Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Съвременни дизайнерски маси за офиса

Съвременни дизайнерски маси за офиса

By Bestfurniture On March 11th, 2011

Офис стол ЕленВ днешно време масите се правят не само от дърво  както преди. На ход са най-новите материали, пък  и самите маси са  мутирали в истински предмети на  изкуството.
Признаваме: това, което разработват креативните съвременни дизайнери, е  способно да украси всеки интериор. И в дома, и в офиса измислените от тях маси ще се впишат органично. Такива шедьоври имат само един съществен минус –скъпи са.
Обосновани ли са цените, които създателите искат  за създадените от тях мебели, и  по-точно  за масите? Какво има в тях необичайно и свръхестествено? Действително ли са удобни, както казват  дизайнерите и продавачите? Да погледнем  пет креативни маси, направени в последно време.
1. «Маса – елен»
Названието не е случайно. Това чудо на съвременната дизайнерска мисъл много напомня благородното животно. Чистата, бяла и даже в нещо футуристична маса със сигурност ще привлича вниманието на посетителите  във всеки  офис.

Масата изглежда крехка и изящна. Да слагате на нея нещо тежко няма да можете, но да четете и пишете върху  такова произведение на  изкуството ще е удоволствие.
2. Офисна маса «Луна»
Офис стол Луна Това име е официално и именно под тази марка масата се продава. Авторството принадлежи на  италианското дизайн-студио Uffix. Това явно е масата на началника, при това мъж, а не обикновен офисен чиновник . Поставен в центъра на кабинета, този предмет от мебелировката е способен направо да потисне психиката на  всеки посетител.

3. Масата на ковчежника

Офис мебели и обзавежданеЕ, на какво прилича …Погледнете само колко различни чекмеджета има: от най-малките  до А2. Може и пари да се трупат, и документи, и просто важни бумаги. Място ще има. Оригинално решение е полупрозрачния покрив, през който отчетливо се вижда: кое къде лежи.

4. Универсална разтегателна маса
Съвременни офис столове Масата е именно разтегателна, а не сгъваема. Идеално подхожда за малки офиси ограничено пространство, където е  неудобно да се осъществи даже монтаж на окачени тавани. Необходимо е да се направи  събрание -моля. Да проведете събеседване с няколко кандидати –веднага! За автора -аплодисменти.

5. Работна маса  Duplex
Офис стол Duplex На пръв поглед проста дървена маса. Но работите по нейното производство  май са много трудоемки. Опитайте да направите ето такъв «капишон»…Това е  стопроцентна офисна маса. Няма в къщи я да вдигате  «гюрука», за да поработите на компютъра. А в офиса това ще  бъде напълно нормално, освен това може да минете за отговорен служител, който толкова е съсредоточен върху изпълнението на  задачите си, че даже се е само изолирал от външната среда.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели