Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Цветя във всяко кътче на вашия дом

Цветя във всяко кътче на вашия дом

By Bestfurniture On October 6th, 2009

Когато мислим за красив и цветен интериор, първото, за което се сещаме е масата във всекидневната. И защо не?
Декорацията с цветя има своята популярност още от древни времена. Цветята са неизменна част от делника и празника на всеки. Освен стандартните цветя и вази, познати от времето на прадедите ни, днес на пазара се предлага невероятно разнообразие от цветя и вази, придаващи екстравагантен вид и стил там, където ги поставите.
Едно от традиционните места за декориране с цветя е фоайето или рецепцията на хотелите. Каква чудесна идея – направете същото и във вашия дом. Наред с мебелите, които имате в антрето или коридора, голямото цвете ще стои така, както черешка върху тортата, а и ще направите приятно впечатление на гостите си.Без значение какъв е стилът ви на обзавеждане, свежите цветя могат да преобразят вашия дом.
Отвъд традицията
Да придадем блясък на всяка стая от нашия дом. Ето няколко полезни идеи за това:
Кухнята: Накарайте кухненският прозорец да сияе с африкански виолетки или иглика. Няколко свежи гербера също биха освежили кухнята. И всеки ден се забавлявате във вашата цветна градина у дома!

Спалнята: Кое е най – подходящото цвете за спалнята, ако не червената роза? Няма да сбъркате, ако изберете фрезии, лилий или някое от екзотичните видове цветя.
Спалнята за гости: Посрещнете гостите си с феерия от свежи цветя. Това ще ги накара да се чувстват специални и уважавани от вас.
Банята: Цветя в банята? Защо не! Прекрасна идея за освежаване на въздуха и допълнителен елемент към интериора. Използвайте ги, когато си взимате гореща вана – няма да съжалявате.
Офиса: Всеки се забавлява работейки, когато обстановката е бодра и атрактивна. А какво по – бодро от ваза с цветя върху бюрото. Пренесете природата във вашия офис и направете себе си по – щастливи и жизнерадостни.
Когато става дума за обзавеждане, не се опирайте само на традицията. Бъдете креативни, мислете позитивно. Не е нужно да сте дизайнери, за да направите дома си неповторим. Не се страхувайте да експериментирате. Колкото по – необичаен и атрактивен е домът ви, толкова по – добро настроение и атмосфера ще царят в него.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели