Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Ъглов диван в кадифе и кожа

Ъглов диван в кадифе и кожа

By Bestfurniture On June 22nd, 2009

Диван в кадифе и кожа

Диван в кадифе и кожа


Обзавеждането в хола е едно от основните и първи мебели, които избираме за дома си. То трябва да е удобно и изключително финкционално, за да може да отговори на необходимостите на всеки отделен човек, който го използва и освен това трябва да създава интерес в интериора. Една мека мебел задължително трябва да бъде с естетичен външен вид.
Мебели Италия е отдавна специализирана във вноса и дистрибуциятя на мека мебел. По–голяма част от нашите модели са изработени с висококачествена италианска кожа, но сега искаме да ви предложим едно нестравнимо съчетание на плюшено кадифе и кожа.
Цветовете на ъгловия диван са бледолилаво за меката кадифена тапицерия и нежно сиво с лилави нюанси за тапицерията от кожа. Предлагаме ви невероятно добро съчетание в крак с последните модни тенденции.
В комплект с ъгловия диван можете да вземете и холна маса, която повтаря декорациите от меката мебел. Към това също предлагаме и съвременна лежанка с ултра модерна форма.
Стилен ъглов диван

Стилен ъглов диван


Само с това предложение можете да съчетаете романтиката на мекото кадифе и блясъка на кожата. Ако не сте се спрели на специален традиционен или модерен стил за обзавеждането си сега можете да постигнете чудесна комбинация и от двете с предложението за мека мебел от Мебели Италия.
Елегантните и нежни цветове са подсилени от чистите линии и финия дизайн. Уникалната декорация от ивицата плетка по продължение на дивана и масата създава усещане за завършен и цялостен декор.
Освен с уникален превъзходен външен вид, дивана е и с изключително комфортна конструкция, предлагаща широко място за сядане на голям брой души, както и вградена лежанка.
Ако разполагате с още пространство в хола си, можете да се обзаведете и с конзолната маса от същия комплект.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели