Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Новите цветове на фантазията

Новите цветове на фантазията

By Bestfurniture On April 24th, 2011

Диван ръце- дизайн от ИталияИталианската компания Sicis е обновила екстравагантната колекция мебели в мозайката на Sicis Next Art, «разкрасявайки» я в нови ярки цветове.
Компанията Sicis вече ни е удивяла с ваните-обувки, манекените и аксесоарите, облицовани с разноцветна мозайка. През 2010 година ни показаха мека мебел, презентираха линията дизайнерски мебели Sicis Next Art.

Дизайнерски диван рози от ИталияИталианската компания Sicis преди двайсет години отново е изобретила изкуството на мозайката. Успяла е да докаже, че мозайката органично изглежда не само на стените или пода – с нея може да украсите практически всеки предмет. Поредно подтвърждение на това е   новата линия дизайнерски предмети Sicis Next Art. Съединени длани, целуващи се папагалчета и сърца… Колекцията явно е създавала романтично настроена натура.
«Първата лястовичка»на линията Sicis Next Art е колекцията мека мебел, създадена от дизайнерката Карла Толомео (Carla Tolomeo) в нейния  фирмен «фантасмагоричен» стил. Диванът с чудновата облегалка във вид на длани, столовете с облегалки-папагали или сърца са тапицирани с текстил от лукс клас  и са украсени с разноцветна мозайка Sicis, създадена  по стари технологии. Идеята за серията Sicis Next Art оДизайнерски стол от Италият компания Sicis е да съедини авторският поглед на художника с възможностите на декоративната мозайка.

Чудноватите предмети, родени от фантазията на дизайнерката Карла Толомео (Carla Tolomeo), тази година са «пребоядисани» в нови цветове. При това в едни случаи се е променил само цветът на меката тапицерия на изделията, а в други – и нюанса на мозаичния декор, отличителен знак на колекцията.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели