Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Изключителен комплект за трапезария

Изключителен комплект за трапезария

By Bestfurniture On June 2nd, 2009

Комплект за трапезария

Комплект за трапезария


Трапезарията е една от стаите в дома, към чието обзавеждане трябва да се подходи с изключително внимание. Изискванията към мебелите в това помещение обикновено са много и различни. От една страна, трапезната маса трябва да е издръжлива и стабилна- плотът й да може да устои на последиците от ежедневната му употреба. Столовете също са от мебелите в дома, които се изполват най-често, затова те трябва да са както комфортни, така и качествени. И в допълнение на всичко това, мебелите в трапезарията трябва да са елегентни и стилни, с перфектен външен вид, който да радва всеки прибрал се у дома за вечеря със семейството си.
Най-честият избор за мебели за трапезарията се свежда до голяма дървена маса с няколко стола, като в повечето случаи и те са направени от масивно дърво и много рядко са покрити с тапицерия и кожа. Обикновено към този комплект се добавя и скрин, шкаф или секция със стъклена преграда, която да излага на показ изящните домакински съдове.
Мебели Италия има удоволствието да ви представи един неповторим вариант за пълно обзавеждане на трапезария. Той отговаря на всички тези изисквания. Композицията от мебелите включва всички части на традиционното разбиране за обзавеждане за трапезарията като мебелите са изработени по елегантен начин от изключитени материали.
Изящни и стилни мебели от Мебели Италия

Изящни и стилни мебели от Мебели Италия


Предложението съдържа маса за шестима със столове, два функционални шкафа и количка за сервиране. Предлагат се също така и огледало и поставка за чадъри, които са издържани в същия стил. Мебелите могат да се поръчат в пълния си комплект или само тези от тях, от които се нуждаете.
Изключителната елегантност е постигната от смесването на двата нежни и стилни материали- полиран до огледална повърхност метал и бяла кожа с нюанси на цвят шампанско. Столовете за трапезария имат харакрени облегалки, стигащи до пода, които създават елегантен и изтънчен силует на мебелите. Масата е с напълно изчистена и лека констукция, с метален обков около ръбовете, гарантиращ по-бавното износване.
Бледите нежни цветове създават предразполагаща и спокойна атмосфера.
Към този изключителен комплект можете да вземете още и маса за двама с две луксозни кресла, предназначени за класически традиционното кафе с пура на след вечеря. Към тях има и деликатна настолна лампа, която да създава интимна и спокойна обстановка.
Мебели Италия ви предлага качествена изработка на сложни метални орнаменти и невероятна конструкция на всеки детайл от мебелите.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели