Блог на Мебели Италия » Blog Archive » SISLEY CASA

SISLEY CASA

By Bestfurniture On February 4th, 2009


Sisley “облича” домовете по цял свят. Авангардната марка за модерни дрехи разкрива и домакинската си страна. С помощта на Zorlu Holdings те са сътворили колекция за дома, която се отличава с много стил.
Свързването на марката на Sisley с дрехи е неизбежно заради световното й признание. Неотдавна обаче те са взели иновативното решение за използването на утвърдените им техника, умения, материали, цветове и идеи от дрехите в аксесоарите за дома.
Продуктите, които носят името Sisley са много далеч от семплите и обикновени текстилни продукти за дома. Те са много, много почеве от тях. Тe демонстрират безгрешен дизайн, настроение, стил и вкус типични за марката.
Насладете се на удоволствието да “облечете” мебелите в дома си с изящните им продукти, сътворени с много въображение и творческа страст.
Sisley Casa предлага продуктите си в различни категории- за спалня, кухня, хол и баня. Продуктите от най-високо качество са предназначени за цялостното обзавеждане на дома- завивки за леглата, халати за банята, покривки за маса. За всички тях са използвани красивите материи на жакард, сатен и памучни ажури.
Внесете си авангард и стил у дома с продуктите на Sisley Casa, които сега можете да намерте при Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели