Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Детски мебели от Modern Tots

Детски мебели от Modern Tots

By Bestfurniture On March 24th, 2011

Мебели за деца”Когато аз и моите сестри бяхме малки, никога не ни разрешаваха да гледаме дълго телевизор.”,  казва дизайнерът от компанията Modern Tots. Понякога можеше мъничко да погледаме анимация, но това беше  много малко. Нито видеоигри, нито приставки, нито игри за компютър – всичко ни беше забранено. Оставяха ни детски книжки, настолни игри, даваха ни боички и моливи, пластелин и пъзели.

Много време прекарвахме, разхождайки се из парка, по музеи и в зоопарка. През лятото играехме на свеж въздух: на  криеница, гоненица, даже пробвахме да  играем  бейзбол!
В днешно време децата не бива да се оставят вкъщи  без надзор. И съвсем не от страх, че с тях нещо ще се случи, съвсем не! Просто те цял ден прекарват зад компютъра и телевизора без да излизат  на улицата и не играят с връстниците си.


Мебели за детската стаяЦялото им време отива за компютъра! За мое голямо разочарование, те даже не знаят с какво да се заемат освен с тази машина. А това може пагубно да повлияе на психиката. Децата могат да проявят недостиг на въображение, проблем с паметта, мързел, влошаване на зрението рано или късно. И аз си поставих за цел да изобретя  мебели специално за  своите деца и за родители, които се сблъскват с подобен проблем».
Мебелно обзавеждане за детската стая В комплекта на тези мебели няма нищо  особено, обаче някои  секретни отделения ще увлекат детето. Например  в масата  има подвижен панел, както и на компютърната маса. Играейки на нея, детето разбира се ще си спомня за компютъра, но ще прави съвсем други по-приятни неща.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели