Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Още една страхотна кухня – NOT FOR FOOD, Berloni, дизайнер Енцо Еузеби

Още една страхотна кухня – NOT FOR FOOD, Berloni, дизайнер Енцо Еузеби

By Bestfurniture On April 14th, 2011

Кухня за забавленияВ един прекрасен ден производител на мебели с доста традиционни възгледи се  е решил на необикновена крачка – разработката на кухненски  модул, около който можете да се забавлявате 24 часа в денонощие. Тоест да го използвате не само за приготвяне и поглъщане на храна, но и за друго домашно прекарване на времето – работа или отдих. Както се казва само с единия хляб не се живее …
Но да започнем все пак с храната. Както винаги  в повърхността на  изящната конструкция са вградени плот и мивка. Под мивката, от външната страна на модула, печка и грил с лавови камъни. Има и мини-хладилник –той се е разположил в кабинетната част, близо до оборудваното работно място, за да бъдат прохладните напитки винаги под ръка.
Работното място между другото  не е просто вдлъбнатина в плота. В импровизираната работна маса е вградено светодиодно осветяване, а във вертикалната му част – малък екран с течни кристали: той може да е съвсем излишен,имайки предвид, че наблизо се разполага уайърлес за влизане в интернет. Оттук  с мини-компютъра се осъществява управлението на  всички прибори на модула.
Още един управляващ панел е вграден в страничната стена около просторно кресло – зоната за почивка. Големите размери  не са единствените достойнства на това кресло: в него е вградена система за затопляне/охлаждане (температурата се регулира  с точност до градус) и масажен механизъм. Още един монитор-телевизор, музика, лееща се от колоните, ненатрапчив масаж… И започва особено да ни  радва фактът за  присъствието на  дистанционно: за да се изключи печката не се налага  да напускаш райското място за седене!

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели