратан


Всеки стол има мека тапицерия, която в зависимост от собствените ви нужди може да бъде изработена в различни цветове. Креслата също така имат и удобни облегалки за гърба. В зависимост от предпочитанията си към формата, големината и основата на масата, можете да се спрете на различните модели.
Но независимо кой от всички комплекти изберете, ще подсилите ведрото си лятно настроение и ще се сдобиете с изключително практични мебели за двора.
Практични комплекти мебели

Практични комплекти мебели

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели