Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Може ли стола да има различни лица

Може ли стола да има различни лица

By Bestfurniture On April 3rd, 2011

Плетен стол от Bertjan Pot

Плетен дизайнерски столПредставяме ви стол на холандския дизайнер Bertjan Pot. Представен  по време на мебелната изложба в Милано през тази година. «Jumper» е нова британска марка. Столът се състои от стомана и дърво, след това е покрит с материал. Необикновеният мебелен продукт има интересен външен вид. Плетеното  покритие на стола може да се сваля и да се изпира или да се дава на химическо чистене. Копчетата се  използват, за да съединят материала. Неговият вид е необичаен и динамичен, облегалката напомня сърце, а подлакътниците приличат на ръце.

Стол кактус от дизайнера Deger Cengiz

Дизайнерски стол кактусСтолът кактус е провокационен дизайн на стол, разработен от  дизайнера Deger Cengiz. Това е идеален вариант за тези, които обичат кактуси  и се наслаждават на  необикновените  мебели. Столът може да стане централен елемент във всеки съвременен интериор. Столът е направен  от зелено тонирано стъкло с високо качество и истински кактус, обкръжен с  речни камъни.

Стол от Nelson Coconut – мебел на двадесети век

Дизайнерски стол Nelson CoconutВ случая, ако мислите, че столът Кактус е прекалено необикновен за вас, но вие все още искате стол, вдъхновен от  природата, тогава обърнете внимание на стола на Нелсън. Столът изглежда като парче  кокос и е  класик на модернизма в дизайна на  мебели. Първоначално той бил представен от Герман Милър през 1955 година. Столът има прости, ярки форми и е много удобно място за почивка с книга в ръка. Тапицерският материал е черна кожа. Тапицерията е захваната от обикновени, ярки пластмасови обвивки, леки, но здрави. Столът не само осигурява комфортно седене, но и е много здрав.

Смешен стол «Бомба» от дизайнер на Adrenalina

Кресло БомбаКогато за пръв път видях този  стол, си помислих колко е бомбастично страхотен. Този забавен и в стил фънк стол се нарича «бомба» и е на  италианската компания Adrenalina. Точно е наречен на разработения гореупоменат обект, широко използван по време на Втората световна война. Сигурни сме, че всички ваши приятели ще поискат да поседнат на този интересен стол. Вие как смятате?

Кожен стол във вид на футболна топка от дизайнера Паоло Лилус

Стол за футболни маниациМного хора са «приковани» към телевизора, за да гледат футболни мачове и да подкрепят любимия си отбор. Във връзка с това било  разработено креслото във вид на футболна топка  от дизайнера Паоло Лилус. Удобно и красиво, то е посветено на всички футболни запалянковци… вие един от тях ли сте ?

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели