Супер лукс

By Bestfurniture On November 16th, 2009


Уникалната маса за хранене, е специално предназначена за тези, които търсят контраст и нещо по-различно от стандартните мебели за трапезария, със сигурност Вашите гости ще бъдат впечатлени. Представете си контраст, движение,, динамика -това може да създаде тази маса във Вашата трапезария.


Нищо не е по-красиво, от тази изключително модерна дизайнерска маса. Черният и бял цвят умело създават този луксозен модел маса, една наистина зашеметяваща маса, която отлично ще пасне във Вашия ресторант, фоайе или лична трапезария.

Съвети при избиране на маса за трапезарията

By Bestfurniture On January 31st, 2009


Размера на стаята:Големите размери на стаята дават възможност за голям избор и на мебели. Ако имате толкова много място, можете да избирате големи, солидни и масивни правъгълни маси, които могат да съберат до 8-10 човека. Маси, които имат дебели плотове и здрави крака изглеждат зашеметяващо в голямото помещние. Ако разполагате с достатъчно място, защо да не използвате пълния му капацитет?
Ако често се събирате с много хора вкъщи, а въпреки това имате ограничено пространство в трапезарията, тогава използвайте разтегаема маса, която предлага гъвкавост на размера и може да събере всички, когато бъде разтегната. Има голямо разнообразие както от дървени, така и от стъклени такива маси, които имат подобни функции.
За по-малки трапезарии, деликатният дизайн от тънки, но здрави материали създават илюзия за повече пространство. Стъклото и дървото с алуминиев обков и алуминиеви крачета предлагат жизненост на атмосферата.
Преди да поръчате комплекта за трапезарията измерете размерите на стаята и помислете за ширината на масата, която трябва да е минимум 90 см. Като основна насока трябва да ползвате факта, че разстоянието между ъгъла на масата и стената, към което трябва да се стремите е поне 120 см, за да осигурите достатъчно място за сядане.
Материал:Трябва ли да купуте дървена, стъклена или облицована маса? Или пък комбинация от метал и дърво? Вариантите са безкрайни. Дори и на ниски цени, на пазара има отлични дърени облицовани маси и солидни борови такива. Т.к. борът е мек материал, той може лесно да се надраска, затова облицоването на покритието му е добра идея, особено ако имате и деца. Облицованото покритие е подходящо както за стеснения бюджет, с който разполагате, ака и за семесйста от много хора. Облицованото дърво е здраво и може да бъде купено евтино.
Най-високо в скалата за качетво и цена са мавивните, тежки дъбови маси. Те са най-прероръчителни, защото са практични, изглеждат страхотно и са много трайни.
Стил:В комплектите за трапезария има голямо разнообразие от такива от масивно дърво, облицовани или дори тапицирани с естествена или изкуствена кожа. Столовете са неизбежното допъление към комплекта с трапезната маса. Стилът на столовете- модерен, съвременен или каласически зависи изцяло от личните предпочитания и вкус и от декорацията на трапезарията като цяло.
Има изобилие от различни варианти, от които да купите. Избирайте внимателно, защото столовете са най-скъпата част от обзавеждането.
Семействата с малки деца имат нужда от маса, която лесно да се поддържа и която има гладко заоблени краища. Избягвайте тапицерията на седалките на столовете, защотото тя лесно може да се петноса. Подходяща алтернатива е естествената кожа в тъмен цвят.Мебели | Луксозни мебели | Дизайнерски мебели
Уеб дизайн